slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λήστεψαν το σπίτι του Γ.Ανωμερίτη



Στόχος διαρρηκτών έγινε το μεσημέρι το σπίτι του προέδρου του ΟΛΠ και πρώην υπουργού, Γιώργου Ανωμερίτη.


Άγνωστοι, που εισέβαλαν στο σπίτι του κ. Ανωμερίτη στη Νέα Σμύρνη, άρπαξαν, σύμφωνα με την αστυνομία, χρυσαφικά και χρήματα και ............

Eεπιστολή βουλευτών του ΠαΣοΚ για να μην γίνουν εκλογές

 Αυτή την στιγμή βουλευτές του ΠαΣοΚ  στη Βουλή διακινούν επιστολή  για υπογραφές με την οποία ζητούν να παραταθεί ο βίος της Κυβέρνησης Παπαδήμου και να μην γίνουν εκλογές και ζητούν να απαγορεύονται - λόγω έκτακτων συνθηκών για μια τριετία - οι συναλλαγές σε ρευστό - άνω των 100 ευρώ. 

Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής που καλούνται να .......
υπογράψουν βουλευτές, έχει ως εξής:

Προς:

Αποκριάτικος χορός Συλλόγου Εγγαριτών Νάξου


Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου μας,
    Τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, ο Σύλλογός μας διοργανώνει και φέτος τον Αποκριάτικο χορό του, τόσο στην Αθήνα όσο και στο χωριό μας, και με χαρά σας προσκαλεί να τιμήσετε τις εκδηλώσεις και να μας δοθεί έτσι η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε και να ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες που ο καθένας αντιμετωπίζει, και να πάρουμε κουράγιο για τη συνέχεια.

Oι δικηγόροι Νάξου απέχουν την Πέμπτη των καθηκόντων τους

Αποχή  των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου αποφάσισε το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες κατ' επιταγή της τρόϊκας νομοθετικές "μεταρρυθμίσεις που απαξιώνουν το δικηγορικό λειτούργημα και το οδηγούν στην ουσιαστική κατάργησή του συντασσόμενο  με τη σχετική απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας.

Δεδομένη τη συμφωνία θεωρεί η Ευρώπη-Αύριο το απόγευμα το Eurogroup

20120208-195634.jpgΑύριο στις 7 ώρα Ελλαδος θα γίνει τελικά το Eurogroup με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα. Όπερ σημαίνει έπεσαν οι ....

Συνεδρίαση Εκτελεστικής Γραμματεία μετά την απόφαση

Συνεδρίαση αναμένεται να έχει η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας μετά και την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.Η συνεδρίαση του οργάνου θα γίνει στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, υπό τον πρόεδρο κ. Αντώνη Σαμαρά.

κύριε ΣΑΜΑΡΑ, κύριε ΒΡΟΥΤΣΗ, προσέξτε, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ


Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012, παίζονται πολλά, πάρα πολλά.
Το κείμενο παράδοσης του Έλληνα στην οικονομική κατοχή που ετοίμασαν οι ξεπουλημένοι ανθέλληνες, είναι στα χέρια των αρχηγών της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Το δίδυμο των Γιώργων συνεταίρων είναι γνωστό το τι πράττει τόσο καιρό.
Άλλωστε το αποδεικνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις.
Επομένως ο μόνος που απέμεινε να ελπίζουμε από τους τρεις, είσαι ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
Πριν καιρό έθετες κόκκινες γραμμές περί 300 ευρώ των επικουρικών, έλεγες όχι σε απολύσεις, έλεγες όχι για μείωση μισθών. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες που σε επισκέφτηκε η ΓΣΕΕ, βγαίνοντας από τη συνάντηση, ο ΜΠΑΤΣΟΚάνθρωπος Παναγόπουλος είχε δηλώσει: "μας κάλυψε πλήρως η θέση του Σαμαρά".
Και έρχεσαι σήμερα να κάνεις τί ακριβώς;
Να συμφωνήσεις σε τί ακριβώς;
Σε ότι προ ημερών δεν ήθελες να ακούσεις ούτε κουβέντα;
Σε ότι προ ημερών επέμενες ότι θα κάνεις τα πάντα για να τα διαφυλάξεις;
Κι έρχεσαι και μας λες ότι δεν συμφωνείς με το Ειδικό Ταμείο των Μερκοζί.
Ποιος περιμένεις να σε πιστέψει ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;
Αλλά ας υποθέσουμε ότι δεν γίνεται αλλιώς και πρέπει να γίνουν όλα τούτα.
Επομένως όταν έβαζες κόκκινες γραμμές ή δεν ήξερες (οπότε δεν κάνεις για πολιτικός αφού στερείσαι πρόβλεψης) ή ήξερες και μας δούλευες.
Ποια εκδοχή προτιμάς ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;
Αλήθεια τι πιστεύεις;
Ότι θα χάσουν άνθρωποι τις δουλειές τους, ότι θα παίρνουν μισθό 480 ευρώ, ότι θα χάσουν πάνω από 20% της σύνταξής τους και όλοι αυτοί,εμείς θα τρέξουμε να σε ψηφίσουμε;
Οι εποχές ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ που αποφασίζατε για εμάς χωρίς εμάς, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Έχεις ανάστημα ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;
Δείξτο σήμερα.
Σε αντίθετη περίπτωση, εσύ θα τελειώσεις εμάς και εμείς εσένα και όλους εσάς.


Και κάτι τελευταίο απευθυνόμενος στο βουλευτή Κυκλάδων κύριο Ιωάννη Βρούτση:
ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ σε περίπτωση που όλα τούτα τα ψηφίσεις, με τι μούτρα θα κατέβεις στα νησιά να ζητάς την ψήφο μας;
Να σου πω ότι 10.000 και πλέον νεοδημοκράτες σε στείλαμε στη Βουλή να μας εκπροσωπήσεις.
Εμάς ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ, όχι τους ξένους εκβιαστές δανειστές.

Βουλευτές της Ν.Δ. μαζεύουν υπογραφές για τον Σαμαρά που θα πει ΝΑΙ στο νέο μνημόνιο!


Περίπου 30 βουλευτές δεν προτίθενται να ψηφίσουν τα απίστευτα σκληρά μέτρα και μαζεύουν υπογραφές με κείμενο αντίστασης που θα δώσουν στον Α. Σαμαρά. Παρόλα αυτά...
ο πρόεδρος της ΝΔ τελικά φαίνεται οτι θα υπερψηφίσει την νέα Δανειακή σύμβαση αγνοώντας τα στελέχη και τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους που έχουν σπάσει τα τηλέφωνα της Συγγρού.

Τα ιδιωτικά δάνεια δεν θέλουν κούρεμα;

Τις τελευταίες μέρες και ώρες έχουμε βομβαρδιστεί ασύστολα με ημίμετρα, μέτρα, μειώσεις και φοροεπιδρομές.  Μάλιστα πρέπει να μάθουμε τόσο καλά το μάθημά μας, που η παράσταση συνεχίζεται ακόμα.
Έχουν ακουστεί τα όσα απίστευτα επιθυμεί να επιβάλει η Τρόικα, ακούστηκε ακόμα ότι σκέφτονται μέχρι και να μηδενίσουν το αφορολόγητο!
Για μια και μοναδική φορά, θα μπω στο πετσί του γενναίου Τροϊκανού χαρτογιακά και θα συμφωνήσω, χάριν του άρθρου, πως το μνημόνιο, παλιό νέο και επόμενο, είναι η μοναδική διέξοδος που μας προσφέρεται.  Σκέφτομαι μάλιστα να γίνω ακόμα πιο ωμός και να τολμήσω να αγγίξω το επίπεδο διανοίας ενός Καλλίτση και να ισχυριστώ ότι τελικά ίσως δεν έφταιγε το μνημόνιο, αλλά οι άχρηστοι πολιτικοί που δεν ήξεραν πώς να το εφαρμόσουν.
Έστω λοιπόν ότι το μνημόνιο είναι σούπερ, ο προϋπολογισμός γυρίζει πλεονασματικός και τα δημόσια έσοδα γίνονται πύραυλος.  Η οικονομία ανακάμπτει και τα ελληνικά υπερπροϊόντα,παραγόμενα από τη γενιά του πεντακοσάρικου, κατακλύζουν τη γερμανική αγορά και γίνονται ανάρπαστα.
Όλα καλά, όλα ανθηρά.  Αλλά σαν κάτι να μου διέφυγε…
Τι γίνεται με τα δάνεια;?????????????????????????

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο

 Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην κοπή της πίτας του, την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο κέντρο "ΓΟΡΓΟΝΑ" στην Αγία Άννα. Θα ακολουθήσει βράβευση Προέδρων και Παλαιμάχων του σωματείου μας και μετά νησιώτικο γλέντι με τους Λευτέρη Βαζαίο,
Κούλα Μελλισουργού,Μπιλάκο,Κάραλη.
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
Από το......

Κανέλλη: "Το αγγούρι δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο"! (βίντεο)


"Αυτές τις παπ...ες ακούμε τόσες μέρες"!

"Ομιλείτε Ελληνικά" με την Λιάνα Κανέλλη απολαύσαμε για λίγο σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής δεν έκλεινε την λέξη "Τρόικα" στη γενική κλήση. Η πολιτικός και δημοσιογράφος αντέδρασε αμέσως:
"Γιατί δεν την κλείνετε; Γιατί λέτε της Τρόϊκα και όχι της Τρόϊκας; Μην την κρατάτε σαν κάτι ιερό. Όταν αναφέρεστε στο Λονδίνο, λέτε του London; Όχι, λέτε του Λονδίνου. Όταν μιλάτε για το Παρίσι, λέτε του Paris; Του Παρισιού λέτε. Λοιπόν, γιατί δεν κλείνουμε την Τρόϊκα;" [ΜΑλακί@@ λέει βέβαια γιατί μικροί στο σχολείο μαθαίναμε ότι οι ξένες λέξεις -troika είναι σλαβική λέξη - δεν κλείνονται, αλλά ως γνωστόν οι κομμουνιστές είναι της άποψης ότι υπάρχουν ταξιά...]


Ο Γιώργος Παπαδάκης πυροδότησε τη συζήτηση ακόμα περισσότερο με την εξής απορία: "Το αγγούρι πώς κλείνεται;" ...για να πάρει την αποστομοτική απάντηση: "Το αγγούρι δεν κλείνεται. Δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο, αφού θέλεις την απάντηση";

Λίγο αργότερα, η Λιάνα Κανέλλη ολοκλήρωσε τη θεματική ενότητα λέγοντας "Αυτές τις παπ...ες ακούμε τόσες μέρες! Τέλος πάντων"…

Δείτε το βίντεο:



--

Διαβάστε καλά τώρα. Μην μας λέτε μετά «δεν διάβασα»...

Εκείνο που εμείς έχουμε να πούμε προς όλους του πολιτικούς, αρχηγούς και βουλευτές είναι: «Διαβάστε καλά τώρα όλα τα κείμενα». Μην μας πείτε μετά, όταν θα πηγαίνουμε κατά διαβόλου, ότι δεν διαβάσατε ή ότι είχατε το μαχαίρι στο λαιμό και δεν προλαβαίνατε τάχα να διαβάσετε. Διαβάστε, γιατί είστε απόλυτα υπεύθυνοι για ό, τι συμβεί στον ελληνικό λαό.

Μετά τις υπογραφές και την ψηφοφορία στη Βουλή, αδειάστε μας...

Fwd: [Δεξί X-Trem(i)] Τετέλεσται... και μακάρι να είναι μόνο αυτά! Μαζεύει υπογραφές η τρόικα

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, εμπλοκές, ασφυκτικές πιέσεις και αναβολές της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό, εντός της ημέρας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διεργασία για το μίνι Μνημόνιο, που αποτελείται από σειρά επώδυνων μέτρων.

Οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένουν το τελικό κείμενο - αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα που διήρκεσαν έως αργά το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να προσέλθουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για το σύνολο των μέτρων.

Το πιθανότερο είναι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, καθώς το πρωί αναμένεται να φθάσει στα γραφεία τους το 15σέλιδο προσχέδιο του μίνι Μνημονίου, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά και τις τελευταίες διαπραγματεύσεις.

Οι πολιτικοί αρχηγοί χρειάζονται κάποιο χρόνο για να το μελετήσουν, ώστε προσερχόμενοι στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό να έχουν αποκρυσταλώσει την απάντηση που θα δώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Τα Νέα, νωρίτερα οι αρχηγοί ενδέχεται να έχουν κατ' ιδίαν συναντήσεις με την τρόικα, μετά από αίτημα των εκπροσώπων των δανειστών.


Πολύ λίγη επικοινωνιακά για άλλη μια φορά η ΝΔ: Παιδιά τι κάθεστε; Κάψτε και καμιά γερμανική σημαία αφού για όλα φταίνε αυτοί και όχι ο Γιωργάκης ο Παπάκης και ο Πάγκαλος!

Προσπαθούν από τη ΝΔ να βγάλουν τις ευθύνες από πάνω τους (δες την παρακάτω ανάρτηση), λέγοντας ορθώς μεν, χαμηλόφωνα όμως για να μην τους ακούσουν και παρεξηγηθούν, ότι τα  τελεσίγραφα της τρόικα είναι αποτέλεσμα της αποτυχίας της Κυβέρνησης Παπανδρέου, που εδώ και 2 χρόνια δεν απέλυσε κανέναν, εδώ και 2 χρόνια δεν έχει απελευθερώσει κανένα επάγγελμα και το 2011 αύξησε τις δαπάνες....Φυσικά έτσι όπως το λένε, δεν τους ακούει κανείς.

Από την ώρα που έκαναν το λάθος να ανταγωνιστούν το ΠΑΣΟΚ στον επικοινωνιακό τομέα ήταν θέμα χρόνου να μπούνε από κάτω και να μείνουν μόνοι τους μέσα στο κάδρο. Ήδη πολλοί υπουργοί έχουν αποστασιοποιηθεί από το μνημόνιο. Κανείς δεν ασχολείται με τον Χρυσοχοϊδη που δήλωσε πως δεν το διάβασε και πάει για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν ασχολείται με τον Πάγκαλο που δύο χρόνια τώρα δεν έχει κλείσει κανένα οργανισμό και το μόνο που έκανε ήταν να βρίζει το λαό, κανείς δεν ασχολείται με τον Παπακωνσταντίνου που έχει λουφάξει στο ΥΠΕΚΑ και δεν τον ενοχλεί κανείς μιας και όπως πολύ έξυπνα είπε ο Πρετεντέρης "η τρόικα του έλεγε να πει ότι θα βγούμε στις αγορές το 2012"... και αυτός ο κακομοίρης το έλεγε.

Ο μόνος που έχει μείνει ΑΚΟΜΑ στο κάδρο είναι ο Βενιζέλος, αλλά μην αμφιβάλετε ότι στο τέλος οι εντυπώσεις θα λένε ότι αυτός είναι που διαπραγματεύτηκε κι ας λέει ορθώς ο Σαμαράς ότι οι δικές του παρεμβάσεις και αρνήσεις είναι αυτές που οδηγούν για πρώτη φορά σε διαπραγμάτευση για να σωθεί ότι μπορεί... που δεν μπορεί να σωθεί τίποτα πλέον κι ας λένε μερικοί καλύτερα ελεύθεροι και φτωχοί!!! Αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα βρίζουν το Σαμαρά αν βρεθούν στο δρόμο...

Και βέβαια όλα αυτά είναι λογικά από τη στιγμή που η ΝΔ και ο ίδιος ο Σαμαράς ή κάτι τυχαίοι τριγύρω του μιλάνε για εκβιασμούς της Γερμανίας ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο οποίος ενώ μας έφερε σε αυτή την κατάσταση (γιατί εδώ που είμαστε δεν μας έφερε κανένας Γερμανός αλλά αυτός με τους κηπουρούς του και οι μαλάκ@@ που τον ψήφισαν για να τους δώσει λεφτά), η ΝΔ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ΝΔ αποδεικνύεται πολύ λίγη επικοινωνιακά και φυσικά θα φορτωθεί τα πάντα, όχι μόνο γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε τις πάμπολες ευκαιρίες (δυο χρόνια τώρα δεν έχει αποδειχθεί σκάνδαλο Βατοπαιδίου, φούσκωμα του ελλείμματος, λεφτά υπάρχουν κ.λπ) που της δόθηκαν να υπερασπιστεί τις επιλογές της προηγούμενης θητείας της, λόγω του κόμπλεξ μερικών περαστικών από τη δεξιά, αλλά γιατί δέχθηκε να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση και να παίξει το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ ότι για όλα φταίνε οι κακοί ξένοι που εκβιάζουν το Γιωργάκη, τον Παπαδήμο, τον Βενιζέλο....

Άντε παιδιά να κάψουμε και καμιά γερμανική σημαία στη Συγγρού μπας και πάρουμε καμιά ψήφο όσων βγάζουν λάδι τον Γιωργάκη, τον Μπένυ και τον Παπαδήμο μιας και δέχονται ότι τους εκβιάζουν οι Γερμανοί...

Στις επάλξεις το Π.Α.ΜΕ Νάξου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, 7 του Φλεβάρη, ημέρα Πανελλαδικής απεργίας η Γραμματεία και μέλη του ΠΑΜΕ στη Νάξο περιόδευσαν σε καταστήματα, χώρους δουλειάς, δημόσιες υπηρεσίες και γειτονιές στην πόλη της Νάξου.
Συζήτησαν με εργαζόμενους και μοίρασαν ανακοινώσεις καλώντας σε γενική κλιμάκωση του αγώνα.
Κάλεσαν τον καθένα και την κάθε μια να μπουν στον αγώνα και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την ανατροπή της πολιτικής σφαγιάζει το λαό για να σώσει τα κέρδη και τα προνόμια της...........

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ κοίτα σε τι λούκι πάνε να μας βάλουν. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ;








ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


Ομορφάντρας και νεοδιορισμένος!