slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

2.40,00€ η τιμή κιλού ( 700 γραμμάρια ) στο ψωμί στην Τήνο απο την 1η Οκτωβρίου 2021

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 συνεδρίασε στα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου η ομάδα των αρτοποιών του νησιού μας (Πράξη 27η του Βιβλίου Πρακτικών των Ομάδων των Επαγγελματιών του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου).

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι κ.κ.: Αράθυμος Ρένος, Βιδάλης Κώστας, Δελατόλας Αντώνης, Δελατόλας Δημήτρης, Δελατόλας Μάρκος, Δούκας Γιώργος , Μίντζας Παναγιώτης, Μωραΐτης Αντώνης, Τουφεκλή Κατερίνα και Φόνσος Αντώνης . Παρόντες από το Δ.Σ. του Συλλόγου ώστε να κρατηθούν τα πρακτικά ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Τσιμέκης και η γεν. γραμματέας κ. Λουκία Κολλάρου.

Πολλά τα θέματα – προβλήματα που αφορούν στο επάγγελμά τους συζητήθηκαν σε αυτή τη συνάντηση. Ένα από αυτά και που αφορά άμεσα στο καταναλωτικό κοινό ήταν η αύξηση των ......

H Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. εντυπωσίασε (και) την Θεσσαλονίκη!

Την μοναδική, απαράμιλλη γεύση και την μεγάλη ποιότητα της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι προσκεκλημένοι εκδήλωσης οινογευσίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του, χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγράμματος MediterraneanCheeseandWines!
Η υπέροχη αυτή γαστρονομική βραδιά, που υλοποιήθηκε από την Οικονομοτεχνική Ε.Π.Ε., έλαβε χώρα στο εστιατόριο «718 UptownDineandWine» και την τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι προσκεκλημένοι από τον διεθνή τουριστικό και επισιτιστικό χώρο καθώς και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Μίνα Γκάγκα: Διάλογος με όλους για τη δημιουργία του «νέου ΕΣΥ»



Βασίλης Βενιζέλος
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας εξέφρασε εμπιστοσύνη στις δύο Επιτροπές των ειδικών επιστημόνωνΤη διαβεβαίωση, σύμφωνα με την οποία η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει σε έναν διεξοδικό και εφ’ όλης της ύλης διάλογο με όλους τις πλευρές.
και εφ’ όλης της ύλης διάλογο με όλους τις πλευρές.