slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τέρενς Κουίκ: Προσωπικά προσβάλλομαι όταν μου λένε ότι θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ (video)


Ο Τέρενς Κουίκ ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, κάτι που ο ίδιος θεωρούσε «προσβλητικό» πριν από λίγο καιρό.

Χωρίς πολλά λόγια, να τι δήλωνε τον περασμένο Σεπτέμβριο:το βιντεο εδω

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης βυθίζουν το χρηματιστήριο! Πάνω από 9% η πτώση!


Επαναπρόσληψη 10.000 δημοσίων υπαλλήλων....

Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς του Χάλαρη Μιχάλη

Αγαπητή φίλη Κυκλαδίτισσα, αγαπητέ φίλε Κυκλαδίτη,

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον πολιτικό μου λόγο και την έμπρακτη στήριξή σας στον αγώνα μου για τις Κυκλάδες, αγώνα τον οποίο θα εξακολουθήσω να υπηρετώ με πίστη και συνέπεια. 
Άνθρωποι από διάφορους πολιτικούς χώρους με πλησίασαν σε αυτή μου την προσπάθεια και νιώθω ιδιαίτερη τιμή για αυτό, καθώς μαζί αποδείξαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. 
Εύχομαι και ελπίζω η νέα Κυβέρνηση να μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα προς τα μπροστά και είμαι έτοιμος να επιβραβεύσω τις θετικές επιλογές της χωρίς, όμως, να παραιτούμαι του δικαιώματός μου να κριτικάρω τις αστοχίες της και να καταθέτω δημόσια αντιπροτάσεις με όραμα και

Ευχαριστήριο Μήνυμα του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού


Φίλες και φίλοι,
συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
στον νικηφόρο αγώνα κατά των μνημονίων και της φτωχοποίησης της χώρας, κατά της διαφθοράς και της εξάρτησης, η ελπίδα ήρθε και στις Κυκλάδες, απλώθηκε και

Κλαίει ο εργατολόγος των Συνταξιούχων με τα εκατομμύρια ευρώ : Ο Τσίπρας δεν μου πρότεινε τίποτα αν και διπλασίασα τους σταυρούς μου


Αλέξη έχε υπόψη σου ότι όσοι ήρθαν από άλλα κόμματα είναι οι πλέον επικίνδυνοι να στην κάνουν... με την ίδια ευκολία που πούλησαν τους προηγούμενους θα πουλήσουν κι εσένα
Ηταν η έκπληξη της νέας κυβέρνησης, με την έννοια ότι όλοι περίμεναν να υπουργοποιηθεί. Ο λόγος για τον Αλέξη Μητρόπουλο, που δεν έγινε υπουργός. Σήμερα αποκάλυψε τι έχει συμβεί, προειδοποιώντας τι δεν θα....

ΚΡΙΜΑ!Τα «π@@σταριά»... έφαγαν από υπουργό τον Νικόλα


«Φωτιά» στα social media, που φρόντισαν να θυμίσουν τι είχε πει ο κ. Νικολόπουλος για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου
«Φωτιά» πήραν τα ελληνικά social media στο άκουσμα περί πιθανής υπουργοποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκου Νικολοπουλου.
Ο καταιγισμός αρνητικών σχολίων -ακόμα και από γνωστούς λογαριασμούς του Twitter που υποστηρίζουν φανατικά τον ΣΥΡΙΖΑ- ήταν πρωτοφανής, με αρκετούς να θυμίζουν το χυδαίο σχόλιο του κ. Νικολοπουλου για τον

Δήλωση Στράτου Μαύρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα το οποίο ήταν και ένα ισχυρό χαστούκι στα κόμματα του μνημονίου.

Ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για αυτή την τεράστια προσπάθεια και τον άνισο αγώνα που κάναμε όλοι μαζί, ιδιαίτερα σε έναν πολύ δύσκολο Νομό, τις Κυκλάδες μας, αφού δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα να επισκεφτούμε τα νησιά μας, αλλά ούτε και η προβολή.

Θυμίζω ότι αρκετά Κυκλαδίτικα ΜΜΕ δεν είχαν αναφέρει καθόλου τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής και υπήρχε κόσμος που δεν είχε ιδέα το ψηφοδέλτιο, παρόλο αυτά καταφέραμε και βγήκαμε «ΤΕΤΑΡΤΟ» κόμμα στις Κυκλάδες ενώ στις εθνικές εκλογές του 2012 είχαμε την εβδόμη θέση και στις Ευρωεκλογές την πέμπτη.

Η ψήφος των Ελλήνων υπέρ της Χρυσής Αυγής αποτελεί και μια ηχηρή απάντηση στην πολιτική σκευωρία, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται στην φυλακή εκλεγμένοι βουλευτές του ελληνικού λαού.
Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί αναντίρρητα μια σφοδρή καταγγελία του Μνημονίου, το οποίο ελπίζουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα καταγγείλει ολοκληρωτικά όπως έχει δεσμευτεί έναντι του Λαού.

Μαύρος Ευστράτιος 


Δημοκρατική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Ο σύζυγος υπουργός και η σύζυγος υφυπουργός


ΤΕΛΙΚΑ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ   
Από τα περίεργα της νέας κυβέρνησης που ανακοίνωσε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, είναι η είσοδος στο υπουργικό συμβούλιο τόσο του...κ. Θοδωρή Δρίτσα, αλλά και της συζύγου του Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
Ο κ. Δρίτσας αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου, υφυπουργός Μετανάστευσης.
Μπορεί κάποιοι να μιλήσουν για κρούσμα... νεποτισμού ή οικογενειοκρατίας, ωστόσο όσοι γνωρίζουν τα εσωτερικά του παλαιού Συνασπισμού της Αριστεράς και νυν ΣΥΡΙΖΑ, ξέρουν ότι ....

Εκδηλώσεις Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου


Αθήνα - Ψυρρή   27-1-2015   
   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, σας εύχεται ολόθερμα δημιουργικό και ευτυχές το 2015 και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.
Α. Παιδικός Αποκριάτικος χορός.
     Την 1η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή  και από 11.00 μέχρι 14.30 στο κτίριο του Συλλόγου μας (Χριστοκοπίδου, 9, Ψυρρή) οργανώνουμε για τα παιδιά μας τον Αποκριάτικο χορό τους. Θα προσφερθούν δωρεάν μεζεδάκια και παράλληλα θα διασκεδάσουν με κλόουν κ.α.
Β. Χορός της Αποκριάς
     Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 το μεσημέρι  (12.30). στο....

Στις 6 Φλεβάρη ο χορός του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου

Το Δ.Σ. του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου, σας καλεί να παρευρεθείτε στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Φλεβάρη, στο κέντρο διασκεδάσεως «Όμορφη Νύχτα», Ζήνωνος 5, Γαλάτσι. O Γιάννης Ζευγώλης με το βιολί του και το μουσικό συγκρότημα «Βορριάδες», θα σας ταξιδέψουν με τραγούδια και σκοπούς του Αιγαίου. Η βραδιά θα περιλαμβάνει πολύ χορό, με το χορευτικό του Απεραθίτικου Συλλόγου σε πλήρη δράση, πλούσια λαχειοφόρο αγορά, καθώς και πλήθος αποκριάτικων δρώμενων και....

Ευχαριστήριο Μήνυμα Γ. Βλασερού προς τους συμπολίτες του

Αγαπητοί Συμπατριώτες Κυκλαδίτες,

Ένας σκληρός εκλογικός, παραταξιακός αλλά και προσωπικός αγώνας έφτασε στο τέλος του. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι απόλυτα σεβαστή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Κυκλαδίτες ψηφοφόρους και, ιδιαίτερα εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς με πρώτo στη σειρά προτίμησής τους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ–Δημοκρατική Παράταξη.

Ο αγώνας συνεχίζεται με στόχο την αναγέννηση της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης, που θα κάνει πράξη τις προσδοκίες του

Συν + Αξια: Κάλεσμα σε συνάντηση για την οργάνωση της Ναξιώτικης Αποκριάς


Αγαπητοί συν+Αξιοι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαζευόμαστε για να συζητήσουμε για το 3ημερο της Αποκριάς και τις δράσεις που μπορούν να γίνουν. Νέες προτάσεις – Νέες ιδέες όλοι μαζί για το Νησί.


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 στις 19:00 | Σχολή Ουρσουλινών Κάστρο.


Σας