slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανοίγουν στοματάκια και για τον ... επιτυχημένο Χατζηνικολάου... τον προστατευόμενο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

 Γ. Παπαχρήστος: «Κατασχετήριο σε Χατζηνικολάου για χρέη 5 εκατ. ευρώ»!
"(...)Και να πεις ότι η κρίση έχει πλήξει μόνο τον ΔΟΛ; Οχι δυστυχώς. Γύρω εξελίσσονται κρυφά δράματα, τα δικά μας απλώς απολαμβάνουν μια δημοσιότητα. Αλλοι καταφέρνουν να τα κουκουλώνουν.
Να, ας πούμε, με αληθινή θλίψη πληροφορήθηκα χθες ότι στον

Η υποχρηματοδότηση του Νοτίου Αιγαίου και το ζήτημα του ΦΠΑ, βασικά θέματα στην ατζέντα της συνάντησης του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου δέχθηκε σήμερα, Σάββατο, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Τον κ. Παπαδημητρίου, που βρίσκεται στη Ρόδο,  συνόδευαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου του κυβερνώντος κόμματος κκ Δημήτρης Γάκης και Ηλίας Καματερός, ενώ στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΞΡ, κ. Αντώνης Καμπουράκης και ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Κώστας Κωνσταντινίδης.

Από μικρο και από Τρελό μαθαίνεις την αλήθεια: Παιδί ΑΜΕΑ προς Πολάκη: «Κύριε υπουργέ είστε πολύ κακός… δεν σας αγαπώ»

 Από μικρο και από Τρελό μαθαίνεις την αλήθεια
Mία μικρή μαθήτρια στέλνει γράμμα στον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη, προσπαθώντας να του εξηγήσει τι νιώθει και τι συνέπειες θα έχουν οι αποφάσεις του υπουργείου στα παιδιά ΑΜΕΑ.

«Θέλω να συνεχίσω τη μελέτη με την Κυρία Ειρήνη και με τη Κέλυ για να είμαι η καλύτερη μαθήτρια» γράφει μεταξύ άλλων στο γράμμα της η μικρούλα που λέει στον υπουργό «δεν σας

Επαφές Ζαννετίδη σε ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ



Θέματα που αφορούν παραγωγούς και κτηνοτρόφους των νησιών προώθησε στις επαφές που είχε στην Αθήνα ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης.
Ο κ. Ζαννετίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ, προκειμένου να εξεταστεί η πορεία των αποζημιώσεων των πληγέντων καλλιεργητών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων από την ανομβρία των δύο τελευταίων ετών. Όπως έκανε γνωστό ο κ. Κουρεμπές, ο φάκελος θα είναι πολύ σύντομα έτοιμος για να κατατεθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να εγκριθεί η εκταμίευση των ποσών των αποζημιώσεων από

Σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Φ ΑΕΚ Νάξου

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Νάξου για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.Αναλυτικά η ανακοίνωση: