slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Ο α’ γύρος των δημοτικών εκλογών μπορεί να αποτελεί παρελθόν όμως θα δρομολογήσει εξελίξεις εν όψει του β’ γύρου.
Με ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που κέρδισε τον ανθυποψήφιό του για τον δημαρχιακό θώκο το 2010, Νίκο Μαράκη, στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ο Μανώλης Μαργαρίτης επεκράτησε άνετα το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής τού Νίκου Μαϊτού.
(Η σημερινή αναφορά μας δεν θα «ακουμπήσει» σε αριθμούς. Σε άλλες σελίδες της «Κ» μπορείτε να δείτε και να «ακτινογραφήσετε» νούμερα και ποσοστά.)
Με την σημερινή αναφορά μας στο εκλογικό αποτέλεσμα που έδωσε η κάλπη της «18ης» θα επιχειρήσουμε να διαβάσουμε με «ψυχρό» μάτι τα αποτελέσματα....

Δήλωση για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών

Θα θέλαμε κατ’ αρχάς να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες του Ν. Αιγαίου  που μας τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα ανταποκριθούμε στο ακέραιο στις προσδοκίες τους μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και ότι η πίστη μας στη νησιωτικότητα, την οικολογία, τη δημιουργικότητα, την αειφορία και την  κοινωνική συνοχή θα εξακολουθήσει να είναι

Naxos Tennis Club - Τελικοί Εσωτερικού Πρωταθλήματος ( Ladder )

H πρώτη χειμερινή περίοδος του Naxos Tennis Club ολοκληρώθηκε και επισφαγίστηκε με την διεξαγωγή των τελικών του 1 εσωτερικού πρωταθλήματος Ladder ανδρών και γυναικών.
Πολύς κόσμος παρακολούθησε το τουρνουά και ιδιαίτερα τους τελικούς που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον.
Ο τελικός των γυναικών ανάμεσα στην Ι.Τουλούπη και Ε.Κατσάνη έκλεισε ύστερα από 2,5 ώρες και.... 

Ο Νίκος Μαϊτός στο ΖΕΥΣ TV

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Νησιωτική Πολιτεία, κ. Νίκος Μαϊτός θα φιλοξενηθεί, στον τηλεοπτικό σταθμό ΖΕΥΣ, την Τρίτη 20-5-2014 στις

Ταεκβοντο Aθλοπαιδεία Νάξου - Συμμετοχή σε Τουρνουά στις Κυκλάδες.


Ο Α.Σ Ταεκβοντο Αθλοπαιδεία Νάξου συμμετείχε σε 2 Αγωνιστικά Τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν στα δύο πρώτα σαββατοκύριακα του Μαίου σε Σύρο και Πάρο.
Οι αθλητές αγωνίστηκαν και απέκτησαν σπουδαίες εμπειρίες και διακρίθηκαν σε αγωνιστικότητα αλλά και αθλητικό πνεύμα.
Συγχαρητήρια σε αυτά , στους γονείς τους και....
στους προπονητές τους.
Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι:

Δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα όλων των Δήμων των Κυκλάδων.


Από την πρώτη Κυριακή εκλέχτηκαν Δήμαρχοι σε 14 νησιά των Κυκλάδων, ενώ την δεύτερη Κυριακή, οι υποψήφιοι θα λύσουν τις διαφορές τους σε Σύρο, Πάρο, Νάξο, Τήνο και Μύκονο.
Προβάδισμα νίκης για την δεύτερη Κυριακή έχουν οι: