slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αίσχος : Διόρισαν στο Μαξίμου μέχρι και τον αδελφό του “ράπερ” Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και την μητέρα του στο Υγείας!

 
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται για τον ράπερ Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο.
Ο ράπερ κατάφερε να βολέψει στο χυδαίο πελατειακό κράτος την μητέρα του και τον αδελφό του. Η μητέρα του διορίστηκε στο Υπουργείο Υγείας και ο αδελφός του στο Μέγαρο Μαξίμου για να παρακολουθεί τον Προυπολογισμό!

Την αποκάλυψη κάνει το “Πρώτο Θέμα”. Οπως όλα δείχνουν κάθε μέρα θα βγαίνει ένα Δελτίο Διορισμών ΣΥΡΙΖΑ στο

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων




Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

Κινητοποιήσεις κατά του νέου Aσφαλιστικού στη Θεσσαλονίκη


Της Άντζελας Πεΐτση

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα» κατά του νέουΑσφαλιστικού.
Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από το Άγαλμα Βενιζέλου και κορυφώθηκαν με πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης. Με κεντρικό σύνθημα: «Δεν θα περάσει» και παρά τη βροχή, στις εκδηλώσεις συμμετείχαν πρωτοβάθμια σωματεία δασκάλων και καθηγητών.
Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από το Άγαλμα Βενιζέλου και κορυφώθηκαν με

Πέθανε εν πλω μέλος του πληρώματος του πλοίου "Άρτεμις"


Την τελευταία του πνοή άφησε μέλος του πληρώματος του “Άρτεμις” λίγα λεπτά πριν την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Φολεγάνδρου, με τις πρώτες πληροφορίες να επισημαίνουν πως ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Ειδικότερα, πρόκειται για έναν δόκιμο μηχανικό 46 ετών, για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες ανάνηψης από τον αγροτικό ιατρό της Φολεγάνδρου αμέσως μόλις έδεσε το πλοίο στο λιμάνι, με τον καπετάνιο και όλο το προσωπικό να ενημερώνουν χωρίς καθυστέρηση για το θλιβερό περιστατικό τις αρμόδιες Αρχές και το Κέντρο Επιχειρήσεων.

«ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ» Γ. Βρούτσης στην «Η»: Το Ασφαλιστικό μετατρέπει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα


Σε μια συνέντευξη - ποταμό ο πρώην υπουργός Εργασίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης μιλά στην «Ημερησία» για το νέο Ασφαλιστικό το οποίο ουσιαστικά χαρακτηρίζει αντιασφαλιστικό.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

Μέσα στη θητεία μας θα λειτουργήσουν τα 26 υδατοδρόμια, δηλώνει ο Περιφερειάρχης


Την πεποίθηση του ότι, μέσα στην θητεία της παρούσας περιφερειακής αρχής θα λειτουργήσουν και τα 26 υδατοδρόμια στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, εξέφρασε την Παρασκευή ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.
Όπως επεσήμανε τα αρμόδια υπουργεία Μεταφορών και Ναυτιλίας είναι θετικά στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος από την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, λέγοντας ότι, ζητήθηκε από κυβερνητικά στελέχη που επικοινώνησαν μαζί του να

Ποιοι είναι οι νέοι μισθοί των αιρετών της Αυτοδιοίκησης (πίνακας)


Τους νέους μισθούς των αιρετών της αυτοδιοίκησης καθορίζει με την εγκύκλιο του ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης. Οι νέοι μισθοί οι οποίοι αποσυνδέονται από αυτούς των γενικών γραμματέων των υπουργείων, βασίζονται στο νέο μισθολόγιο του Δημοσίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΔΟΧΕΣ μέχρι τον καθορισμό με νέα κ.υ.α

Καταγραφή ΜΚΟ και εθελοντών από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Στόχος ο καλύτερος συντονισμός και η αποτελεσματικότητα του έργου τους, παράλληλα με την πρόληψη αρνητικών φαινομένων που έχουν παρατηρηθεί σε νησιά
Στην καταγραφή των ΜΚΟ και των μελών αυτών, καθώς και στην διαπίστευση και πιστοποίηση των γιατρών μελών μη κυβερνητικών οργανώσεων ή ανεξάρτητων εθελοντών που παρέχουν υπηρεσίες υγείας στα νησιά της Δωδεκανήσου, τα οποία αποτελούν πύλη εισόδου προσφύγων και μεταναστών, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου και σε συνεργασία με τα

Κυκλάδες: Αναβάλλονται οι αγώνες σε Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο


Σας ενημερώνουμε ότι λόγω πρόβλεψης δυσμενών καιρικών συνθηκών ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙόλοι οι παρακάτω αναφερόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες ΜΠΑΣΚΕΤ και ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ.
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ & Β” ΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Στην Ομάδα Εργασίας σε θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Αντιπεριφέρειαρχης Αθλητισμού και Επαρχος Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού κος Γιάννης Μαργαρίτης



Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου συνεστήθη Ομάδα Εργασίας σε θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έργο της οποίας είναι η παρακολούθηση υλοποίησης των δράσεων Τουρισμού, η επεξεργασία και κατάθεση προτάσεων, η διαβούλευση με τις τοπικές αρχές και τους τοπικούς φορείς του κάθε νησιού, καθώς και η παρακολούθηση υλοποίησης και εξειδίκευσης ανά νησί του τριετούς πλάνου Στρατηγικής Τουρισμού που εκπονείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...
Η Ομάδα Εργασίας αποτελείται από 21 άτομα με συντονίστρια την αρμόδια αντιπεριφερειάρης κα Μαριέτα Παπαβασιλείου και το σύνολο των μελών προέρχεται από το Περιφερειακό Συμβούλιο και από το σύνολο των παρατάξεων που συμμετέχουν σε αυτό. Και βέβαια να σημειώσουμε ότι δεν θα μπορούσε να λείπει από την σχετική επιτροπή ο Αντιπεριφέρειαρχης Αθλητισμού και Επαρχος Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού κος Γιάννης Μαργαρίτης έχοντας μάλιστα στο ...βιογραφικό του και το γεγονός ότι είναι πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Νάξου.
Τα μέλη είναι:

Συγχαρητήρια Επιστολή του Πρόεδρου του Νομικού Προσώπου Γιάννη Τσολάκη στην ναυαγοσώστρια Σοφία Οικονόμου

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Ιωάννης Τσολάκης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ναυαγοσώστρια Σοφία Οικονόμου, η οποία αποφάσισε να μεταβεί στη Λέσβο, προκειμένου να βοηθήσει εθελοντικά στη διάσωση και φροντίδα προσφύγων. Ο Γιάννης Τσολάκης εξήρε το ήθος της Ναξιώτισσας ναυαγοσώστριας, αναφέροντας τα εξής:

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Παρουσίαση στρατηγικής τουρισμού


Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου (12:00) στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία" στην ΑθήναΠεριφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Παρουσίαση στρατηγικής τουρισμού
Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Η Ναξιώτισσα ναυαγοσώστρια Σοφία Οικονόμου βοηθήθαει μετανάστες ,Είμαστε όλοι παιδιά του Θεού



Η Σοφία Οικονόμου είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στη Νάξο. Είναι απ΄ αυτά που λες ¨αξίζει ο κόπος να μιλήσεις μαζί της» και το κυριότερο δεν αφήνει την εξωτερική της εμφάνιση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που μετράει είναι η ψυχή της. Με την έναρξη του νέου έτους έκανε αυτό που της είπε η καρδιά της. Παράτησε τη θαλπωρή και την ήρεμη (!!!) ζωή στη Νάξο, άφησε το βόλεϊ και τις άλλες ασχολίες της και πήγε στην Λέσβο. Να βοηθήσει από κοντά τους εθελοντές που μάχονται ώστε σε καθημερινή βάση να σώσουν ψυχές, να δώσουν ελπίδας στους πρόσφυγες και

Κοπή πίτας του Συλλόγου Εγκαριτών Νάξου στην Αθήνα

Ο σύλλογος Εγκαριτών Νάξου "Ο Άγιος Τρύφων" σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας του την Κυριακή 17/01 στις 11:00 στην καφετέρια NUEVO CAFE, Πανόρμου 70, Αθήνα, δίπλα στο μετρό εξ. Πανόρμου.Θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση και βράβευση των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015.


Να είστε όλοι εκεί!!!

Fwd: Επιστολή των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στους Μ. Σούλτς και Μ. Βέμπερ για το θέμα των Σκοπίων..


Bρυξέλλες, 15 Ιανουαρίου 2016

 

Ο Επικεφαλής της Κ.Ο. της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Μαρία Σπυράκη, μόνιμο μέλος της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ε.Ε.-π.Γ.Δ.Μ, και οι ευρωβουλευτές Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος, Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΕΚ για σχέσεις με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, και Θοδωρής Ζαγοράκης, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς και προς τον πρόεδρο της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μάνφρεντ Βέμπερ αντιδρούν έντονα στην πρωτοβουλία της ευρωβουλευτού της Κροατίας κας Marijana Petir να προχωρήσει στη δημιουργία ανεπίσημης Ομάδας Φιλίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το όνομα «Φίλοι της Μακεδονίας».

 

Με την επιστολή τους τονίζουν την πάγια θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αναφέρεται στα Σκόπια με την προσωρινή ονομασία με την οποία έγινε δεκτή στον ΟΗΕ. 

 

Τέτοιες κινήσεις έστω και με «τον μανδύα του ανεπίσημου» γίνονται μόνο για τη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων.

 

Δεν ευθύνεται η Ελλάδα για την ορθή στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι της πρώην  Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας όπως κάποιοι προσπαθούν με περισσή υποκρισία να εμφανίσουν.

 

Η πόρτα της Ευρώπης θα παραμένει κλειστή για τα Σκόπια γιατί δεν αποδέχονται τις Αρχές και τις Αξίες της. Γιατί συνεχίζουν να εμφανίζουν τεράστιο έλλειμμα Δημοκρατίας, οπισθοδρομήσεις στους τομείς της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γενικότερα έλλειμμα συμμόρφωσης με τα κριτήρια της Κοπεγχάγης για ένταξη στην ΕΕ. Σε όλα τα επίπεδα.



Δείτε την ανακοίνωση Τύπου και το βίντεο σχετικά με το αιτιολογικό της καταψήφισης της Έκθεσης προόδου ΕΕ-ΠΓΔΜ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://tinyurl.com/kjfsdda