slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οδοιπορικό Alpha στη Νάξο, ημέρα 2η: Η αγωνία αλλά και η αισιοδοξία των Ναξιωτών για το καλοκαίρι και το κάλεσμα του Δ. Καπούνη!

Συνεχίστηκε την Τρίτη για δεύτερη μέρα, το οδοιπορικό του Alpha και του δημοσιογράφου του, Γιώργου Γρηγοριάδη, στη Νάξο, στην οποία, θυμίζουμε, βρίσκονται ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αποστολής του Alpha με τίτλο «Alpha Ελλάδα», η οποία ταξιδεύει στην ελληνική περιφέρεια με στόχο να καταγράψει τις αγωνίες των Ελλήνων μέσα στην καραντίνα αλλά και τις προσδοκίες τους για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον κορονοϊό.

Απίστευτη επίθεση Ψεκασμένων ακροδεξιών και «Συριζοτρόλ» κατά Αβραμόπουλου και Τσιόδρα




Τις τελευταίες μέρες πολλά Συριζοτρόλ έχουν ξεκινήσει μια επίθεση κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου και κατά του Σωτήρη Τσιόδρα διότι όπως αναφέρουν τάχα και οι δύο άνδρες ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο πίσω το

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ



Η Διοίκηση και το σύνολο του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους Συλλόγους, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες για την έμπρακτη υποστήριξή τους.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε: