slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γιάννης Δημητροκάλης ο φερόμενος ως εντολέας της δημοσκόπησης

Διαβάζουμε στη σελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «MESOGIOS FM 105,4» στο facebook ότι στη Νάξο, ενόψει των δημοτικών εκλογών, «τρέχει» δημοσκόπηση της ALCO, όπου οι δημότες ερωτώνται για διάφορα ονόματα υποψήφιων.

Την είδηση ότι θα τρέξει δημοσκόπηση την είχαμε εδώ και επτά ημέρες όταν έλαβε χώρα δείπνο με την παρέα επίδοξων δημάρχων, ατυχησάντων πολιτευτών και φιλόδοξων παραγόντων του τόπου.

Δεν τη γράψαμε διότι τότε πιστέψαμε ότι μετά της αποτυχημένες συναντήσεις οι γκλαμουράτοι της παράλιας και θιασώτες του σχηματισμού της «μεγάλης συμμαχίας» δεν θα προχωρούσαν στα σχέδια τους. Όμως διαψευστήκαμε.

Γι’ αυτό σήμερα, που μάθαμε ότι η δημοσκόπηση τελικά «τρέχει», αποφράσαμε να σας αποκαλύψουμε ότι αυτός που έδωσε την εντολή στην ALCO για να προχωρήσει φέρεται ο Γιάννης Δημητροκαλης.

Εννέα μήνες μετά, οι πασόκοι δικαιώνονται.

Μετά από εννιά μήνες διακυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ τώρα δικαιώνεται, ιδιαίτερα ευτυχείς αισθάνονται οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, πήραν πραγματικές αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, ενσωματώθηκαν στο βασικό τους μισθό όλα τα επιδόματα, όπως επίσης και τα δώρα Πάσχα, αδείας και Χριστουγέννων. Τα όρια ηλικίας για σύνταξη μειώθηκαν, οι απολύσεις απαγορεύτηκαν με νόμο, η κατώτατη σύνταξη ορίστηκε στα 900 ευρώ και οι επενδύσεις είναι υποχρεωτικές για όλες τις επιχειρήσεις, αφού η επιδότηση φτάνει στο 100% της επένδυσης, η φοροδιαφυγή εξαφανίστηκε αφού πρώτα όλοι οι φοροφυγάδες και οι επιχορηγούμενοι, όπως είναι ο Μαντέλης, υπέβαλλαν δήλωση μετάνοιας, έτσι η ρύση του γίγαντα πρωθυπουργού μας "λεφτά υπάρχουν" επιβεβαιώθηκε με τον καλλίτερο τρόπο!!!
Δες και στη φωτογραφία τις αποδείξεις
ΥΓ: Επιθυμία δικιά μου και του γίγαντα των εκδοτών Αλαφούζου, μετά της εγκρίτου εφημερίδας του Καθημερινής, είναι να υποκύψει και ο λαϊκιστής και δόλιος δυνάστης του λαού μας, Σαμαράς και επιτέλους να ψηφίσει στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που θα φέρει την άνοιξη και την ευημερία στους εργαζομένους στην χώρα μας!!!


Έβαλε φωτογραφίες στον λογαριασμό του από το πάρτι των gay!

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010



Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι μέλος σε αυτό το flickr που βάζεις φωτο και τις οργανώνεις. Έχει λοιπόν μέσα με τα στοιχεία του πολλές φωτογραφίες. Όπως λέει και η "Καθημερινή" είναι ποτέ δυνατόν να τον χειρίζεται ο ίδιος; Έβαλε φωτο από το "athens pride" τον παρτι των Gay και ...


όπως είναι λογικό αναρωτιόμαστε. Είναι δυνατόν να ασχολείται με το πάρτι των gay ο Πρωθυπουργός και να βάζει φωτο στο flickr;
Μην τον εκθέτετε έτσι ρε παιδιά. Είπαμε τεχνολογία αλλά όχι και έτσι...
Δεν το λέμε εμείς ο Σ.Κασιμάτης το έγραψε...
Share on Facebook