slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων αναπληρωτών & ωρομισθίων εκπ/κών σχ. έτους 2015-16

Δελτίο Τύπου

Σε συνέχεια του από 27-08-2015 Δελτίου Τύπου με τίτλο «Ενημέρωση σχετικά με την υποβολή αιτήσεων υποψηφίων αναπληρωτών & ωρομισθίων εκπ/κών σχ. έτους 2015-16» και κατόπιν της υπ’ αριθ. 40/2015 έγκρισης της Επιτροπής της παρ.4 του άρθρου 28 του Ν.2190/1994, όπως ισχύει, του Συμβουλίου της Επικρατείας, το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τις κάτωθι Υπουργικές Αποφάσεις:

ΠΑΣΟΚ:Μαζί δίνουμε τη λύση με τη στήριξη των Ευρωπαίων σοσιαλιστών


Ζάππειο 41 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ - Μαζί δίνουμε τη λύση με τη στήριξη των Ευρωπαίων σοσιαλιστών


Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο του. Έχει την απόλυτη στήριξη της μεγάλης πολιτικής οικογένειας των Ευρωπαίων σοσιαλιστικών, σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων και κεντροαριστερών δυνάμεων από τις άλλες 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τη στήριξη αυτή έρχεται να εκφράσει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Sergei Stanishev ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό στη σημερινή επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο.
Το "παρών" δίνει και το αδελφό κόμμα από την Κύπρο μέσω της Αντιπροέδρου του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Μαρίας Βασιλειάδου, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό.
Μηνύματα συμπαράταξης έστειλαν επίσης η μεταβατική ηγέτης του βρετανικού Εργατικού Κόμματος Harriet Harman, ο μεταβατικός Πρόεδρος του ρουμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSD) Liviu Dragnea, ο Πρόεδρος του Ουγγρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (MSZP) József Tóbiás, καθώς τη στήριξή τους έχουνε εκφράσει οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες (SPD), οι Γάλλοι Σοσιαλιστές (PS), το ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (PSOE), το ιταλικό Δημοκρατικό Κόμμα (PD) και δεκάδες άλλοι φίλοι μας.

Μ. ΧΑΛΑΡΗΣ: Το σύγχρονο τετράπτυχο μας είναι: «Δημοκρατία – Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη – Κοινωνική Συνοχή»



Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο FACEBOOK και στο twitter, ο πολιτευτής του νομού μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετική με την 3η Σεπτέμβρη, επέτειο ίδρυσης του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος από τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.
Ο κ. Χάλαρης γράφει χαρακτηριστικά τα εξής:
"Πριν 41 χρόνια στις 3η Σεπτέμβρη 1974 ο Ανδρέας ιδρύει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Σήμερα συνεχίζουμε ώστε η πολιτική εκ νέου να πρωταγωνιστήσει στην προσπάθεια επανόδου της κοινωνίας των πολιτών και του Έθνους προς την Ανάπτυξη, την Δημοκρατία και την Κοινωνική Αλληλεγγύη. Το σύγχρονο τετράπτυχο μας είναι: «Δημοκρατία – Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη – Κοινωνική Συνοχή»."

ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ -ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΕ Απέλυσαν από το ΑΠΕ τον Θανάση Αυγερινό -

Θανάσης Αυγερινός
 «Ενόχλησα την κυβέρνηση» λέει ο δημοσιογράφος στο iefimerida.gr
Την απόλυσή του από το ΑΠΕ-ΜΠΕ έμαθε -εν μέσω προεκλογικής περιόδου- ο ανταποκριτής στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός, αφήνοντας σαφείς αιχμές για κυβερνητική παρέμβαση.
Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, «το

Η απάντηση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. ΝΑΞΟΥ- ‎Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Νάξου- στο κάλεσμα του M. Χάλαρη

 Αγαπημένε Πρόεδρε
Δεν συνταυτιστηκαμε μαζί σου γιατί σε λένε Παπανδρέου.
Δεν σ΄ακολουθήσαμε μόνο επειδή το ΠΑΣΟΚ το στριψε δεξιά
Δεν ψάχναμε καρέκλες και οφίτσια
Δεν συμπορευτήκαμε μόνο για τη δικαίωση σου
Δεν περπατήσαμε μαζί γιατί ξέραμε ότι ΣΥΡΙΖΑ αργά ή γρήγορα θα γύριζε το χαρτί.
Σ ακολουθήσαμε Πρόεδρε γιατί πιστέψαμε και πιστεύουμε ότι η έξοδος απ τη

Νοσηλευτές: Χωρίς αντίκρισμα το σχέδιο για την Υγεία του ΣΥΡΙΖΑ

 
Ρητορική αοριστολογίας και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα σε ό,τι αφορά γενικά τον χώρο της υγείας και ιδίως τον κλάδο των νοσηλευτών, διαπιστώνει η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) ΕΣΥ, έπειτα από την ανάγνωση του Σχεδίου Κυβερνητικού Προγράμματος που κοινοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σπετεμβρίου.
«Στις τρεισήμισι σελίδες της αναφοράς στην υγεία, και ο πιο

Περιφέρεια: Ομόφωνα εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2016


Ομοφώνως εγκρίθηκε προχθές από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο προϋπολογισμός για το έτος 2016.

Όπως αναφέρεται στη σχετική εισήγηση, στον προϋπολογισμό εγγράφηκαν έσοδα που μπορούν να εισπραχθούν, ενώ έγινε και προσπάθεια μείωσης των δαπανών.

Κατά την κατάρτιση του σχετικού σχεδίου, όπως αναφέρεται στη σχετική εισήγηση, έγινε