slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυνική και ανατριχιαστική ομολογία για το ΣΔΟΕ!

ΠΡΩΤΑ τα fake news και μετά η ομολογία. Πρώτα η ψευδής είδηση «καταργείται το ΣΔΟΕ», μετά η παραπληροφόρηση διά της αποκρύψεως, ότι «το σύνολο των αρμοδιοτήτων του» μεταφέρεται στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και μετά η ακουσία ομολογία.

Διά στόματος Τρ. Αλεξιάδη, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ουσιαστικά ομολογεί ότι το ΣΔΟΕ, εκτός από κάποιες επιτυχίες που έχει να επιδείξει, ήταν και ένα όργανο πίεσης, ή και

Πληρωμένη απάντηση Χρυσοχοΐδη σε (αμετροεπή) Ραγκούση


“Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα” τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

“Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία.

Αναβάλλεται για την Πέμπτη 25/7 η συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΛΤ Νάξου



      
 Λόγω μη προσέλευσης των μελών και έλλειψης απαρτίας η προγραμματισμένη για σήμερα 19/07/2019 Συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΛΤ Νάξου δεν πραγματοποιήθηκε και  αναβάλλεται για την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.  
  Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου   την  Πέμπτη 25 Ιουλίου  2019  και ώρα  10:30 πμ   σε τακτική  συνεδρίαση   ,  για να συζητήσουμε τα θέματα  :

Αφιέρωμα στη Χρύσα Σπηλιώτη



ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ  ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ


Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδωνδιοργανώνει, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου, διήμερο αφιέρωμα στην αγαπημένη ηθοποιό, θεατρική συγγραφέα και σκηνοθέτη Χρύσα Σπηλιώτη, που χάθηκε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μαζί με τον σύζυγό της και δεκάδες ανθρώπινες ζωές τον Ιούλιο του 2018.Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 και ώρα 21.00 στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης.
Η Χρύσα Σπηλιώτη εγκαινίασε το Εργαστήρι Θεατρικής Γραφής στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, την πρώτη χρονιά που άρχισε την τακτική λειτουργία του, το καλοκαίρι του 2016. Ήρθε και το επόμενο καλοκαίρι, του 2017.Τα μαθήματά της σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία, όχι μόνο λόγω του υπέροχου τρόπου διδασκαλίας της αλλά και λόγω της προσωπικότητάς της, αφού η Χρύσα ήταν πάντα χαμογελαστή, προσιτή, με αγάπη και ...........