slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύνταξη με το πάτημα ενός κουμπιού από σήμερα - Τι αλλάζει με το σύστημα «ΑΤΛΑΣ» (βίντεο)



 
Δείτε πώς θα μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να εκδίδεται η σύνταξή σας!
15/04/2020, 12:34
Μητσοτάκης: Η αρχή του τέλους της ταλαιπωρίας των συνταξιούχων - Σε πρώτη φάση θα απονέμονται 4.000 συντάξεις τον μήνα
Σε πλήρη ισχύ τίθεται από σήμερα το σύστημα «ΑΤΛΑΣ» για την ψηφιακή σύνταξη με την παρουσίαση να γίνεται από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Πρόκειται για μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία έκδοσης σύνταξης στην πρώτη φάση της οποίας θα απονέμονται κατά μέσο όρο 4.000 συντάξεις τον μήνα και θα καλύπτεται το 40% των νέων συνταξιοδοτικών αιτημάτων.

Μέχρι το τέλος του 2020 θα έχουν ενταχθεί όλες οι συντάξεις αναπηρίας ενώ μέχρι το τέλος του 2021 θα έχουν ενταχθεί και υπόλοιπες κατηγορίες συντάξεων γήρατος ώστε στο τέλος του 2021 να απονέμεται ψηφιακά το 80%-85% των συντάξεων.

Δείτε σε βίντεο πώς θα γίνονται οι αιτήσεις στο «ΑΤΛΑΣ»

Καταπέλτης Μακρόν: Λάθος να αφήσουμε την ασφάλεια της Ανατ. Μεσογείου στην Τουρκία


Μακρόν και ΑναστασιάδηςΘα ήταν σημαντικό λάθος για την Ευρωπαϊκή Ενωση να αφήσει την ασφάλεια στην ανατολική Μεσόγειο στα χέρια άλλων παραγόντων, κυρίως της Τουρκίας, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.



Κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στο Παρίσι, ο πρόεδρος της Γαλλίας πρόσθεσε ότι εκείνοι που παραβιάζουν θαλάσσιες ζώνες στην ανατολική Μεσόγειο πρέπει να υφίστανται κυρώσεις.

24 Ιουλίου, Ημέρα Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα

 Της Ιφιγένειας Χατζηγεωργίου, Φιλόλογου
Πρόεδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
24 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974: Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

46 χρόνια συμπληρώνονται, από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Το στρατιωτικό καθεστώς της επτάχρονης δικτατορίας των Συνταγματαρχών κατέρρευσε ξαφνικά, μέσα σε τέσσερεις ημέρες, μετά τα τραγικά γεγονότα της Κύπρου και την τουρκική εισβολή στο νησί στις 20 Ιουλίου 1974.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ "Η τουριστική προβολή των νησιών μας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα κριθεί από το αποτέλεσμα-Η κοινωνία μας αγωνιά και έχει προσδοκίες"

«ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ



Με αφορμή την τουριστική προβολή των νησιών μας που παρουσιάστηκε και συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου (17.7.20), ο Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού" Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου επισήμανε τα εξής: