slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αβραμόπουλος: Δεν τίθεται θέμα αύξησης της θητείας

Φρένο βάζει το υπουργείο Άμυνας στα σενάρια και τις φήμες περί αύξησης της στρατιωτικής θητείας.Σύμφωνα με υψηλόβαθμες πηγές του Πενταγώνου «δεν υφίσταται θέμα αύξησης της θητείας», θέση που απηχεί, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kentrinews.gr, τις απόψεις του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Όπως έλεγε η ίδια πηγή στο kentrinews, είναι περίεργο πως κάποιοι αναπαράγουν τέτοιες φήμες, όταν το θέμα «ούτε στη βουλή έχει συζητηθεί» κι ούτε στο υπουργικό συμβούλιο.

Πρόσθεσε δε ότι με βάση και την υπάρχουσα κατάσταση σε κυβερνητικό επίπεδο δεν θα μπορούσε, όπως μας εξήγησε, να ληφθεί μια τόσο σοβαρή απόφαση από την ούτως ή άλλως μεταβατική κυβέρνηση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας ! Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό;


Η έρευνα είναι από το μαχητικόwww.aegeantimes.gr 
η οποία έχει κάποιες ανακρίβειες, είναι όμως τόσο ενδιαφέρουσα που την παραθέτουμε αυτούσια. Επί της αρχής είναι σωστή και ανοίγει το δεύτερο μεγάλο χτύπημα από αυτά που οδήγησαν την Ελλάδα στα νύχια του Παπανδρέου και της εκποίησης.
Διαβάστε το και θα ασχοληθούμε επιμέρους με τα θέματα σύντομα.
Η Ελλάδα είχε την δική της 11η Σεπτεμβρίου και δεν ήταν άλλη από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου του 2004 !!! Λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων! Μια αποφράδα ημέρα, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να την θυμούνται όλοι οι Ελληνες ως την απαρχή της Σύγχρονης Ελληνικής Τραγωδίας , εντούτοις, ελάχιστοι είναι αυτοί που ...

 την θυμούνται σήμερα και απείρως πιο ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά, για να φτάσουμε μια πενταετία αργότερα στην Οικονομική Κρίση που συγκλονίζει τη χώρα!
Είμαι βέβαιος, ότι δεν θα μπορέσω σε ένα μέρος να καταφέρω να χωρέσω όλες τις σκέψεις μου που προκύπτουν από ντοκουμέντα της εποχής και από αποκαλύψεις που θα κάνουμε για πρώτη φορά και θα χρειαστεί να επανέλθω δεύτερη – ίσως και τρίτη- φορά!
Και προς θεού όχι για να σας πείσω αλλά διότι τα γεγονότα και η αλληλουχία τους είναι τόσα πολλά και κυρίως πολυεπίπεδα!................

Σαμαράς: εκλογές τέλη Μαρτίου


Μόνο το PSI και η δανειακή αφορούν την κυβέρνηση Παπαδήμου, τα υπόλοιπα θα τα λύσει η κυβέρνηση της ΝΔ
Η ΝΔ δεν πρόκειται να δεχθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου να αποφασίσει για ζητήματα (όπως τα νέα μέτρα) που δεν εμπλέκονται με την βιωσιμότητα του χρέους και την δημοσιονομική προσαρμογή ξεκαθάρισε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ και προειδοποίησε ότι δεν θα ανεχθεί κωλυσιεργίες και κομματικά ή εσωκομματικά παιχνίδια.
Απαντώντας στα σενάρια και τις διαρροές από το Μαξίμου ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να παραμείνει στον …αιώνα τον άπαντα και να ασχοληθεί με την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της Ελλάδος ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση μόνο για την ολοκλήρωση του PSI και της δανειακής σύμβασης – η οποία όμως  “δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας”.
Είπε μεταξύ άλλων στο θέμα αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ:

Πρωτοφανές, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε είκοσι μέρες νωρίτερα το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στις Κυκλάδες

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε εγκαίρως και για πρώτη φορά τόσο νωρίς ο περιφερειάρχης Β.Α. Κυκλάδων Γιώργος Παντάκης, οι εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες
ξεκινάνε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κυκλάδων το Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, με κεντρικό ομιλητή τον υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο.
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη ΝΟΔΕ Κυκλάδων με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας και βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση.

Διήμερη επίσκεψη Στυλιανιδη, Βρούτση και Παντάκη στη Νάξο(20-21 Ιανουαρίου)

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, ο πρώην υπουργός Παιδείας και Γραμματέας Προγράμματος βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανιδης, ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας και τοπικός βουλευτής κ. Γιάννης Βρούτσης και ο....

Να πείτε όλα τα ονόματα. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας....

Αυτή τη φορά και ιδίως μετά την τροπή που πήρε η όλη υπόθεση, όλοι οι Έλληνες πολίτες περιμένουν με αγωνία τους δύο εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, να πουν όλα τα ονόματα εκείνων εκ των συμπολιτών μας που επενέβησαν στο έργο τους για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια στις υποθέσεις που χειρίζονται.

Οι δύο εισαγγελείς έχουν μια μόνο ευκαιρία, άλλη δεν θα τους δοθεί από την κοινωνία. Θα πρέπει τώρα να....

Πώς οι τράπεζες έριξαν τον Καραμανλή


Διαδοχικές και απολύτως τρομοκρατικές είναι οι δηλώσεις των Ελλήνων τραπεζιτών περί εξόδου από το ευρώ και επιστροφή στη δεκαετία του '50 για τους Έλληνες, αλλά συνεχής και η υποστήριξη στις κυβερνήσεις Παπανδρέου αρχικά και Παπαδήμου σήμερα.

Μάλιστα μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και συγκροτήματα που ελέγχουν οι τράπεζες μέσω των «θαλασσοδανείων» που τους έχουν παραχωρήσει και οι εκδότες και καναλάρχες αδυνατούν να αποπληρώσουν, διαχέεται ένα κλίμα συνεχούς τρομοκρατίας προς τους πολίτες περί μονοδρόμου των Μνημονίων και αγωνίας για την επόμενη δόση.

Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε ένα κλίμα εμπεδωμένης χρεοκοπίας για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά την τελευταία διετία, που κάνει απολύτως ακατανόητη την στρατηγική των τραπεζιτών. Σήμερα όμως από το Newbomb.gr, κάνουμε απολύτως διάφανα τα κέρδη που τζιράρουν οι τραπεζίτες όλα αυτά τα χρόνια και γιατί είχαν απολύτως συγκεκριμένο συμφέρον να «γκρεμίσουν» τον Καραμανλισμό και να διατηρούν με κάθε τρόπο και μέσο τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας τις πρακτικές Παπακωσταντίνου και Βενιζέλου σε συνθήκες χρεοκοπίας για την Ελλάδα.....

Προς αποκατάσταση της αληθινής ΠΗΓΗΣ:
http://diaforos.blogspot.com/2012/01/blog-post.html
http://diaforos.blogspot.com/2012/01/blog-post_05.html

Εμείς το βρήκαμε στο newsbomb, το οποίο ίσως απέκρυψε την ΠΗΓΗ του άρθρου.

Αποκαθιστούμε την αλήθεια, ως οφείλουμε και όλοι οφείλουν.

Στις 21 Μαΐου αρχίζουν οι πανελλαδικές

Στις 21 Μαΐου θα αρχίσουν φέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις, για περίπου 120.000 υποψηφίους αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που θα διεκδικήσουν μια θέση στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Σε χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας αποφασίστηκε τα μαθήματα στα Λύκεια να ολοκληρωθούν στις 18 Μαΐου και στα Γυμνάσια στις 25 Μαΐου.
Οι πανελλαδικές θα αρχίσουν με το μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας Γενικής Παιδείας.
Στις 2 με 7 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα οριστικοποιήσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία.

Καταπράσινα και υπέροχα τα νέα γραφεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Με μεγάλη χαρά το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναικού Πάρου - Αντιπάρου σας ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη και ώρα 17.15, θα παρακολουθήσουμε Όλοι μαζί το ματς με τον Παναιτωλικό.........
......   από τα νέα, μεγάλα, καταπράσινα και ολοκαίνουρια  γραφεία του Συνδέσμου !!!
Ο νέος Σύνδεσμος βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Παροικίας - Νάουσας, στο ύψος της Αγίας Φωτεινής πάνω από τη CITROEN.
Μόνο για άυριο έκτακτη εισφορά 5 ευρώ για κάθε μέλος ώστε να καλυφθεί ένα μικρό μέρος των εξόδων που δαπανήθηκαν.
Σας περιμένουμε όλους εκεί για να θαυμάσετε τα καταπράσινα και υπέροχα νέα γραφεία μας.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
16 Χρόνια Ιστορίας.....Πάντα πρωτοπόρος !!!!

ΑΟΝ Πανναξιακός - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός το Σάββατο 7 Ιανουαρίου

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά θέλει να κάνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 18.45, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι για το 2012 υποδέχεται τον Λαρισαϊκό στο «Δημήτρης Περιστεράκης», με μόνο στόχο την νίκη και την κατάκτηση των 3 βαθμών.
Η ομάδα της Λάρισας είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος που μπορεί να κάνει την ζημιά σε όποιον την υποτιμήσει. Έχει καταφέρει να διαψεύσει όλους όσους την θεωρούσαν αουτσάιντερ του ομίλου καθώς βρίσκεται ήδη στην....

Παραίτηση Εισαγγελέων ....όλο το παρασκήνιο.


Η παραίτηση των οικονομικών εισαγγελέων είναι γνωστή. Η αντίδραση τους στην φημολογούμενη κατάργηση τους έτρεψε σε άτακτη φυγή το παρακράτος του υπουργείου οικονομικών που είναι γνωστό για την παντοδυναμία του και την αλαζονεία του....
Η διάταξη αποσύρθηκε και αυτοί συνεχίζουν το έργο τους χωρίς να αστειεύονται και ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα κατά του ''μεγάλου Καπελέρη'' Γ.Γ.ΥΠ.ΟΙΚ για την γνωστή υπόθεση της αναστολής των προστίμων σε 3500 βενζινοπώλες.
Εκείνο που δεν έγινε γνωστό είναι ότι άσκησαν πιέσεις και..........

Ρ.Σπυρόπουλος: Θα «κοπούν» και κύριες συντάξεις

Πανικό ανάμεσα στους συνταξιούχους έσπειρε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Διοικητής του ΙΚΑ. Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος τόνισε πως προς το παρόν δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για νέες περικοπές στις συντάξεις ωστόσο φρόντισε να μαυρίσει τι «ψυχές» των συνταξιούχων βάζοντας έναν αστερίσκο. Ποιος ήταν αυτός;Όπως τόνισε δε θα υπάρξουν νέες περικοπές «εφόσον η οικονομία εξελιχθεί σύμφωνα με τις προβλέψεις», αφήνοντας στη φαντασία όλων μας το τι θα συμβεί αν οι επιδόσεις του οικονομικού επιτελείου ακολουθήσουν την ίδια πορεία με αυτή που ...