slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ας θυμηθούμε όλοι την ρήση του Σωκράτη!!!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός


Κοντεύουν σχεδόν δύο χρόνια που οι Αριστεροί κυβερνώντες συνεχίζουν να μας πωλούν με επικοινωνιακές τακτικές τα προεκλογικά τους παραμύθια.    
Αφού βιώσαμε την...

22 νέα και επετειακά ψέματα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Το τροπάρι από πλευράς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζεται! Εδώ και έναν χρόνο! Και στις 20 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο από τις (δεύτερες) συριζοεκλογές, έγινε… επετειακό!
Την ώρα που η χώρα βυθίζεται στην ύφεση, στα σκάνδαλα και στην απόλυτη διάλυση όσον αφορά στην ασφάλεια και στη διαχείριση του μεταναστευτικού, η κυβέρνηση (δια των γνωστών «πηγών» της) είχε το θράσος να μας… επισημάνει τα… βασικότερα σημεία του έργου της, στη διάρκεια και αυτού του μετεκλογικού έτους.
Και βέβαια, σπεύδουν να μας προκαταλάβουν ξανά με το γνωστό τροπάρι: Ο λαός μας ψήφισε, άρα ο λαός συμφωνεί με όσα γίνονται.
Πρόκειται για την γνωστή ύβρι την οποία και πάλι επανέλαβαν: «Ο ελληνικός λαός ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση και την προσπάθειά της να.....

Εκδήλωση για τα Βουρλά στην Εστία Νέας Σμύρνης

Κείμενο-Φωτογραφίες Γιάννη Λογαρά


Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα Βουρλά της Μικράς Ασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 το βράδυ στην Εστία Νέας Σμύρνης, στα πλαίσια των επετειακών της εκδηλώσεων Μνήμης Μικράς Ασίας.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα: «Τα Βουρλά της καρδιάς μας» ήταν ο

Εισήγηση Νίκου Συρμαλένιου στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Με ευρύτατη πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών η εισήγηση του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου με τίτλο «Ζητήματα Νησιωτικής Πολιτικής». Όπως ανέφερε ο εισηγητής, είναι αναγκαίο να αρχίσουν επιτέλους να

ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ o Γλέζος για τηλεοπτικές άδειες: Σε λίγο θα μας πουν απαγορεύουμε και τις εφημερίδες



«Έχω ζητήσει συγγνώμη στον ελληνικό λαό που έδωσα εμπιστοσύνη εκεί που δεν έπρεπε», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος στον Alpha 989 και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Παράλληλα μίλησε