slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκτακτο: Πρόωρες εκλογές στις 24 Ιουνίου στην Τουρκία

 

Στις 14 Ιουνίου θα γίνουν οι πρόωρες εκλογές στην Τουρκία.

Αναμονή στις πληρωμές της ΑΕΠΙ έως την έκδοση του νέου αμοιβολογίου



Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» ενημερώνει τα μέλη του ιδιοκτήτες καταστημάτων Εστίασης  ότι μετά από νεώτερη συνεννόηση και ενημέρωση που είχε η Ομοσπονδία μας Π.Ο.Ε.Σ.Ε (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων) απο τον ΟΠΙ (Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας), οι χρήστες του ρεπερτορίου της ΑΕΠΙ για τις τρέχουσες χρήσειςνα ΜΗΝ προβαίνουν σε καταβολή των αμοιβώνβάση του παλιού αμοιβολογίου (το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΙ), μέχρι να διευθετηθεί το.....

Πρόσκληση 1ης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλείστε όπως προσέλθετε στη 1η συνεδρίαση του έτους της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την 25η Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης από το Κοινωνικό Φαρμακείο και Κέντρο Κοινότητας

 Εξετάσεις Σπιρομέτρησης στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία θα πραγματοποιήσουν εξετάσεις σπιρομέτρησης  στις 26-27/4/2018. Οι εξετάσεις θα γίνουν την Πέμπτη 26/4/2018 στο Χαλκί, στον χώρο του Αγροτικού Ιατρείου, ενώ την Παρασκευή 27/4/2018 θα πραγματοποιηθούν στη Χώρα, στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου, το οποίο στεγάζεται επί της περιφερειακής οδού Χώρας-Εγγαρών, απέναντι από τις Εργατικές Κατοικίες. Ώρες διεξαγωγής 9:30- 14:00.
Η σπιρομέτρηση  δεν ενδείκνυται για όσους έχουν τα ακόλουθα:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και έπαρχο Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, κ. Γιάννη Μαργαρίτη, υποδέχθηκε η διοίκηση της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. την Τρίτη του Πάσχα (10/4/2018), στα γραφεία της εταιρείας.
Λόγω κωλύματος του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε., Δημήτρη Καπούνη, τη διοίκηση της εταιρείας εκπροσώπησαν οι Σταμάτης Σέργης (Α' Αντιπρόεδρος), Ιάκωβος Βαλέρης (Β' Αντιπρόεδρος), Νικηφόρος Χωριανόπουλος (Γραμματέας), Ιάκωβος Ζαχαράτος (Ταμίας) και Μιχάλης Βερνίκος (Γενικός Διευθυντής).

Μια διδακτική ιστορία πολιτικού κυνισμού

ΣΤΙΣ 6 Νοεμβρίου 2017 ο Π. Καμμένος έγραψε ένα τουίτ εναντίον του Στ. Θεοδωράκη, μιλώντας για οικονομικές συναλλαγές του προέδρου του Ποταμιού, με εκδότες και εργολάβους.
Ευθέως συκοφαντικό και υβριστικό, εφόσον δεν στοιχειοθετείται. Ο Στ. Θεοδωράκης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση κατά του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Αποτέλεσμα της μήνυσης ήταν να υπάρξει εισαγγελικό αίτημα που έφτασε στη Βουλή για την άρση της ασυλίας του Π. Καμμένου.

«Κατεπείγουσα ερώτηση για την αμφισβήτηση των Ιμίων από την Τουρκία κατέθεσε ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης

«Κατεπείγουσα ερώτηση για την αμφισβήτηση των Ιμίων από την Τουρκία κατέθεσε ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης  κατέθεσε κατεπείγουσα ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την άκρως προκλητική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών με την οποία ευθέως αμφισβητείται η ελληνική κυριαρχία στα Ίμια.
Αναλυτικά η ερώτηση:

-«Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Ολομέλεια του ΕΚ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς»

«Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Ολομέλεια του ΕΚ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς»
Το βίντεο της παρέμβασης:
 Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας και επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συζήτηση που διεξήχθη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο  με αίτημα την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης έκανε την ακόλουθη παρέμβαση:

Συγκλονιστικό VIDEO: Τι λένε οι γονείς της μικρής Κατερίνας που πνίγηκε σε πισίνα στη Μικρή Βίγλα Νάξου

Συγκλονισμένη είναι η Νάξος αλλά και ολόκληρη η χώρα με την τραγωδία που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στο νησί, όπου ένα τετράχρονο αγγελούδι πνίγηκε στην πισίνα τουριστικού καταλύματος στη Μικρή Βίγλα…
Η μητέρα του, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πάρει μαζί της στη δουλειά τη μικρή Κατερίνα γιατί δεν είχε που να την αφήσει… Την έχασε για λίγο και το κακό έγινε…