slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Πέντε σημεία ταπείνωσης στην επιστολή Τσακαλώτου


«Ο κ. Τσακαλώτος σύρθηκε σήμερα, με τρεις μέρες καθυστέρηση και υπό την πίεση της Νέας Δημοκρατίας, να δώσει στη δημοσιότητα την περιβόητη επιστολή του προς τους επικεφαλής του Eurogroup και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (E.S.M.)», αναφέρεται σε εκτενές ενημερωτικό σημείωμα που εκδόθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.
Σε συνέχεια της οξύτατης δήλωσης του εκπροσώπου Τύπου Βασίλη Κικίλια, ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΝΔ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση:

Απαιτήσεις σοκ της τρόικας για νέα μέτρα μετά το πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά!

Νεα σοβαρή εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις. Μετά το έκτακτο επίδομα (13η σύνταξη), η τρόικα ''στυλώνει τα πόδια'' και για την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά.

Σύμφωνα με τους δανειστές η πρωθυπουργική εξαγγελία άνοιξε ''τρύπα'' ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία και θα πρέπει να καλυφθεί με νέα ισόποσης αξίας μέτρα.

Μάλιστα οι δανειστές δεν κρύβουν την ενόχληση τους για αυτήν την εξαγγελία, υποστηρίζοντας πως έγινε μονομερώς, και πως θα

Η εξευτελιστική «δήλωση μετανοίας» Τσίπρα-Τσακαλώτου στους Δανειστές και τον Σόιμπλε (επιστολή)


Το φως της δημοσιότητας βλέπει η επιστολή Τσακαλώτου προς τους θεσμούς. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών αναφέρει: Σας παρακαλώ σημειώστε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και εγώ το έχουμε κάνει σαφές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ότι πρόκειται για άπαξ πληρωμή και δεν υπάρχει πρόθεση να είναι μόνιμη.

Στην επιστολή, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεσμεύεται ότι οι

Με ποιό δικαίωμα ο Θύμιος ο βαψομαλιάς εμφανίζεται ως προασπιστής του Καραμανλισμού;- Συμμαζεύτε τον


Χρονιάρες εορταστικές μέρες, θα πείτε ότι είμαστε γρινιάρηδες, αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε και πάλι το αίσχος με τον γνωστό βαψομαλλιά των ταξιτζήδων κ. Θύμιο, ο οποίος ανά εβδομάδα με άρθρο του στη «Δημοκρατία» έχει αναλάβει εργολαβία την σπίλωση του προέδρου της ΝΔ.
Πρόκειται για τον κύριο που υποστηρίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ότι μάχεται υπέρ των αρχών τουΚαραμανλισμού.
Αλήθεια η ΝΔ δεν είναι το κόμμα που ίδρυσε ο Καραμανλής;

Fwd: Ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ν. Αιγαίου και Έπαρχο Νάξου Ιωάννη Μαργαρίτη