slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

κύριε «πρωθυπουργέ»…

Και ισως να καταλαβαινετε γιατι ο τιτλος της αναρτησης ειναι με μικρα και οχι με κεφαλαια γραμματα
…Δεν φτάνει που συστηματικά και ανενδοίαστα μας εξαπατάτε και μας προσβάλλετε.
Δεν φτάνει που τόσο ανεύθυνα δοκιμάζετε τις αντοχές μας και μας οδηγείτε στην απόγνωση και την απελπισία.
Δεν φτάνει που σχεδιασμένα σπέρνετε τον τρόμο για να περνάτε τα κρυψίβουλα σχέδια σας.
Δεν φτάνει που μας φτάσατε στην χρεοκοπία και τόσο κοντά σε εθνική ταπείνωση και ντροπή.
Δεν φτάνουν λοιπόν όλα αυτά, αλλά και τα χειρότερα που καταφθάνουν, έρχεστε και για το φτηνό άλλοθι των αποτυχιών σας να βρίζετε και να κατηγορείτε τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά πως τάχα δεν σας βοηθούν στο…εθνοσωτήριο!! έργο σας.
Να βρίζετε και να κατηγορείτε με χιλίων πιθήκων το γνώρισμα την Νέα Δημοκρατία ότι δεν σας στηρίζει, όταν εσείς ο ίδιος—αν θυμάστε, σαν αντιπολίτευση ήσαστε κάθε μέρα λάβρος και όρθιος στα κάγκελα χωρίς ούτε ένα «ίσως» να έχετε ψελλίσει ποτέ στις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που επιχείρησε η κυβέρνηση Καραμανλή, την οποία με τόση μανία πολεμήσατε.
Και μετά απ’ όλα αυτά να εκλιπαρείτε δήθεν πατριωτικά αλλά και να σπεκουλάρετε μαζί στην εθνική «συναίνεση», που και αυτή την εννοείτε μόνον σαν συμφωνία των άλλων σε αυτά που έχετε προαποφασίσει με τους περίεργους και ύποπτους εξωθεσμικούς και εκτός πατρίδος συμβούλους και συνομιλητές σας, που ετοιμάζονται για το μεγάλο πλιάτσικο της εθνικής μας περιουσίας.
Και από πάνω τολμάτε να θριαμβολογείτε ο μοιραίος για την τεχνητή και τοξική ίσως πρόσκαιρη ανάσα που πήρε η διασωληνωμένη στην εντατική οικονομία μας στην τελευταία σύνοδο κορυφής, όπου και εκεί ως ωσεί παρών κατατροπώσατε τους κερδοσκόπους της σύγχρονης καπιταλιστικής κόλασης !!
Κύριε «πρωθυπουργέ», της εξαπάτησης, της φτώχειας και του τρόμου, αυτός ο περήφανος λαός θα είναι εδώ στη θέση του και μετά από σας.

Προχωρούν σε στάση πληρωμών στο Δημόσιο;


Ερωτήματα προκαλεί εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών προς τις εφορίες, με την οποία ζητάει αναστολή των πληρωμών για λίγες μέρες, συγκεκριμένα στις 28 και 29 Ιουλίου.
Ο κ. Καπελέρης, που υπογράφει το έγγραφο, ζητάει να γίνουν οι πληρωμές μετά την 1η Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους. Η απόφαση αφορά σε πολλές χιλιάδες υπαλλήλους που πληρώνονται με λίστες από τις ΔOY, ενώ στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι δεν πρέπει να πληρωθούν ούτε δαπάνες, ούτε επιστροφές φόρων.

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Βρούτσης, ο οποίος κάνει λόγο για
«μία από τις γνωστές λογιστικές αλχημείες που επιχειρεί η κυβέρνηση, θέλοντας να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα τόσο στα δημόσια έσοδα, όσο και στις δαπάνες του μηνός Ιουλίου»
και τονίζει ότι
«η ενέργεια αυτή, δεν έχει προηγούμενο».

Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Η υπ’ αριθμ. 0006289/ 28-07-2011 πρωτοφανής οδηγία του Υπουργείου Οικονομικών, που εστάλη σήμερα προς τις ΔΟΥ όλης της χώρας, σχετικά με την αναστολή όλων των πληρωμών μισθοδοσίας και επιστροφής φόρων, προκαλεί έκπληξη και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά.
Ουσιαστικά, πρόκειται για μια από τις γνωστές λογιστικές αλχημείες που επιχειρεί η κυβέρνηση, θέλοντας να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα τόσο στα δημόσια έσοδα, όσο και στις δαπάνες του μηνός Ιουλίου.
Η ενέργεια αυτή, δεν έχει προηγούμενο.
Αφήνει έκθετο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο καλούμε να δώσει άμεσα εξηγήσεις».


ΠΗΓΗ: star.gr

Χρωματιστός ...νεροπόλεμος και Παραδοσιακά Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους

Χρωματιστός ...νεροπόλεμος!
Βγάζουμε την επιθετικότητά μας με ... χρωματιστές νερόμπαλες. Αγωνιζόμαστε σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο (εμπόδια, αναχώματα, κ.λ.π.) την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011 και ώρα 11 π.μ. στο γήπεδο Τραγαίας.
Ελάτε με την παρέα σας ή μόνοι να βραχούμε και να διασκεδάσουμε.
Από 10 - 100 χρονών.
Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2285031955, 6977387578
Παραδοσιακά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους στην Κεραμωτή την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011 στις 7 μ.μ.
Θα ακολουθήσει κέρασμα με τοπικά εδέσματα παρασκευασμένα από τις κυρίες του χωριού.
Οργάνωση: Ομάδα Πολιτισμού - Περιβάλλοντος Ενότητας Δρυμαλίας Νάξου

Σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή-Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης-ΟΛΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

Τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλήπροωθούσαν ξένες μυστικές υπηρεσίες, μεταξύ αυτών η Μοσάντ και οι Βρετανοί, σύμφωνα με την ρώσικη FSB. Αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πρόσφατα πολιτικό περιοδικό επικαλούμενο διαρροές από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και τώρα βγήκε στη δημοσιότητα όλη η έκθεση των Ρώσων, η οποία σημειωτέον γράφτηκε πριν τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008. Σύμφωνα μ' αυτή: