slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!

Νεράντζης για Κωνσταντοπούλου: Αυτή δεν είναι κανονικός άνθρωπος [διάλογοι]

Για ακόμη μια φορά οι βουλευτές της Επιτροπής Θεσμών παρακολούθησαν τον κλασικό πλέον καυγά ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αναστάσιο Νεράντζη.
Αντικείμενο του καυγά και αυτή τη φορά το ακατάσχετο στην ομιλία της κ. Κωνσταντοπούλου η οποία από τη στιγμή που άνοιξε το μικρόφωνο δεν έλεγε να το κλείσει.
Ο διάλογος είναι απολαυστικός:

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Τελειώνετε επιτέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μην με απειλείτε εμένα. Και κλείστε το κουδούνι
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Δεν πρόκειται να το κλείσω αν δεν τελειώσετε
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Με απειλείτε και αυτό δεν συνάδει με τη θέση του Προέδρου. Καταλάβετε το ότι δεν τελείωσα ακόμη
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Πώς να τελειώσετε αφού δεν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη τέλος. Δεν σέβεστε ούτε τους συναδέλφους σας που περιμένουν να μιλήσουν
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αφήστε τα αυτά και σεβαστείτε τους ομιλητές
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Επιμένει να μιλάει γιατί θέλει να παίζει στην τηλεόραση
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε ψηλή, έχετε πολύ πολιτικό περιεχόμενο αλλά θα είστε για χρόνια στη μειοψηφία.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν μου επιτρέπει η αγωγή μου να ασχοληθώ με τέτοια μεγέθη.
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Δεν θα αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πολιτικά παιχνίδια και να καλεί όποιον θέλει. Αν είναι έτσι θα καλέσω κι εγώ την Κωνσταντοπούλου να καταθέσει.
Ο καυγάς έληξε προσωρινά και συνεχίστηκε λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το αν η Επιτροπή θα συνεχίσει να ερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ ή θα παραπέμψει το θέμα στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν έσχες. Το αποτέλεσμα ήταν 7-6 υπέρ της παραπομπής της υπόθεσης στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες, κάτι που δεν άρεσε στην κυρία Κωνσταντοπούλου η οποία επέμενε να διακόπτει τον κ. Νεράντζη για να μην ανακοινώσει το αποτέλεσμα.
ΚΩΝΣΤΑΤΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είμαστε έξη
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Επτά λένε να πάει στο Πόθεν έσχες και έξη εδώ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ : Δεν είμαστε πέντε.
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Κυρία μου δεν είπα ότι είστε πέντε. Λέω εφτά υπέρ και έξι κατά.
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Πείτε κατά πλειοψηφία κύριε Πρόεδρε να τελειώνουμε. Έτσι λέει ο Πρόεδρος.
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Αυτά τα λέει ο Πρόεδρος όταν έχει να κάνει με κανονικούς ανθρώπους. Όχι με αυτή την κατάσταση.
Την κατάσταση αυτή δεν άντεξε ούτε ο κ. Κακλαμανης ο οποίος επιτέθηκε στην κ. Κωνσταντοπούλου λέγοντας " κάποιοι την κακή συνήθεια που επικρατεί στην ολομέλεια να μην σέβονται τους ομιλητές όταν ανεβαίνουν στο βήμα την μεταφέρουν τώρα και στις επιτροπές. Ελεος πια".

Η σημερινή αποχώρηση από τους ΑΕροψεκασμένους: Έφυγε και ο Τζωρτζάτος

Άλλη μία αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαληνίας και Ιθάκης Γιώργος Τζωρτζάτος εξηγεί τους λόγους της απόφασής του:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δεδομένου ότι πριν από δέκα μέρες είχα εκφράσει την αντίδραση μου στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης μου από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Επανέρχομαι ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους μου που με τίμησαν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
Θα ήθελα να σας πω ότι επειδή δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να γίνω ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αποχωρώ από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Θα ήθελα επίσης να δηλώσω ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας που ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια θα συνεχιστεί.
Ραντεβού στους αγώνες».

Αρειος Πάγος: Κανονικά η είσπραξη του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι για τα ακίνητα, καθώς ο Αρειος Πάγος παγώνει την απόφαση του Πρωτοδικείου.


Πληρωμές 1,1 δισ. ευρώ στους αγρότες

Πληρωμές 1,1 δισ. ευρώ στους αγρότες Την πίστωση στους λογαριασμούς γεωργών και κτηνοτρόφων ποσού ύψους 1,1 δισ. ευρώ (το υπόλοιπο 50% της ενιαίας ενίσχυσης), ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός αμέσως μετά το πέρας της δίωρης σύσκεψης που είχε με την πολιτική ...

Περιέλουσαν με κακάκια το αυτοκίνητο του Χρήστου Αηδόνη [εικόνες]

Αγνωστοι έβαλαν στόχο τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Αηδόνη και ξέσπασαν στο αυτοκίνητο του, το οποίο περιέλουσαν με λύματα βόθρου. Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία των δραστών που κάλυψαν με ακαθαρσίες τόσο τα χερούλια, όσο και την εξάτμιση του αυτοκινήτου του πρώην υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Τις φωτογραφίες της δημοσίευσε το zwpallini.gr, ενώ τ περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στο Γέρακα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.







Νέα ερώτηση στη Βουλή για τις αποζημιώσεις στη Χίο... σιγά μην ιδρώσει το αυτί του ανίκανου Χατζηδάκη

Στο θέμα των αποζημιώσεων των πυρόπληκτων της Χίου επανέρχεται με ερώτησή του προς τον ανίκανο Χατζηδάκη και τον υπουργό Ναυτιλίας, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Στην ερώτησή του ο κ. Κουίκ κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους πυρόπληκτους της Χίου, καθώς έχασε την προθεσμία διεκδίκησης ενεργοποίησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης για τη χρηματοδότηση των ζημιών που υπέστησαν οι κάτοικοι τoυ νησιού και κυρίως οι μαστιχοπαραγωγοί, αφού ουδέποτε υπεβλήθη σχετικό αίτημα χρηματοδότησης.

Το θέμα ανέδειξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής μετά από ερώτησή του προς τον αρμόδιο Επίτροπο της Ε.Ε. Γιοχάνες Χαν, με την οποία ζητούσε να διερευνηθεί η δυνατότητα ενεργοποίησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης για την χρηματοδότηση των καταστροφών που υπέστη η Χίος τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Επίτροπος απήντησε ότι οι αιτήσεις για οικονομική ενίσχυση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης πρέπει να υποβάλλονται στην Επιτροπή από τις εθνικές αρχές της πληγείσας χώρας εντός δέκα εβδομάδων από την ημερομηνία καταγραφής της πρώτης ζημιάς. «Η Επιτροπή δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το Ταμείο με δική της πρωτοβουλία. Αν οι πυρκαγιές στη Χίο ξεκίνησαν στις 18 Αυγούστου, η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης πρέπει να είναι η 27η Οκτωβρίου», όμως όπως ενημέρωσε, «η Επιτροπή δεν έχει λάβει αίτηση από την Ελλάδα σχετικά με τις πυρκαγιές στη Χίο» και «η παράταση της προθεσμίας δεν είναι δυνατή».

Ερώτηση για το θέμα κατέθεσαν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γ. Μανιάτης και Κ. Τριαντάφυλλου καταλογίζοντας στο υπουργείο Ανάπτυξης ανεξήγητη ολιγωρία.

Στην απάντησή του για το θέμα, το υπουργείο Ανάπτυξης διευκρίνισε χθες πως οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται προκειμένου να ενεργοποιηθεί το Ταμείο Αλληλεγγύης, είναι είτε το ύψος των ζημιών να αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 0,6% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος είτε να έχουν προκληθεί σημαντικές μακροχρόνιες επιπτώσεις στην πλειονότητα του πληθυσμού της Περιφέρειας, εν προκειμένω του Βορείου Αιγαίου καθως και στο περιφερειακό ΑΕΠ.

NAFTEMPORIKI.GR

Άλλα είπε ο Λούλα, άλλα κατάλαβε ο Αλέξης... λογικό! Άμα δεν σκαμπάζεις από ξένες γλώσσες

Ψυχραιμία , θέληση και «καλή τύχη», συνέστησε στον ελληνικό λαό, ο τέως πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε χθες με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που επισκέπτεται τη Βραζιλία.

«Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον Ελληνικό λαό είναι ότι σ' αυτή τη στιγμή της κρίσης πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να έχουν μεγάλη θέληση και να αναζητήσουν λύσεις. Να μη γίνονται πολλά σχόλια για την κρίση, αλλά να συζητούν ποιες είναι οι λύσεις», είπε ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας...

Δηλαδή ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ να ΜΗΝ αερολογούμε ΟΛΗ μέρα αλλά να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ και να βρούμε ΛΥΣΕΙΣ αντί να (Τ)ΣΥΡΙΖΟυμε στα κανάλια...

Τι κατάλαβε ο Αλέξης από αυτά που είπε ο Λούλα ;;;

Μας το λέει η επίσημη αγαπημένη εφημερίδα ...




Μια ζωή κρατικοδίαιτοι , τώρα θα αλλάξουν ;;;

Ανάπτυξη πρότεινε ο Λούλα , ΚΡΑΤΙΣΜΟ κατάλαβε ο Αλέξης...

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην χώρα που περιμένουν να "κυβερνήσει" ο Αλέξης να "σώσει" την χώρα...

antilogos-gr.blogspot.com


Γενική Συνέλευση Μελών στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών, Τετάρτη, 19/12/12, 5.30 μ.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νάξου καλεί τα μέλη του, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται να
εγγραφεί ως μέλος, σε γενική συνέλευση μελών της τοπικής οργάνωσης που
θα γίνει την Τετάρτη, 19/12/12 και ώρα 5.30 μ.μ. στην πρώην Σχολή
Ουρσουλινών, στο Κάστρο.
Το πρόγραμμα της γενικής συνέλευσης έχει ως εξής:
α) 6.00 μ.μ. έως 7.00 μ.μ. απολογισμός απερχόμενης γραμματείας και
ορισμός εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης νέας
γραμματείας.
β) 7.00 μ.μ. έως 8.00 μ.μ. ενημέρωση για την πανελλήνια συνδιάσκεψη
από τους αντιπροσώπους μας που έλαβαν μέρος. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Στη γενική συνέλευση θα συμμετέχουν τα εγγεγραμμένα μέλη αλλά και όσοι
θα θελήσουν να εγγραφούν την ίδια μέρα.

Από την προσωρινή γραμματεία της τοπικής κίνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νάξου.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΝΑΞΟΥ
E: syrizanaxou@gmail.com
B: http://syrizanaxou.blogspot.gr
F: www.facebook.com/syrizanaxou

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Καλείστε όπως προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού  την Πέμπτη 20/12/12 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1.    Απολογισμός δράσεων έτους 2012

2. Συζήτηση και προγραμματισμός δράσεων για το έτος 2013

                                                                                                                                                                                                   Ο Πρόεδρος

 

                                                        Ιωάννης Μαργαρίτης                                                                                                                          

Ο ρόμπας ζήτησε συγγνώμη από τον τρόμπα... αλλά που μαγκιά να παραιτηθεί...

[Όταν λες "Συγγνώμη είπα ψέμματα ή δεν μπορώ να αποδείξω αυτό που είπα" πρέπει να παραιτείσαι από διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης την οποία δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις]

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ο σημερινός Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και εκδότης της εφημερίδας "Παρασκευή και 13″, Αιμίλιος Λιάτσος, παρουσιάστηκε σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, και αναφερόμενος σε δημοσιεύματα της εφημερίδας του που αφορούσαν τον Πάνο Καμμένο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Το επίμαχο δημοσίευμα στηρίχτηκε σε αναληθείς πληροφορίες τρίων, και με την έννοια αυτή του ζητώ συγγνώμη".

Ο Πάνος Καμμένος από την πλευρά του, δήλωσε τα εξής: "Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ προσωπικά αντέχουμε τις συκοφαντικές επιθέσεις, αποδεικνύουμε την αλήθεια, συνεχίζουμε τον ανένδοτο αγώνα, καλούμε τους Έλληνες σε συστράτευση για την απελευθέρωση της Ελλάδας. Δεχόμαστε τη συγνώμη, τη μεταμέλεια και τη μετάνοια. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες". 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΄΄ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ΄΄

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Είναι χαρακτηριστικό ιδίωμα των κομμάτων της αριστεράς να επιδιώκουν να δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, να παραπληροφορούν και να υπονομεύουν χωρίς να διατυπώνουν κάποια θετική πρόταση.

Είναι λυπηρό η ΄΄Λαϊκή Συσπείρωση΄΄ ( ΚΚΕ) να ΄΄ταμπουρωνεται΄΄ σε δογματικό και ξεπερασμένο πολιτικό λόγο , αρνούμενο μόνιμα κάθε συλλογική ενέργεια.

Είναι ακόμα πιο θλιβερό , στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Πολίτες Κόντρα στο Καιρό) να επιδιώκουν να καλύψουν την έλλειψη προτάσεων με στείρα κριτική, χωρίς να έχουν σωστή  ενημέρωση.

Αυτό φάνηκε και στη συζήτηση για την Τουριστική Στρατηγική και την Προβολή της ΠΝΑ στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο. Αγνοούν ηθελημένα(;) οι εκπρόσωποι της αριστεράς, τις προσπάθειες που έγιναν με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα την περίοδο 2004-2009 όταν για πρώτη φορά και μετά από ουσιαστικό διάλογο  με τους φορείς των νησιών  μας και σε συνεργασία με το νεοσυσταθέν Υπουργείο Τουρισμού , προωθήσαμε με επιτυχία την τουριστική ανάπτυξη και προβολή των νησιών μας. Επενδύσαμε στην καινοτομία , στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών , είχαμε εντυπωσιακή παρουσία στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις , προωθήσαμε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και με συγκεκριμένα έργα και δράσεις βελτιώσαμε τη ζωή των μόνιμων κάτοικων και στείλαμε το μήνυμα στους εκατομμύρια επισκέπτες ότι το Νότιο Αιγαίο είναι ένας ασφαλής προορισμός που έκτος από τις φυσικές ομορφιές έχει Ιστορία και Πολιτισμό. Η αύξηση της Τουριστικής κίνησης στη χώρα μας και στα νησιά μας, αποδεικνύει την επιτυχία των προσπαθειών μας και δίνει και την απάντηση στα ερωτήματα τους. Ενώ όλοι περίμεναν κάμψη του τουρισμού μετά την επιτυχημένη ολυμπιάδα του 2004 στην Αθήνα, συνέβη το ακριβώς αντίθετο στη χώρα μας και στα νησιά μας.

Όταν προσπαθούν να απαξιώσουν αυτή την προσπάθεια η να εξομοιώνουν με τη σύγχρονη απραξία της ΠΝΑ ΄΄ πλανώνται πλάνην οικτράν ΄΄.

Ας μη ΄΄λεονταριζουν΄΄ και ας μην προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Το έκαναν ανεπιτυχώς και άλλοι συνοδοιπόροι τους που αναζητούσαν ΄΄θησαυρο΄΄ και βρήκαν ΄΄ανθρακες΄΄.

Ας ενημερωθούν και ας είναι πιο ουσιαστικοί και προσεκτικοί και επιτέλους ας έρθουν με προτάσεις γιατί αλλιώς εκτίθενται και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας: ΄΄ Λαγος τη φτέρη κουναγε, κακό της κεφαλης του΄΄.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ AΠΟ Το Δ.Σ. του ΣΒΕΝΝΑΜιΚ

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, Κ.Υ. ΑΜΟΡΓΟΥ, Π.Ι. & Π.Ι.Ι. ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.Μι.Κ.

 

Το Σωματείο Βάσης Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου, Κ.Υ. Αμοργού, Π.Ι. & Π.Π.Ι. Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, καλεί όλους και όλες σε συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19/12/2012.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

·         ανατροπή όλων των μνημονίων και  των εφαρμοστικών τους νόμων που διαλύουν και καταρρακώνουν τις ζωές μας

·         άμεση απόσυρση των  συγχωνεύσεων – καταργήσεων Νοσοκομείων   

·         δημόσιες, δωρεάν, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους

·         αυτοτελές και αυτοδύναμο Νοσοκομείο Νάξου

·         άμεση στελέχωση και εξοπλισμό του Νοσοκομείου μας και των εποπτευόμενων μονάδων του (Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων) ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του πληθυσμού

 

καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους φορείς και τον λαό της Νάξου

 

·         να συμμετάσχουν δυναμικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου την Τετάρτη 19/12/2012 στις 10:00πμ, με αφορμή την πανελλαδική απεργία και την εβδομάδα κινητοποιήσεων στον χώρο της υγείας προκειμένου να εκδηλώσουμε την αντίθεση μας στο κλείσιμο του Νοσοκομείου Νάξου, στην συρρίκνωση του Οργανισμού μας, στην κατάργηση κλινικών, τμημάτων, ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο μας και στην απαξίωση των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων και δομών που μεθοδεύεται από το μνημονιακό κράτος με μόνο σκοπό την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση της υγείας

·         να πρωτοστατήσουν στους αγώνες που πραγματοποιούνται πανελλαδικά αυτή τη στιγμή για την προστασία και την διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα του υπέρτατου αγαθού της υγείας.

 

Τέλος ενημερώνουμε όλους τους συμπολίτες μας ότι το Σωματείο Βάσης Εργαζομένων Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου, Κ.Υ. Αμοργού, Π.Ι. & Π.Π.Ι. Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων έχει ζητήσει να συζητηθεί το θέμα της συγχώνευσης και επικείμενης υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί από το νέο έτος όπως μας ενημέρωσαν και καλούμε όλο το λαό και τους Ναξιακούς φορείς να βρίσκονται εκεί προκειμένου να συντονίσουμε την μελλοντική μας δράση (ακολουθεί η επιστολή μας προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων).  T

Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΚΟΝΤΟ

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

Το Δ.Σ. του ΣΒΕΝΝΑΜιΚ