slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Τηλε-σύσκεψη για την Υγεία στις Κυκλάδες»


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων και ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, με τη συμμετοχή του Ανδρέα Ξανθού, πρώην Υπουργού Υγείας και Τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεργασία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας τον διάλογο με την κοινωνία,
καλούν σε τηλε-σύσκεψη την Παρασκευή 15/05/2020 στις 19.00, με θέμα: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας, η στήριξη της κοινωνίας και η προετοιμασία του Δημόσιου συστήματος Υγείας για την επόμενη μέρα στις Κυκλάδες».

Κυκλάδες: Εγκρίθηκαν 11 μελέτες σημαντικών έργων (λίστα)


Είκοσι πέντε (25) μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 6.370.000 ευρώ για την ωρίμανση έργων της επόμενης περιόδου του ΕΣΠΑ (2021 – 2027) στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2020, σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Ιωάννη Τσακίρη. Έντεκα εξ αυτών αφορούν έργα σε νησιά των Κυκλάδων. 

«Κόσμημα»! Άνοιξε η νέα πλατεία Ομονοίας με το εντυπωσιακό σιντριβάνι


Νέα, εντυπωσιακή και… στην διάθεση των Αθηναίων! Ο Κώστας Μπακογιάννης… πάτησε το κουμπί και παραδόθηκε η νέα πλατεία Ομονοίας με ένα από τα μεγαλύτερα συντριβάνια στην Ευρώπη! Το newsit.gr βρέθηκε στο σημείο και σας παρουσιάζει τις εικόνες.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΟ CNN GREECE