slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΡΙΖΑ, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ τσακώνονται για το ποιος έκανε τη ποιο αποτυχημένη συγκέντρωση


Με τις συνδικαλιστικές ηγεσίες τα έβαλαν στον ΣΥΡΙΖΑ με την ευκαιρία της συνεδρίασης της Κεντρικής του Επιτροπής. Αφορμή ήταν η αποτυχημένη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα για τον ..

Πέντε επιχειρηματίες για κόμμα της δραχμής


Ζυµώσεις και επαφές µε πολιτικούς σε σπίτια των βορείων προαστίων, για να βρεθεί ο επικεφαλής Σε προχωρηµένες παρασκηνιακές διεργασίες βρίσκεται οµάδα µεγάλης επιφάνειας επιχειρηµατιών και πολιτικών, προκειµένου να συγκροτηθεί όχι απλώς ένα αντιµνηµονιακό κόµµα, αλλά ένα κόµµα για την επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόµισµα.
∆ηλαδή ένα κόµµα της.....

ΑΝΑΦΟΡΑ του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου, σχετικά με το Ακτοπλοϊκό της Σερίφου


Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο της 05.12.2013 με αρ.πρωτ.4783 του Δήμου Σερίφου σχετικά με το ακτοπλοϊκό. Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι: «Τα δυο βασικά αιτήματά μας ήταν η τροποποίηση της προκήρυξης των άγονων γραμμών προκειμένου να καθίσταται δυνατή η συμμετοχή πλοίων τύπου Α καθώς και η νομοθετική ρύθμιση ώστε οι ακτοπλοϊκές εταιρίες να υποχρεούνται την έγκαιρη ανάρτηση των δρομολογίων των πλοίων τους στο σύστημα κρατήσεων.»

"12 έτη από την εκλογή και τη χειροτονία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου Β΄


Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη
Στις 15 Δεκεμβρίου 2013 συμπληρώνονται 12 έτη από την εκλογή και τη χειροτονία του κ. Δωροθέου Β΄, ως Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, κ.λπ Νήσων. Ένα πραγματικά ιστορικό γεγονός για τα Νησιά μας και  την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Το αίτημα για να εκλεγεί Ποιμενάρχης της  Ιεράς μας Μητροπόλεως ήταν παλλαικό και στα 12  Νησιά που ανήκουν στη συγκεκριμένη Μητρόπολη, όλοι οι Χριστιανοί Νησιώτες στηρίζαμε την υποψηφιότητά του.
Δώδεκα χρόνια μετά όλος ο  Λαός , όλοι εμείς που προσευχηθήκαμε  και....

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 10 -12- 2013

Ο πολιτικός συντάκτης του ALPHA Γιάννης Πιτταράς, υπεύθυνος του γραφείου τύπου της «Νησιωτικής Πολιτείας»

pitaras 2 Ο πολιτικός συντάκτης της τηλεόρασης του ALPHA, Ναξιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς, ανέλαβε επικεφαλής του γραφείου τύπου της «Νησιωτικής  Πολιτείας».

Η επίσημη πρώτη παρουσία  του με την παραπάνω ιδιότητα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, σε αίθουσα της Αίγλης του Ζαππείου, όπου – από κοινού με τον Νίκο Μαϊτό – παρουσίασαν τις αρχές της Κίνησης και την οργανωτική  δομή των ......

ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου: Άδικη η ανάκληση λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας

Συνεδρίασε εκτάκτως την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, με αφορμή τις εξελίξεις που σημειώθηκαν σχετικά με την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.
Στην συνεδρίαση παρέστη ο Οικονομικός Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Παντελής Γεωργάκης , ο οποίος και ενημέρωσε το σώμα για το τεχνικό κομμάτι της

Πρόγραμμα μαθημάτων εθελοντικής διδασκαλίας από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση

Μαθήματα εθελοντικής διδασκαλίας από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, 5 μ.μ.: Γούρια με πηλό.Χριστουγεννιάτικα στολίδια με τσόχα.
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, 5 μ.μ.: Τεχνική της χαρτοπετσέτας (decoupage)....