slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομιλία Γιάννη Πολυχρονάκου στη Χώρα της Νάξου

 Τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 20:00, στο Cafe Soulatso στην Πλατεία Πρωτοδικείου στη Χώρα της Νάξου, ο υπ. βουλευτής Κυκλάδων και

Ομιλία Γιάννη Πολυχρονάκου στο Φιλώτι της Νάξου




 Την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 21:00, στο Φιλώτι, στο «Σχολαρχείο» του Γ. Λιανόπουλου (GORDON), ο υπ. βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος θα  ενημερώσει για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για όλα τα θέματα που απασχολούν τα νησιά μας.

Γιάννης Πολυχρονάκος: «Η πολιτεία επιβάλλεται να αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης»



Με  το Δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης κ. Νικόλαο Λειβαδάρα συναντήθηκε κατά την επίσκεψή του στη Σύρο ο ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος.

Ομιλία Γιάννη Πολυχρονάκου στη Χώρα της Νάξου





Τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 20:00, στο Cafe Soulatso στην Πλατεία Πρωτοδικείου στη Χώρα της Νάξου, ο υπ. βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος θα ενημερώσει για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας. θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, διάλογος και ανταλλαγή απόψεων προς όφελος των κατοίκων των νησιών μας.

Ακολουθεί η πρόσκληση του Γιάννη Πολυχρονάκου

Η γνώμη σου για μένα μετράει, έχει αξία.

Σε περιμένω για να συζητήσουμε και να γίνουμε Όλοι Μαζί η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ για τα νησιά μας.

📅Δευτέρα 15 Μαΐου

⏱20:00,

➡️Cafe Soulatso στην Πλατεία Πρωτοδικείου στη Χώρα της Νάξου.

🤝Η παρουσία σου είναι τιμή για μένα.


Χωρίς ιούς.www.avast.com