slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ

 Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
Ο φαρμακοποιός Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αναλαμβάνει νέος Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση.

Ο κ. Αμπατζόγλου ήταν στο....

Στην κορυφή των Κυκλάδων οι παγκορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ


Οι παγκορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ επικράτησαν χθες  το μεσημέρι με 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου  και κατέκτησαν αήττητες το πρωτάθλημα Κυκλάδων, προσθέτοντας  άλλο ένα κύπελλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου.  Ο τίτλος  του πρωταθλητή  έχει ιδιαίτερη  σημασία καθώς  είναι το πρώτο πρωτάθλημα παγκορασίδων που  κατακτά ο Πανναξιακός στην σύντομη ιστορία του.
        Η επιβράβευση και η δόξα  ανήκουν  φυσικά στις πρωταγωνίστριες  αυτής της επιτυχίας, στις παίκτριες   που  αφιέρωσαν αμέτρητες ώρες μέσα στο γυμναστήριο θυσιάζοντας   χρόνο από τις προσωπικές τους δραστηριότητες και  τα μαθήματα τους για να  βελτιώσουν τις ικανότητές τους  και.....

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Με τρίποντο του Βάβουλα στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Πανναξιακός ΑΟΝ νίκησε 66-63 στον τελικό του final 4 της  Σύρου τον περσινό κάτοχο του τίτλου  ΑΠΑΣ  "Τα Φανάρια" και επανέκτησε τα σκήπτρα του  πρωταθλητή Κυκλάδων...

Πωλούνται ελπίδες... Η ΕΑΣ σε ρόλο... διασώστη!!

Γράφει ο Νίκος Κουτελιέρης (Πρόεδρος ΑΛΝ)
Την Παρασκευή 26 Απριλίου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου παρουσίασε-υπέγραψε σύμβαση με την INTERAMERICAN  για το πρόγραμμα "Άμεση Ιατρική Βοήθεια".
Ο πρόεδρος της ΑΛΝ παρευρέθηκε στην παρουσίαση αυτή και.....