slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟ


Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννη Βρούτση στα νησιά των Κυκλάδων, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου2018 θα επισκεφτεί την Αντίπαρο -μαζί με τοΓραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη- όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Φαρούπο, τους δημοτικούς συμβούλους και τους κατοίκους του νησιού.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Νάξο, για να παραστεί στο.....

Έφυγε ο "λογιστής των λογιστών" Τάσος Κορφιάτης


Ο Συριανής καταγωγής Τάσος Κορφιάτης, η φωνή της Blue Star Ferries, ο «λογιστής των λογιστών», όπως τον αποκαλούσαν, έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην «οικογένεια» της ελληνικής ακτοπλοΐας, στους οικείους του, όσο και σε εκείνους που είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν.
Ή θητεία του Τάσου Κορφιάτη στα πλοία ξεκίνησε με το ΙΟΝΙΟ των αδερφών Στρίντζη, ακολούθησαν το ΑΙΝΟΣ στην γραμμή Ραφήνα-Σύρος-Πάρος, στη συνέχεια το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και το IONIAN GLORY στην γραμμή της
Ιταλίας. Ακολούθησε μια 15ετία στην Ραφήνα με

Αμυράς προς Πολλάκη: Πότε επιτέλους θα λειτουργήσει η μονάδα τεχνητού νεφρού Ικαρίας;


Το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο της Ικαρίας έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς στους παριστάμενους επικεφαλής του υπουργείου Υγείας κατά τη σημερινή του παρέμβαση για την ψήφιση του νομοσχεδίου σχεδίου για την ολοκλήρωση της σύμβασης δωρεάς της Εθνικής Τράπεζας στα

Εικόνα διάλυσης στην Παράταξη του δημάρχου Μαργαρίτη διαπιστώνουν οι Πολίτες για τα Νησιά μας

       Εικόνα ολικής διάλυσης εμφάνισε στην συνεδρίαση της 31ης Ιανουαρίου η δημοτική πλειοψηφία του Δημάρχου Μαργαρίτη.

       Ασυνεννοησία και πρωτοφανείς αντεγκλήσεις μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δημάρχου και Αντιδημάρχων, θέματα με ελλιπέστατες εισηγήσεις με αποτέλεσμα την αναβολή τους και γενικά «όλα ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα».