slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα ρούβλια να ρέουν για τους επι χρήμασι αναρτώντες άρθρα...


Για μερικά ρούβλια εκπορνεύονται ...

Συγκεκριμένοι τριτοκλασάτοι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ -BLOGGERS ,(αυτό ξέρουν να κάνουν εξ άλλου...) επιχαίροντας για την δυστυχία των Κυπρίων...


Δεν διστάζουν ακόμα και σήμερα να πουλάνε image making του πρόεδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν!!!

Εκκλησιαστική χορωδία από την Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου –Μύλων Νάξου «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΛΕΡΙΟΤΙΣΣΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         Η Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα  Κορωνοχωρίου –Μύλων Νάξου        «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΛΕΡΙΟΤΙΣΣΑ» ενημερώνει τους συγχωριανούς τα μέλη και τους φίλους της, ότι και φέτος μαζί με τον εφημέριο της ενορίας μας πατέρα Αντώνιο Βερύκοκκο, ξεκινάμε την εκκλησιαστική χορωδία. 
Θα ψάλλουμε:

Άκρα του τάφου σιωπή από τον "προεδρεύοντα" Πάνο...


Μα να μήν κάνει ούτε ΕΝΑ Twitt που να παίρνει ΘΕΣΗ για το ΑΝ πρέπει να υπερψηφισθεί το

Το γεύμα Ψυχάρη - Τσίπρα


Τι συζητήθηκε στον 6ο όροφο της Μιχαλακοπούλου και ποιοι εκδότες έχουν σειρά

Μετά από μια περίοδο μεγάλης έντασης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, πέρασε το κατώφλι του ΔΟΛ, και συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του Συγκροτήματος Σταύρο Ψυχάρη. Πρόκειται για μια συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στα τέλη της προηγούμενης βδομάδας. Ωστόσο, το ταξίδι του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, για την κηδεία του Τσάβες, οδήγησε στην αναβολή του.

Κια ο Παπαδημούλης υπερ του κουρέματος των καταθέσεων... άνω των 100.000 ευρώ


Πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωση τη θέση του κόμματός του...
για κούρεμα των καταθέσεων πάνω από 100.000 ευρώ... όσοι έχουν 90.000 είναι φτωχοί και δεν χρειάζεται να τους τα πάρει...

Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχουν διαφορές...

Υπάρχει καλός και κακός χαιρετισμός...
Υπάρχει καλός κομμουνισμός και κακός φασισμός ...
Ελεύθερα μπορούν να σηκώνουν το χεράκι τους και να χαιρετούν ΜΟΝΟ οι καλοί κομμουνιστές ενώ οι κακοί φασίστες πρέπει να θάβονται ζωντανοί...
Και ας είναι 20 χρονών... 

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 13:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ !!!

Την  χορευτική ομάδα του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου θα φιλοξενήσει  αύριο Καθαρή Δευτέρα στις 13:00 το μεσημέρι  στην εορταστική  εκπομπή  της,  στο κανάλι "Alpha"   η  Ελένη Μενεγάκη.  
Τους χορευτές  θα.....

Νάξος: Καρναβάλι 2013

http://naxosfan.blogspot.gr/2013/03/2013_17.html

ΘΕΛΕΙ Η Π@@@@@@@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΕΙΝΕΙΣΥΡΙΖΑ και ΣΕΒ λένε τα ίδια για την απόφαση του Eurogroup ela


Χέρι- χέρι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΕΒ, καταδικάζουν την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο.
«Ανιστόρητη και ανεγκέφαλη» τη χαρακτηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ ο πρόεδρος των βιομηχάνων Δημήτρης Δακαλόπουλος κάνει λόγο για «βήμα προς τα πίσω».
Αναλυτικά:
«Με τις εξελίξεις στη Κύπρο βλέπουμε για ακόμη μια φορά το .....

Στην Ελλάδα ακούμε ένα κάρο παπαριές από τους ηλίθιους όσο στην Κύπρο επεξεργάζονται εναλλακτικές


[Εννοείται ότι δεν υπάρχουν οι παπαριές του Μπόνιου του υμνητή των πολεμιστών του φωτός που εργάζονταν μαζί στην Πάρο για το πως θα μας πάνε ΔΝΤ ή των άλλων αστείων του τμήματος ειδήσεων του defencenet.gr με τις αστειότητες ότι η Gazprom θα αγοράσει τράπεζα υπό κατάρρευση και έτσι δεν θα μπει η Κύπρος στο μνημόνιο!!!! Τα πράματα είναι απλά:


οι Ρώσοι πρέπει να πληρώσουν για το μαύρο χρήμα που νομιμοποιούν μέσω Κύπρου και αυτό είναι εν γνώση του Πούτιν... ότι έγινε, έγινε σε συνεννόηση Μέρκελ-Πούτιν μιας και οι δυό τους δεν θα διακινδύνευαν τις μεταξύ τους σχέση (η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος πελάτης και η Ρωσία είναι ο μονοπωλιακός προμηθευτής της Γερμανίας) για την Κύπρο όπου είναι ολοφάνερο αν και δεν το λένε οι καθεστωτικοί δημοσιοκάφροι ότι τα μισά από τα 5 δις που χρειάζεται το κράτος (πέρα απ' τα 10 δις του δανείου) θα προέρχονται από Ρώσους...

Και κάτι άλλο: μας ζάλισαν τα παπαγαλάκια με τη δήλωση του Αναστασιάδη πριν μερικές μέρες ότι δεν θα δεχθεί κούρεμα καταθέσεων αλλά δεν μας λένε γιατί την έκανε: Την έκανε γιατί στην Κύπρο όλοι συζητούσαν και θεωρούσαν σίγουρο τις προηγούμενες μέρες ότι θα κουρευτούν οι καταθέσεις τουλάχιστον των Ρώσων... αυτό βέβαια ήταν δύσκολο να γίνει καθώς πολλοί έχουν επιχειρήσεις και στην Κύπρο ή έχουν διπλή υπηκοότητα

Τέλος οι καραγκιόζηδες στην Ελλάδα ας δούνε και λίγο τις ανύπαρκτες αντιδράσεις του κόσμου στην Κύπρο και ας προβληματιστούν... εκτός αν θεωρούν τα 50 άτομα έξω απ' το προεδρικό ή τον άλλο με τη μπουλντόζα σοβαρή αντίδραση. Οι Κύπριοι το βλέπαν να 'ρχεται και ξέρουν ότι εδώ και χρόνια έκαναν τους χαζούς όταν τους έλεγαν να κλείσουν το πλυντήριο... χώρια που ελπίζουν να δώσουν κάτι εφάπαξ μαζί με τους Ρώσους καταθέτες προκειμένου να γλιτώσουν το δικό μας σπιράλ του κόψε μισθούς, μείωσε κατανάλωση, μπες σε ύφεση πάρε τον πούλο για 10 χρόνια]

Προτάσεις για μείωση του φόρου στις μικρές καταθέσεις συζητά ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τα άλλα κόμματα, έτσι ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις ορισμένων βουλευτών και να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το "κούρεμα" των καταθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυβερνητική επιτροπή συζητείται η φορολόγηση των καταθέσεων σύμφωνα με την εξής κλίμακα:

- Ποσά έως 100.000 ευρώ να φορολογηθούν με συντελεστή 3%.
- Ποσά από 100.000 έως 500.000 ευρώ να φορολογηθούν με συντελεστή 10%.
- Ποσά άνω των 500.000 ευρώ να φορολογηθούν με συντελεστή 12,5%.

Με τον τρόπο αυτό, λένε πηγές από την Κύπρο, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να αφεθούν εκτός φορολόγησης οι καταθέσεις έως 20.000 ευρώ.

Πηγή: newmoney.gr


Αναπόφευκτη η φυγή των ρωσικών κεφαλαίων από την Κύπρο, λένε ρώσοι οικονομικοί αναλυτές... Γιατί άραγε;


[Μα γιατί θα τα πάρουν και θα φύγουν οι Ρώσοι;;; Αφού η Μέρκελ θέλει να εκδικηθεί τον ελληνισμό... τι δουλειά έχουν οι Ρώσοι;;; Σιγά μην καταλάβουν τα ζωντόβολα τι παίζεται και γιατί στην Κύπρο προτιμήθηκε αυτή η λύση...]

Η απόφαση της ΕΕ για «κούρεμα» των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες αποτελεί μεγάλο χτύπημα στα κεφάλαια ρώσων επιχειρηματιών εκτιμούν πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές, οι οποίοι ταυτόχρονα προβλέπουν και μετανάστευση των κεφαλαίων σε άλλες χώρες της Ευρώπης ή ακόμη και επιστροφή τους στη Ρωσία.

Σύμφωνα με στοιχεία του αμερικανικού οίκου αξιολόγησης Moody's που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, οι καταθέσεις φυσικών και νομικών προσώπων στις τράπεζες της Κύπρου ανέρχονται σε 19 δις δολάρια, συνεπώς οι απώλειες μετά την απόφαση του Eurogroup θα φτάσουν τα 1,9 δις δολάρια.

Ο διευθυντής της μεγάλης ρωσικής λογιστικής εταιρείας FBK, Ιγκόρ Νικολάεβ θεωρεί δεδομένη την φυγή των κεφαλαίων από την Κύπρο: «Τα πρόσωπα, που έχουν καταθέσεις στις τράπεζες του νησιού, θα φύγουν οπωσδήποτε. Το 10% φόρος επί των καταθέσεων δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Προφανώς τα χρήματα αυτά δε θα επιστρέψουν στη Ρωσία, αλλά θα πάνε σε Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία και Ελβετία».

Οι ρωσικές αρχές, ωστόσο, εμφανίζονται πιο αισιόδοξες, όσον αφορά την επιστροφή των κεφαλαίων στη χώρα, καθώς, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Δούμα, Ανατόλι Αξιάκοφ, «οι περισσότεροι επιχειρηματίες θα προτιμήσουν τώρα τις νόμιμες δραστηριότητες μακριά από offshore εταιρείες. Η απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο συνέπεσε με την προσπάθεια καταπολέμησης των υπεράκτιων εταιρειών, που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα η Ρωσία».

Η εκτίμηση αυτή συνδέεται με την πρόσφατη απόφαση της Μόσχας να αποκαλυφθούν τα ονόματα των επιχειρηματιών που έχουν καταθέσει τα χρήματά τους στις κυπριακές τράπεζες, προτείνοντας μάλιστα ως αντάλλαγμα για την οικονομική βοήθεια προς την Κυπριακή Δημοκρατία, την παροχή σχετικών πληροφοριών από τις κυπριακές αρχές.

Η Ρωσία Τώρα



Στα "μαχαίρια" (ξανά) Τσίπρας - Λαφαζάνης

Ενοχλημένος με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που ηγείται του αριστερού ρεύματος είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Αιτία οι "γέφυρες" που ρίχνει ο Π. Λαφαζάνης προς το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη συγκρότηση μεγάλου λαϊκού μετώπου.

Η στρατηγική αυτή βρίσκεται σε διαφορετικό μήκος κύματος απ’ την επίσημη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επιχειρεί να εμφανιστεί ως μετριοπαθής και να κλείσει τα μέτωπα με τους ....

Διάγγελμα Αναστασιάδη: "Είχα να επιλέξω το κούρεμα ή την άτακτη χρεοκοπία"


Ο κ. Αναστασιάδης περιέγραψε το εκβιαστικό δίλημμα που του τέθηκε στο Eurogroup της Παρασκευής. Τόνισε ότι οι επιλογές ήταν "άτακτη χρεοκοπία" ή "κούρεμα καταθέσεων". Είπε ότι επέλεξε τη μικρότερη καταστροφή και κάλεσε σε συστράτευση τον κυπριακό λαό.
Ο πρόεδρος της Κύπρου σημείωσε ότι η χώρα του ζει τις δυσκολότερες στιγμές μετά το 1974 και σημείωσε ότι η απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί από τη Βουλή της Κύπρου. Κάλεσε τα κόμματα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ψηφίσουν υπέρ.
Το διάγγελμα Αναστασιάδη

Για ποιο ναζιστικό χαιρετισμό λέτε ρε ηλίθιοι;


Επειδή η μαλακία έχει και τα όρια της και όλοι έπεσαν από τον ουρανό, ρίχνοντας όλα τους τα βάρη στον μικρό, είπα να γράψω μερικές λέξεις που βασανίζουν το μυαλό μου από χτες. Εγγονός του Χίτλερ ο Κατίδης.

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Παραδόθηκε ο Ριζάι: Δεν είχε εκρηκτικά - Απειλούσε με άδειο κασετοφωνάκι!


Αίσιο τέλος είχε τελικά το θρίλερ της ομηρίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου, αφού ο Αλκέτ Ριζάι τελικά αποφάσισε να παραδοθεί και οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ όπως αποδείχθηκε ο βαρυποινίτης δεν είχε .....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ......

ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ 
Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι… Ντρεπόταν γι’ αυτήν κι ώρες ώρες την μισούσε.
Η δουλειά της ήταν μαγείρισσα στην φοιτητική λέσχη. Μαγείρευε για τους φοιτητές και τους καθηγητές για να βγάζει τα έξοδά τους… Δεν ήθελε να του μιλάει για να μην μαθαίνουν ότι είναι παιδί μιας μητέρας με… ένα μάτι. Οι φοιτήτριες έφευγαν γρήγορα, όποτε την έβλεπαν να βγαίνει για λίγο από την κουζίνα κι έλεγαν πως δεν άντεχαν το θέαμα και πως τους προκαλούσε μια ανυπόφορη ανατριχίλα…