slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Κοτούλες οι συνδικαλιστές"

έμπτη, 08 Ιουλίου 2010


"ΑΧ ΡΕ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΤΟΥΛΕΣ...



ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΠΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων : Συνεχίζουμε πιο ισχυρή, με συνέπεια μια Νέα Δημοτική κοινωνική πλειοψηφία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμπατριώτες,
Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής το ΘΑΝΑΣΗ ΓΡΥΛΛΑΚΗ, ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών της με όλους τους μέχρι τώρα υποψηφίους για το Δήμο Νάξου και συνεχίζει πιο ισχυρή, με συνέπεια στο δρόμο που θα την αναδείξει Δημοτική κοινωνική πλειοψηφία.
Σε όλο αυτό το δημοκρατικό ταξίδι γνωριμίας, ενημέρωσης και

συζήτησης θέσεων, στόχος δεν ήταν οι περιστασιακές συμμαχίες, αλλά η ισχυροποίηση αδέσμευτου ψηφοδελτίου εμπλουτισμένου με υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, που θα αποτελέσει την εναλλακτική και αξιόπιστη πρόταση για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Είμαστε έτοιμοι για κάτι διαφορετικό στο μέχρι τώρα δημοτικό πολιτικό τοπίο, για μια διαφορετική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς συμβιβασμούς.
Μιας λειτουργίας που θα είναι αποτέλεσμα δημόσιας διαβούλευσης, σεβασμού του πολίτη και κάθε κοινωνικής μειοψηφίας.
Μιας λειτουργίας που κάθε απόφασή του θα κοινοποιείται ηλεκτρονικά από Δημοτικό ιστότοπο, για ενημέρωση και κοινωνικό έλεγχο.
Μιας λειτουργίας που θα αποκλείει κάθε εξωθεσμική παρέμβαση από οποιονδήποτε, κάθε εξυπηρέτηση ημετέρων, κάθε επιλεκτική στάση σε ατομικά ή ομαδικά συμφέροντα.
Έτοιμοι να υιοθετήσουμε τις αποφάσεις λαϊκών συνελεύσεων και δημοψηφισμάτων.
Έτοιμοι να συνδιαχειριστούμε το ΔΗΜΟ με τη νέα γενιά, δημιουργώντας συμβούλια νέων σε κάθε κλάδο (επιστημόνων, φοιτητών, επαγγελματιών, αγροτών κ.τ.λ.) που θα επεξεργάζονται και θα τοποθετούνται σε κάθε θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου και της κοινωνίας μας.
Έτοιμοι να φτιάξουμε στο νέο Δήμο «Τομέα διαχείρισης ανεργίας» αρωγό και συμπαραστάτη στο πρόβλημα της ανεργίας των φοιτητών και της σπουδασμένης μας νεολαίας.
Έτοιμοι να ανασύρουμε από το περιθώριο και να αναδείξουμε πρώτα στους δημότες μας τον αρχαιολογικό και πολιτισμικό μας παράδεισο.
Έτοιμοι να αντισταθούμε σε κάθε αισθητική βαρβαρότητα από οπουδήποτε και αν προέρχεται, για να επαναφέρουμε τη Νάξο στις Κυκλάδες και στη χαμένη της αρμονία.
Στην ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ όλοι είναι ισότιμοι. Δεν υπάρχουν «ηλιογέννητοι», ούτε φωτισμένες πρωτοπορίες.
Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ανοιχτή σε όλους τους πολιτικούς ορίζοντες.

Νάξος, 6 Ιουλίου 2010
Επιτροπή Επικοινωνίας

"Κάποιος να κατεβάσει τις φωτογραφίες με τους αγώνες του Παπανδρέου ενάντια στο Ασφαλιστικό"

Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2010



ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ


"Ειναι απο την ιστοσελιδα του πρωθυπουργου www.papandreou.gr. Ετσι για να θυμομαστε...υποκρισια και λαϊκισμος σε ολο τους το μεγαλειο. Και τωρα θελει θυσιες απο τον ελληνικο λαο!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

troktiko: Καλό είναι να κατεβάσουν απο την ιστοσελίδα αυτές τις φωτογραφίες γιατί είναι πολύ προκλητικές.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Λίλα Καφαντάρη στη Νάξο


Το Νοσοκομείο Νάξου στα πρόθυρα διάλυσης

Η εσωκομματική ίντριγκα και η κόντρα του συστήματος Ρήγα από την μια και του συστήματος Καπίρη από την άλλη για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Νάξου αλλά και ο διορισμός του ορθοπεδικού πρώην νεοδημοκράτη (Μητσοτακικός) και νυν ΠΑΣΟΚου Βασίλη Ραπτάκη στη θέση του Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας στο Νοσοκομείο του νησιού έχουν φέρει το Νοσοκομείο Νάξου στα πρόθυρα διάλυσης.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό
κανάλι «ΖΕΥΣ» παραιτήθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε μέλη του επιστημονικού συμβούλιου του Νοσοκομείο Νάξου διαμαρτυρόμενα για την «ακύρωση» του οργάνου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παραιτηθείς πρόεδρός του κ. Καπίρης, διότι τα νεοδιοριζόμενα με κομματικά κριτήρια μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου δεν ήταν τα ενδεδειγμένα σύμφωνα με τα παραιτηθέντα τα μέλη του επιστημονικού.
Και αυτά ήταν:
Ο ιατρός παθολόγος πρόεδρος Γερμανός Καπίρης, ο παιδίατρος Φραγκίσκος Βενιέρης αντιπρόεδρος, τα μέλη ο ακτινολόγος Γιάννης Οργανόπουλος και η βοηθός ακτινολόγου Φωτεινή Χιώτη. Το μέλος που δεν παραιτήθηκε είναι η μικροβιολόγος Μαρία Δούρου. Επίσης οι κ.κ. Φραγκίσκος Βενιέρης και Γερμανός Καπίρης παραιτήθηκαν από τη θέση του τομεάρχη Παθολογικού ο πρώτος και από τη διεύθυνση του Παθολογικού τμήματος ο δεύτερος.

«Η επιλογή των μελών του Δ.Σ. του Νοσοκομείου είναι πολιτική απόφαση και το Νοσοκομείο δεν θα πρέπει να εμπλέκεται στην πολιτική», δήλωσε στο ΖΕΥΣ ο Διοικητής του νοσοκομείου Νάξου Θεοχάρης Λάμπου και τόνισε ότι ο κ. Ραπτάκης επιλέχτηκε σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες αφού ήταν ένας από τους τρεις που πρότεινε το επιστημονικό συμβούλιο για τη θέση του διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας.