slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικoύ Συλλόγου Νάξου προσκαλεί τα μέλη του την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2010 και ώρα 11.00 π.μ. στα Γραφεία του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ(Περιφερικός χώρας Εγγαρών) στην ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Θέματα ημερήσιας διάταξης

1)Οικονομικός απολογισμός.

2)Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.

3)Απόφαση ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών.

4)Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών.
Στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία ,και τις αλλαγές που θα επιφέρει σε τοπικό και περιφερικό επίπεδο το σχέδιο Καλλικράτης, η συσπείρωση και η ενεργεί συμμετοχή όλων των Επαγγελματιών της Νάξου και των μικρών Κυκλάδων στις συλλογικές διαδικασίες είναι πιο απαραίτητη από κάθε άλλη φορά.
Μόνο με μαζικότητα και συνεργασία θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας και των νησιών μας.

Για το Δ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κώστας Στυλ.Παγώνης

ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΜΙΛΑΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ

ΚΙΟΛΑΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΟΠΩΣ ΟΙ

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ।ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΗ ΝΑΞΟ ,ΚΑΙ ΜΟΥ

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΝΑΞΙΑ-ΡΜΠΕΡΚ ।ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟ

ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ

ΔΗΜΟΥΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ। ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η

ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ

Κυβέρνηση Ανθελλήνων και Κουλοχέρηδων


Αντώνη, δεν υπάρχει λόγος να μιλάς με ξοφλημένους.

Δημοσιεύθηκε από olympiada

Δυστυχώς, το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του Άλτερ ήταν η ταφόπλακα της όποιας αξιοπιστίας είχε χτίσει τόσα χρόνια ο κύριος Χατζηνικολάου.

Με ψευτοτσαμπουκά, τραμπουκισμό και θλιβερό οίστρο, έδειξε ξεκάθαρα ότι το σύστημα των ΜΜ”Ε” είναι υπό κατάρρευση. Ξόφλησαν. Ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο.

Ένα σάπιο σύστημα, όλο λαδωμένο από τη Siemens νομίζει ότι θα γλιτώσει την οργή της κοινωνίας πουλώντας παραμυθάκια τύπου Βατοπαιδίου. Μόλις προχθές βγήκαν άλλα 200 εκατομύρια Ευρώ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, που πήρε η Siemens για ένα έργο που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕ. Μία εβδομάδα πριν, βγήκε το μεγάλο σκάνδαλο του ΕΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ που ο ΟΤΕ “χάρισε” στους Γερμανούς. Κάθε ημέρα, η εξεταστική της Siemens φέρνει στο φως που πραγματικά πήγαν τα λεφτά του Ελληνικού λαού. Των ασφαλιστικών ταμείων. Του μόχθου ετών που οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ πολιτικάντηδες και επιχειρηματίες τον έσπρωξαν στον Γερμανικό νεοϊμπεριαλισμό και ακόμα μένουν ατιμώρητοι.

Και όμως, βλέπετε ότι ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ δεν ασχολείται με αυτές τις αποκαλύψεις. Ακόμα και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ παραδέχτηκε ότι τα δημοσιογραφικά λαμόγια ΠΗΡΑΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ από τη Siemens για να το βουλώνουν. Χρήμα του Ελληνικού λαού δηλαδή, ενώ τώρα υποστηρίζουν με μανία το ΔΝΤ για να ολοκληρώσουν το έγκλημα της οικονομικής υποδούλωσης της Πατρίδας.

Για να χτίσουν τις βιλάρες τους, ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Τα καθάρματα, οι αδίστακτοι απατεώνες, οι μαύροι “λειτουργοί” που ανεβοκατεβάζουν τις Πόρσε τους με εσωτερικά ασανσέρ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιοί είναι. Το ξέρουν και οι ίδιοι πλέον ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει. Αυτός ο ψευτοτσαμπουκάς είναι ο ΤΡΟΜΟΣ που τους έχει κυριεύσει αφού βλέπουν να χάνουν το παιχνίδι και να έρχεται η ώρα της κρίσης καλπάζοντας.

Οι ίδιοι όμως διάλεξαν αυτόν τον δρόμο και η απληστία, φέρνει αναπόφευκτα τη Νέμεση. Γι’ αυτό Αντώνη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάς με ξοφλημένους. Με επίορκους λειτουργούς που ανάγουν περσόνες τύπου “πεντακαθαρίδη” σε “αξιόπιστους μάρτυρες”. Με ανθρώπους βουτηγμένους μέχρι τα μπούνια στον βούρκο της διαπλοκής.

Η επόμενη μέρα ανήκει στα Blogs, γιατί τα blogs είναι η αφύπνιση ενός λαού από το σκοτάδι που ήθελαν να τον κρατούν οι “ποιμένες” και “διαφωτιστές” του. Το ποίμνιο έγινε Λύκος* και αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο διάβα του.

(*Λυκ=Φως)

…Σε λίγο η συνέχεια.



Αλλη μια επένδυση της “επάρατης” Δεξιάς, πήρε “σάρκα και οστά”….

Μετά την επιτυχημένη επένδυση της Εθνικής Τράπεζας του 2006 με την εξαγορά της Finansbank, η Εθνική ανοίγει 75 νέα υποκαταστήματα Finansbank στην Τουρκία το 2010.

Για το θέμα είχαμε ασχοληθεί στο άρθρο Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα της ανάπτυξης και των επενδύσεων..

Xθες ήρθαν οι Κινέζοι της COSCO για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και την υπογραφή της σύμβασης.

Η σύμβαση προβλέπει την αναβάθμιση και λειτουργία του λιμανιού του ΟΛΠ για 35 χρόνια. Επίσης η COSCO, μέχρι το 2015 θα κατακευάσει και άλλη μια προβλήτα στο λιμάνι.

Για να έχετε μια τάξη μεγέθους η επένδυση θα αποφέρει 3,5 δις ευρώ στην Ελληνική οικονομία. Τίποτα δηλαδή μικροπράγματα…… To 25% της 1ης δόσης του δανείου που πήραμε από την Ε.Ε !!!!

Ο πρόεδρος της Ν.Δ κατά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ρηγίλλης αναφέρθηκε, στην αλλαγή στάσης όσων κάποτε αμφισβήτησαν την ανάγκη αυτής της επένδυσης και που σήμερα, ευτυχώς, και εκείνοι θεωρούν αναγκαία.

Και για να μην ξεχνιόμαστε και επειδή μας ζάλισαν τα κανάλια με την κα Κατσέλη και τους Κινέζους:

1.Το ΠΑΣΟΚ δεν μιλούσε για ξεπούλημα των λιμανιών;

2.Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε υποστηρίξει ότι δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία;

3. Ο Παπουτσής στη Βουλή δεν μιλούσε για μέγα σκάνδαλο;

4. Δεν οργάνωναν πορείες έξω απ το Υπουργείο Ναυτιλίας για να ακυρώσουν τη συμφωνία;

Έστω και αργά, άλλη μια επένδυση της “επάρατης” Δεξιάς, πήρε “σάρκα και οστά”….

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/05/blog-post_953.html




Kλακαδόρος του ΠΑΣΟΚ ο ΑΣΤEΙΟΣ κ. Χατζινικολάου

Μπράβο Ν.Δένδια τον έστειλες αδιάβαστο!!! το νεοπασοκο των ο 8
Η σημερινή σας εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ με τον Ν.Δένδια, ήταν τραγική.
Όσοι είδαν τη συζήτηση νομίζω ότι θα συμφωνήσουν μαζί μου.
Υπήρξατε τόσο εμπαθής, ιταμός και προκλητικός με τον πρώην Υπουργό, που ο χαρακτηρισμός που πήρατε από το τηλεοπτικό κοινό για το απαράδεκτο ύφος σας, είναι...
"αξιολύπητος". Αυτό είναι κατάντια. Όσοι το είδαν καταλαβαίνουν. Με τους πολιτικούς ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, είστε "Κόναν ο Βάρβαρος", με τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και τον Καρατζαφέρη, είστε "κούλα η γλυκούλα".
Είναι σαν να έχετε κρεμάσει μια ταμπέλα στο κούτελο, που λέει "δώστε μου κρατική διαφήμιση, έχω οικονομικά προβλήματα, είμαι ΠΑΣΟΚ, πολύ ΠΑΣΟΚ, είμαι πολύ ΠΑΣΟΚ, ο ήλιος ο πράσινος ο ήλιος που ανατέλει μας οδηγεί, εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη, σοσιαλιστική".

(Δένδιας)-:-Μόνο σαν αστείο μπορώ να εκλάβω την ερώτησή σας κ. Χατζινικολάου.

Αυτός ήταν ο διάλογος, που έκανε τον Ν.Χ. να επιτεθεί με ιταμό ύφος στον πρώην Υπουργό. Τόλμησε ο Δένδιας, να του αμφισβητήσει την αυθεντία και το αλάθητο του Πάπα...


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_6056.html#ixzz0obgiAye6


Χρόνια πολλά Πρόεδρε... σιγά σιγά έρχεται η δικαίωση...

Αντ.Σαμαράς-πρ.coscoΟ κ. Σαμαράς καλωσόρισε τον πρόεδρο της Κινέζικης εταιρίας, επισημαίνοντας πως καλωσορίζει και τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και την αλλαγή στάσης όσων κάποτε «αμφισβήτησαν την ανάγκη αυτής της επένδυσης και που σήμερα, ευτυχώς, και εκείνοι θεωρούν αναγκαία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της COSCO ευχαρίστησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γιατί -όπως είπε- «είναι το κόμμα που έφερε την κινεζική εταιρία στην Ελλάδα», ενώ ευχαρίστησε και τον φίλο του -όπως είπε- Κώστα Καραμανλή. «Δεν ξεχνώ την ιστορία και τη στήριξη της κυβέρνησης της ΝΔ στην επένδυση της εταιρίας», επισήμανε ο Captain Wei Jiafu.

ΠΗΓΗ: news.ert.gr
Οι επενδύσεις της κινεζικής εταιρείας COSCO στην Ελλάδα και τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσει η χώρα από αυτή τη συνεργασία, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του προέδρου της Ν.Δ με τον πρόεδρο της κινέζικης εταιρείας Captain Wei Jiafu, στα γραφεία της Ρηγίλλης.