slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όταν καίγονταν όλη η Ελλάδα...

αυτός φωτογραφίζονταν χαμογελαστός με φόντο τα αποκαΐδια....σήμερα που ξανακαίγεται...που βρίσκεται;;;;;
...τότε οι νταβατζήδες των ΜΜΕ με δάκρυα θρηνούσαν για τους νεκρούς και την καμμένη γη....σήμερα

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε  εδώ το πρωί χτες το βράδυ στη Χώρα της Νάξου σημειώθηκαν δύο διαρρήξεις. Η πρώτη διάρρηξη  έγινε στο σούπερ μάρκετ Κουτελιέρης, με λεία περίπου στις 7.000 ευρώ. Οι δράστες μπήκαν στο κτίριο από την ταράτσα και προχώρησαν στο γραφείο, όπου υπήρχαν τα χρήματα για την κίνηση των ταμείων του σούπερ μάρκετ.
Η δεύτερη ληστεία έγινε στο κοσμηματοπωλείο "Νεόφυτος", στην περιοχή της Αγίας Θεοδοσίας (και όχι στην παραλία όπως γράψαμε από λάθος) . Οι δράστες άρπαξαν 700 ευρώ και κοσμήματα από χρυσό και λευκόχρυσο, καθώς και αρκετά ρολόγια. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε τη διάρρηξη, νωρίς το πρωί. Κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες, οι οποίοι μπήκαν ανενόχλητοι από την κεντρική είσοδο, καθώς δεν υπήρχαν κάμερες ή συναγερμός.
Η αστυνομία Νάξου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλλάβει τους δράστες και διεξάγει ανακρίσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή και άλλων προσώπων καθώς και η εμπλοκή τους στη ληστεία που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Δημαρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, που όμως δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, οι δράστες είναι 3. Από το πρωί, πάντως, η αστυνομία έχει κάνει περισσότερες από 10 προσαγωγές.
Έγκυρες πληροφορίες, λένε ότι ο ένας δράστης είναι αυτός που σε συνελήφθη το πρωί στην Παπαβασιλείου, μετά από συμπλοκή με την Αστυνομία. Μάλιστα, ο δράστης, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής, τραυματίστηκε, καθώς έπεσε πάνω σε μια τζαμαρία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Νάξου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Συνεδριάζει την Τρίτη, 30 Αυγούστου, στις 7:30 μ.μ., το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  με 24 θέματα. Σύμφωνα  με την πρόσκληση  θα ληφθούν δυο πολύ σοβαρές  αποφάσεις όπως   η  Έκδοση Ψηφίσματος σχετικά με τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Και  η  Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού (ΥΠ.ΠΟ.Τ) και του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για την εκπόνηση μελέτης αποκατάστασης του Πύργου του Χειμάρρου στην περιοχή Φιλωτίου Νάξου».Οπως και θέματα που  αφορούν επισκευές   σχολικών μονάδων.

Εκθέτουν τη χώρα και με τα μυστικά κονδύλια



Όταν κυβερνάς μια χώρα με 16.000 χλμ ακτογραμμής και παγκοσμίως πανίσχυρη ναυτιλία και θεωρείς ότι δεν χρειάζεσαι υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, είσαι επικίνδυνος.

Το να μην αντιλαμβάνεσαι το εγκληματικό λάθος – ή να παριστάνεις ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι – δεν αποτελεί απλή ηλιθιότητα. Σημαίνει ότι οι ενέργειές σου χαρακτηρίζονται από δόλο.

Είναι ως εάν να μην είχαν υπουργούς πετρελαίου οι πετρελαιοπαραγωγές αραβικές χώρες.

Αν πάλι όλο αυτό το επί δύο χρόνια αλαλούμ με την Ναυτιλία οφείλεται στον διαμοιρασμό ιματίων εξουσίας – ενώ η χώρα έχει πτωχεύσει – επειδή ο κ. Χρυσοχοΐδης προηγουμένως και ο κ. Παπουτσής τώρα θέλουν να έχουν τον έλεγχο του Λιμενικού Σώματος, τότε μιλάμε για εγκληματικές ενέργειες.

Λίγη άγνωστη Ιστορία!


Το μνημείο του Κωνσταντίνου Κουκίδη στο σημείο που βρήκε ηρωικό
θάνατο. Φέτος, η εκδήλωση στη μνήμη του θα γίνει
στις 7 Μαΐου, με την φροντίδα του Γιώργου Τσαλουχίδη,
Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Ποντίων Αξιωματικών.

 Του Ι.ΝΑΠ. Σ.
Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.

Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες. Από την ελιά της Αθηνάς οι Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο τού βράχου της Ακρόπολης πού δεσπόζει της πόλης, την γαλανόλευκη σημαία πού θ' αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό.

Σβήστηκε η φωτιά στην περιοχή Στελίδας -Αεροδρόμιου που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα


Σβήστηκε η φωτιά που  εκδηλώθηκε γύρω στις 3:00 μ.μ. στην περιοχή της Στελίδας στη διασταύρωση Στελίδας και του  δρόμου Αγίου Προκοπίου κοντά στο αεροδρόμιο Νάξου. Η φωτιά εκδηλώθηκε διπλά σε κατοικία πλάι στην οποία υπάρχει επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας.  Το  Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου στην  Τραγαία μόλις  ενημερώθηκε για την  φωτιά ειδοποίησε το πυροσβεστικό όχημα που περιπολούσε στη Χώρα και έσπευσε άμεσα , ενώ  ξεκίνησαν  αμέσως και άλλοι  πυροσβέστες με τρία οχήματα από το Τραγαία. Η φωτιά,  ξεκίνησε από θάμνους και λόγω των ισχυρών άνεμων εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα  απειλώντας το παρακείμενο κτίσμα. Η φωτιά έκαψε έκταση 3 περίπου στερεμάτων με  καλάμιά και θάμνους. Στο σημείο  που  εκδηλώθηκε η φωτιά συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος λόγω   της συχνής διέλευσης οχημάτων αφού οι παρακείμενοι δρόμοι οδηγούν σε πολυσύχναστες παραλίες και για αρκετή ώρα  υπήρξε κίνδυνος  ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων καθώς δεν υπήρχε μέριμνα απομάκρυνσης του κόσμου.

Τα πυροσβεστικό οχήματα παραμένουν σε επιφυλακή.

ΑΝΑΦΟΡΑ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχ. Κριτσωτάκη, για τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θέμα: «Υποβάθμιση παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στη Σίφνο»

Ερώτησεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου, για τις ελλείψεις στην Πυροσβεστική κάλυψη των Κυκλάδων κα για τις ελλείψεις στην Πυροσβεστική κάλυψη των Κυκλάδων και για την Απαξίωση του Περιφερειακού Τύπου.

Ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου, για την Απαξίωση του Περιφερειακού Τύπου ι κα για τις ελλείψεις στην Πυροσβεστική κάλυψη των Κυκλάδων,

ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Οι φωτιές μαίνονται απ' άκρου σ' άκρου στην Ελλάδα, τα κανάλια ΣΥΣΣΩΜΑ ΣΙΩΠΟΥΝ
κι ο αλήτης ο Καραμανλής ακόμα δεν έχει απελαθεί από τη χώρα.


Ντροπή στην ΜΠΑΤΣΟΚ...ΥΒΕΡΝΗΣΗ που καλύπτει τον Καραμανλή.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, είναι το αίτημα όλων των πολιτών σύμφωνα με μυστικά γκάλοπ που έχουν στα χέρια τους στην Ιπποκράτους και το Μαξίμου...


Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στον Έβρο

Με εναέριες ενισχύσεις από το εσωτερικό, αλλά και από ξένα κράτη, θα προσπαθήσουν οι πυροσβέστες να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει περιοχές του Έβρου, έχοντας ήδη αποτεφρώσει περισσότερα από 30 χιλιάδες στρέμματα από δρύες, πεύκα και καλλιέργειες.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης, στα εναέρια μέσα που ήδη επιχειρούν στην περιοχή (4 αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική), αναμένεται να προστεθούν δύο σινούκ, τρία καναντέρ από τη Χρυσούπολη, δύο γαλλικά- περί τις δύο το μεσημέρι- και άλλα δύο ισπανικά, αργότερα το απόγευμα.

"Κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τίποτα", τόνισε ο κ. Γιαννακίδης, σύμφωνα με τον οποίο γύρω στις 6 το πρωί υπήρξε μια μικρή ύφεση, αλλά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν αυτή την ώρα στην περιοχή υπήρξαν κάποιες αναζωπυρώσεις (μα καλά ο Πολύδωρας, ακόμα υπουργός είναι;;; άκου ο στρατηγός άνεμος) .





ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

Προς Την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

ΘΕΜΑ:ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΗΡΑ

  ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ     
ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ
ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012
Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή ζητάμε διερευνήσετε τη δυνατότητα δημιουργίας Εσπερινού Λυκείου στη νήσο Θήρα για το σχολικό έτος 2011-2012. Είναι αίτημα ...

Μπαράζ κλοπών την νύκτα σε καταστήματα στη χώρα της Νάξου

Μπαράζ κλοπών σε οικίες στην Μπάρα Τρικάλων
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην  πόλη της Νάξου  και την ευρύτερη περιοχή από τα τελευταία   απανωτά ( 3 )κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων. Και συγκεκριμένα τα ξημερώματα   Παρασκευής   θρασύτατοι "ποντικοί"  εισήλθαν  στο χρυσοχοείο Νεόφυτος στην παραλία της χώρας Νάξου και στο μεγάλο Σούπερ μάρκετ Κουτελιερης στο δρόμο του αεροδρομίου, ενώ είχε  προηγηθεί τα ξημερώματα της   Κυριακής  η κλοπή στο Δημαρχείο . ...

M. Kεφαλογιάννης: Από γκάφα σε γκάφα πάνε ΓΑΠ και Βενιζέλος

« Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΓΑ Παπανδρέου και Υπουργός Οικονομικων στη απεγνωσμένη προσπάθεια της ατομικής πολιτικής του επιβίωσης. Το απόγευμα της Τέταρτης 24/8/2011 ομιλώντας στους επιχειρηματίες των μεγάλων εισηγμένων στο χρηματιστήριο και στους βουλευτές του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ δήλωσε:

Ότι η ύφεση της ελληνικής οικονομίας μπορεί να φθάσει ακόμα και στο 5,3% όταν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μέχρι τώρα διαλαλούσε σε όλους τους τόνους ότι η ύφεση δεν θα ξεπεράσει το 4%!

Ο λαλίστατος κ. Βενιζέλος έσπευσε όμως να δηλώσει ταυτόχρονα ότι «Η λάθος εκτίμηση της ύφεσης οφείλεται στη τρόικα κάτι που επιτρέπει επιτρέπει στην κυβέρνηση να ζητήσει τώρα αναδιαπραγμάτευση στο χρονοδιάγραμμα και τους στόχους του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος»

Ο κ. Βενιζέλος το πρωί της σημερινής μέρας Πέμπτης 25/8/2011 έσπευσε να αυτοδιαψευθεί με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών ότι «η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα πάντα ώστε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει διεθνώς και δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να δημιουργηθεί η αίσθηση της χαλάρωσης….»

Ότι η "γκάφα" στην οποία έπεσε συμφωνώντας με τους Φιλανδούς την παροχή εγγυήσεων σε μετρητά για την συμμετοχή τους στο δανεισμό της Ελλάδας δεν είναι γκάφα αλλά "υποχρέωση" από την συμφωνία της 21ης Ιουλίου και κατά συνέπεια η "λύση" του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί είναι θέμα της Συνόδου που θα πρέπει να λυθεί σε επίπεδο Βρυξελλών με πολιτικό και όχι οικονομικό τρόπο.

Ο κ. Βενιζέλος παρέλειψε να ενημερώσει τους ακροατές του ότι στη συζήτηση για τη «γκάφα» του με τους Φιλανδούς έχει μπει και το ΔΝΤ το οποίο όπως γνωρίζει κάθε κυβέρνηση συμμετέχει σε σχήματα χρηματοδότησης μόνο με την προϋπόθεση ότι έχει την προτεραιότητα απέναντι σε κάθε άλλο κράτος ή διεθνή φορέα όσο αφορά την αποπληρωμή των δανείων στα οποία συμμετέχει. Η "συμφωνία-γκάφα" Βενιζέλου- Φιλανδών αμφισβητεί ακριβώς αυτή την προϋπόθεση! Και η τυχόν υπαναχώρηση του ΔΝΤ από την συμφωνία για το δεύτερο πακέτο της Ελλάδας ισοδυναμεί με ευθεία αμφισβήτησή του όταν σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον μήνα που θα κριθεί η έγκρισή του στα ευρωπαϊκά

Το μοναδικό σχέδιο του κ. Βενιζέλου είναι να κερδίσει χρόνο τόσο απέναντι στο εσωτερικό καθοριστικό μέτωπο της δραματικής ύφεσης, όσο και στο "εξωτερικό" μέτωπο με το δεύτερο πακέτο και την τρόικα.

Ο χρόνος όμως τρέχει και η εθνική οικονομία καταρρέει. Ο κ. Βενιζέλος δεν μας είπε τίποτα απολύτως για το τι έχει σκοπό να κάνει για να ανακόψει τη κατάρρευση αυτή.»


Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Άνω Γλυφάδα - Πέρασε μέσα από αυλές σπιτιών (photo)

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας και συγκεκριμένα στην οδό Πορταριάς.


Λόγω των ισχυρών ανέμων, η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα. Επί τόπου βρίσκονται αυτήν τη στιγμή 70 πυροσβέστες με 24 οχήματα, καθώς και 60 άτομα πεζοπόρο τμήμα, οι οποίοι δίνουν μάχη με τις φλόγες, προκειμένου να τη θέσουν υπό έλεγχο και να μην απειλήσει κατοικίες. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν και ιδιωτικά βυτιοφόρα, που έσπευσαν στην περιοχή.

Δεν ζει οικογένεια με λιγότερα από 2.275 ευρώ(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

 Ακόμη πιο ψηλά, στα 2.275,33 ευρώ διαμορφώθηκε τον Ιούλιο το κόστος διαβίωσης ενός μεσαίου ελληνικού νοικοκυριού, σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών (ΕΛΚΕΚΑ). Αυξήθηκε κατά 2,4% -ή 53,28 ευρώ- σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, όταν είχε μετρηθεί στα 2.222,04 ευρώ.

 Η έρευνα έδειξε ότι η τιμή των τροφίμων αυξήθηκε κατά 4%, όπως και των μεταφορών, ενώ κατά 8% αυξήθηκε το ποσό που δαπανάται για τη στέγαση. Μειώθηκε κατά 4% το κόστος για την αγορά ρούχων και παπουτσιών.

Αναλυτικά τα ευρήματα της έρευνας:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2010ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 Διαφορά %
Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά344,1 356,984,00%
Αλκοολούχα ποτά και καπνός82,67 83,731,061,00%
Ένδυση και υπόδηση171,38 164,56-4,00%
Στέγαση269,03 291,418,00%
Διαρκή αγαθά, είδη νοικοκυριού149,8 151,531,00%
Υγεία143,52 142,850,00%
Μεταφορές337,07 352,14,00%
Επικοινωνίες97,84 98,481,00%
Αναψυχή, πολιτιστικές δραστηριότητες102,82 103,040,00%
Εκπαίδευση66,12 66,240,00%
Ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια237,6 239,261,00%
Άλλα αγαθά και υπηρεσίες221,98 228,413,00%
Σύνολο2222,04 2275,33
4,00%

Σχιζοφρενική, αλλοπρόσαλλη αλλά και παράνομη η αύξηση του ΦΠΑ στις υπηρεσίες εστίασης - Επείγουσα ερώτηση του Ν. Χουντή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Δελτίο τύπου

·        Σχιζοφρενική, αλλοπρόσαλλη αλλά και παράνομη η αύξηση του ΦΠΑ στις υπηρεσίες εστίασης

·        Επείγουσα ερώτηση του Ν. Χουντή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

 


25.8.2011-Δ.Τ.Ερώτηση για ΦΠΑ 23%.doc25.8.2011-Δ.Τ.Ερώτηση για ΦΠΑ 23%.doc
  

Στο «Πρωϊνό MEGA» σήμερα ο Δημήτρης Καπούνης


Ο  πρόεδρος της Ένωσης  Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου  Δημήτρης   Καπούνης θα μιλήσει την Παρασκευή   για την  Γραβιέρα , το  Κεφαλοτύρι , το Νωπό Βούτυρο, το Γιαούρτι  και το Φρέσκο Γάλα  και φυσικά για την Νάξο  στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωϊνό MEGA» που παρουσιάζουν...

Ταφόπλακα από το ΠΑΣΟΚ στο ΠΡΑΣΙΝΟ σκάνδαλο της SIEMENS

Κοινοβουλευτική ήττα «με τη βούλα» υπέστη εκ νέου το ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο της SIEMENS, καθώς μόλις 149 βουλευτές πήγαν να ψηφίσουν! Δηλαδή δεν συγκεντρώθηκαν ούτε οι 150 βουλευτές που χρειάζονται για να περάσει η πρόταση !!!
Αυτή είναι φυσικά η μία ερμηνεία των όσων συνέβησαν σήμερα στην Βουλή. Η άλλη είναι ότι με μια σειρά ενεργειών αποκορύφωμα των οποίων ήταν η σημερινή “αποχή” των βουλευτών του, το ίδιο το ΠΑΣΟΚ βάζει ταφόπλακα στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης (που το ίδιο άνοιξε στην αρχή για να κτυπήσει τη ΝΔ) κατόπιν απαιτήσεως των Γερμανών της κ. Μέρκελ όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως.
Ακόμα και η παρουσία του ΓΑΠ, που κάθισε πολύ ώρα στην ολομέλεια και μίλαγε στα έδρανα με τους βουλευτές, δεν ήταν αρκετή για να στηριχθεί η κατηγορία εναντίον του Αλογοσκούφη και του Μαρκογιαννάκη για την SIEMENS.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ: "Δεν ξέρω τι έγινε και κόπηκαν τα 22 από τα 77 έργα και όλα της Νάξου"

ΤΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ  ΛΙΑΝΟΥΕίναι από τους ανθρώπους που του αρέσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και ποτέ άλλωστε δεν έκρυψε τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Όμως, θεωρεί ότι πάνω απ’ όλα είναι Ναξιώτης και λειτουργεί ως τέτοιος. Είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσοι λίγοι τα θέματα αυτοδιοίκησης καθώς από το 1994 (ως Έπαρχος Νάξου) είναι σε πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ το 2002 βρέθηκε στη Σάμο ως διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Παντελεήμων», οπότε είδε από πρώτο χέρι τα καλά και τα κακά του ιατρικού συστήματος στην νησιωτική Ελλάδα.
Όχι ότι δεν τα γνώριζε νωρίτερα καθότι Ναξιώτης αλλά είναι διαφορετικό να είναι αντιπρόεδρος σε...

Κυρία Χριστοφιλοπούλου, εσείς δεν μιλούσατε για κουμπάρους; Πείτε μας τώρα και για ΜΚΟ…

Αναρτήθηκε από την olympiada
Βασικό ρόλο στις ΜΚΟ με τα πράσινα stage παίζει ο κουμπάρος της κας Εύης Χριστοφιλοπούλου ( Υφυπουργός Παιδείας) κος Πέτρος Κατσίκης (πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Αν. Αττικής) ο οποίος έχει φτιάξει την ΜΚΟ “Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα”,  η οποία έχει πάρει προγράμματα για ανέργους  στην Περιφέρεια Αττικής ήδη από δύο δήμους (Μαραθώνα, Λυκόβρυση)
Η πράσινη διαπλοκή σε όλο το μεγαλείο της!
Προφανώς η κυρία Χριστοφιλοπούλου είναι άμοιρη ευθυνών; Δεν το γνώριζε η κυρία υπουργός; Αναμένουμε με αγωνία εάν τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής θα βγάλουν άχνα για το θέμα ή θα φοβηθούν για το “ψωμάκι” τους.