slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η βράβευση των 19 επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. από το Σύλλογο Κορωνίδας Νάξου.


Βράβευση των νέων συγχωριανών μας  φοιτητών (φωτογραφίες).
 Ο Σύλλογός μας, επιβραβεύοντας την προσπάθεια των νέων συγχωριανών μας, που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, τους προσκάλεσε στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή μας και γνωρίζοντας τους από κοντά τους χειροκροτήσαμε για την προσπάθειά τους.
Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη δύσκολη .....

''Η ταφόπλακα που βάλατε στα νησιά μας θα σας στοιχειώνει για πάντα'' Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση κατά του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου


Σε ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ όπου επιτίθεται κατά του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου για τις θέσεις του στο μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα, απαντά ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης:

|Αυτοί που με την πολιτική τους φόρτωσαν το πρόβλημα στα νησιά μας, έχουν το θράσος να μας ζητούν και ρέστα.

ΜΑΤ = Μ(ονάδες) Α(νεγκέφαλων) Τ(ραμπούκων)



Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Σαν μικρό παιδί ήταν πολύ κακός. Έβαζε ξαφνικά τρικλοποδιές στους συμμαθητές του ενώ πολλές φορές έδενε ένα ντενεκάκι στην ουρά της γάτα της γειτονιάς!
Στο γυμνάσιο σε κάθε τάξη φοιτούσε τουλάχιστον δύο χρονιές και όλοι τον φοβόντουσαν γιατί ήταν νταής και την έβρισκε να τους δέρνει για ψύλλου πήδημα. (πολλές φορές όμως και κατά παραγγελία βγάζοντας και το χαρτζιλίκι του)

Η Ε.Α.Σ. Νάξου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της!


«ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!»


Διοίκηση και εργαζόμενοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου έκοψαν, το Σάββατο 22/2, την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Μπανίκος» στις Τρίποδες, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, με το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και τους εργαζόμενους να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αλλά και να ανταλλάσσουν ευχές και να θέτουν υψηλούς στόχους για εκείνη που έρχεται.