slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στέλλα Κονιτοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς


Καλή επιτυχία!!από την  ομάδα μας 

Στέλλα Κονιτοπούλου από Κυνίδαρο Νάξου υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης με τον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑΚΟΥ.
Πέντε χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού στον

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κορρέ θα περιοδεύσει στα παρακάτω χωριά, προκειμένου να συζητήσει με τους κατοίκους τους:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Α. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η «προληπτική» συκοφαντία της Συμμαχίας, το νέο βρώμικο όπλο της λάσπης


Ο αντιπεριφερειάρχης του Γιάννη Μαχαιρίδη, Αντώνης Χατζηιωάννου και η μετεξέλιξη της παράταξης Μαχαιρίδη στην οποία τώρα συμμετέχει, εισήγαγαν στην πολιτική ζωή και την «προληπτική» συκοφαντία!
Επιτίθενται αγνοώντας και δηλώνοντας την άγνοιά τους για τα πραγματικά δεδομένα και δήθεν ρωτώντας, συνεχίζουν να χτίζουν το περιβάλλον της λάσπης και της συκοφαντίας στο οποίο οι ίδιοι ανδρώθηκαν.

Μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα μπορεί να παραιτηθεί Υποψήφιος Δήμαρχος

Το Σάββατο αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία για ενδεχόμενη παραίτηση ενός υποψήφιου Δημάρχου από την υποψηφιότητά του.

Τη δυνατότητα αυτή στους Συνδυασμούς (οι οποίοι, επί παραδείγματι, βλέπουν ότι “δεν τραβάει” ο Επικεφαλής τους και αποφασίζουν να αλλάξει...), δίνει ο νόμος στο αρ.21 του ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το αρ.20 του ν.4555/2018 και στη συνέχεια τροποποιήθηκε πάλι με το αρ.53 του ν.4604/2019.