slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος είναι σε ελεύθερη πτώση;

ΛΑΚΗ, ΟΙ  ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 


[Χθες τον είδα για καν μισάωρο (παραπάνω δεν αντέχεται) και μου έκανε εντύπωση που ο κόσμος δεν χειροκρότησε σε κανένα από τα πολιτικά σχόλια που έκανε... Λάκη, μας καταλάβανε...]

Τεράστια πτώση σε σχέση με το παρελθόν παρουσιάζει το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου. Η εκπομπή που όταν ξεκίνησε καθήλωνε όλη την Ελλάδα, έχει χάσει την φρεσκάδα της και τα νούμερα της είναι σε ελεύθερη πτώση, για την οποία βέβαια υπάρχει ερμηνεία.

Η ελληνική κοινωνία τα τελευταία 3 χρόνια ζει έναν βαθύ μετασχηματισμό. Ό, τι ξέραμε αλλάζει άρδην και μαζί με την οικονομική κρίση αλλάζει και η νοοτροπία μας. Τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε η εκπομπή , κρίση δεν υπήρχε και όλα κυλούσαν ομαλά, αφού ο Λάκης διασκέδαζε τον κόσμο , που περνούσε καλά και αναδείκνυε το ομολογουμένως πλούσιο ταλέντο του.Με την έναρξη της μεγάλης οικονομικής περιπέτειας της Ελλάδας , τα πάθη ήταν σε τέτοιο βαθμό , που ο "κοσμάκης" μπροστά στην παραζάλη, έβρισκε εύκολο καταφύγιο στον λαικισμό του Λαζόπουλου. Λαικισμός που ήταν πάντα εκ του ασφαλούς.

Πλέον με την Ελλάδα να βαδίζει στην 4η χρονιά μέσα στην κρίση και τα πάθη να έχουν σαφώς ηρεμήσει, ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και πως ο Λάκης κάνει μια εκπομπή που απλά προπαγανδίζει τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα. Θέσεις οι οποίες χαιδεύουν αυτιά, δεν βοηθάνε να σκέφτεται κάποιος, αλλά απευθύνονται στο θυμικό, ενός λαού που έχασε απότομα τη γη κάτω από τα πόδια του και πρέπει να αναθεωρήσει τώρα όλη την -ψεύτικη- κοσμοθεωρία του. Ο Λαζόπουλος εμπρός σε αυτό το φαινόμενο και την αληθινά δύσκολη θέση των Ελλήνων , απλά συνεχίζει να προβάλει καθεστωτικές νοοτροπίες. Δεν πάει ένα βήμα παραπέρα. Δεν κάνει σάτιρα, αλλά πολιτική.

Αυτά τα αντιλήφθηκε πλέον ο κόσμος και για αυτό γυρνάει την πλάτη στο Τσαντίρι.

Είναι αυτό είχε πει και ο Αβραάμ Λίνκον: "Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλους για πάντα"

parapolitika.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 11/21/2012 11:24:00 μ.μ.

Έτοιμος να επιστρέψει στη ΝΔ ο Μαρκόπουλος!! Δείτε τοι έγραψε στο twitter...


Βόμβα μεγατόνων από Κώστα Μαρκόπουλο στο twitter. Απαντώντας στις εξυπνάδες, επιπέδου δημοτικού, του Χρήστου Ζώη για την κρίση του είπε, διαφωνώντας μαζί του:

"@xrzois αυτη η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με αριθμητικη. Θελει...
ιδεογραμμα,αξίες,αρχές,αφήγηση για το μέλλον και αληθειες.Θελει νεα κεντροδεξιά"

Είχε προηγηθεί το εξής σχόλιο από τον Ζώη:

"Όσοι Ειναι σίγουροι για το χρέος της Ελλάδας το 2022,βάζουν στοίχημα την περιουσία τους;Ειναι καιρός να υπαρξει κόστος για τη λάθος πρόβλεψη"

Να σημειώσουμε ότι χθες είχε διαφωνήσει με το διαφαινόμενο γάμο Καμμένου-Τσίπρα
 

Ψυχάρης κατά κυβέρνησης: Εγχώριοι κουκουλοφόροι δίνουν γη και ύδωρ στους δανειστές

Έρχεται έλεγχος Γερμανών στα θαλασσοδάνεια και αρχίζει η υστερία...   Σε ένα εμπρηστικό κύριο άρθρο το διαδικτυακό Βήμα καλεί την κυβέρνηση να υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα και να σταματήσει να δίνει γη και ύδωρ στους αφερέγγυους δανειστές. Ολόκληρο το άρθρο:   «Αφερέγγυοι εταίροι και εγχώριοι κουκουλοφόροι»

Aυτά είναι τα 63 φορολογικά ΚΕΠ τα οποία θα αντικαταστήσουν τις Εφορίες που έκλεισαν


To πράσινο φως για τη δημιουργία των πρώτων 63 Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων άναψε απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Τα κέντρα αυτά θα δημιουργηθούν σε περιοχές στις οποίες ανεστάλη η λειτουργία ΔΟΥ στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των εφοριών.
Πρόκειται για Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων στους ακόλουθους δήμους της χώρας:

Ικανοποίηση Περιφερειάρχη για τους πρόσθετους πόρους από τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης για τους πρόσθετους πόρους που εξασφαλίστηκαν για το Νότιο Αιγαίο και αφορούν στη χρηματοδότηση δράσεων που σχετίζονται με τη στήριξη ευπαθών ομάδων πληθυσμού των νησιών μας. Δράσεις και προγράμματα που είχε καταστεί αδύνατη η περαιτέρω χρηματοδότησή τους, λόγω της ένταξης της Περιφέρειάς μας (όπως και της Στερεάς Ελλάδας) στο Στόχο 2 των ευρωπαϊκών περιφερειών με «υψηλό ΑΕΠ» και με κατά κεφαλήν εισόδημα υψηλότερο του 75% του κοινοτικού μέσου όρου.
 «Αυτός ο στατιστικός παραλογισμός στοίχισε και στοιχίζει στην Περιφέρειά μας» τόνισε ο....

Δελτίο Τύπου του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Νίκου Συρμαλένιου, για τη "Διατήρηση του επιδόματος παραμεθορίου στους υπαλλήλους των Κυκλάδων ".

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης υπεκφεύγει στο ζήτημα του επιδόματος παραμεθορίου για τους υπαλλήλους των Κυκλάδων.
Με υπεκφυγές και καλές προθέσεις απαντά το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε ερώτηση (αρ.πρωτ.1961/24-09-2012) που κατέθεσαν οι βουλευτές Νίκος Συρμαλένιος, Δ.Στρατούλης και Α.Μητρόπουλος, σχετικά με τη “Διατήρηση του επιδόματος παραμεθορίου στους υπαλλήλους των Κυκλάδων”, μην απαντώντας στην ουσία σε κανένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν και τα οποία ήταν:

Κεδίκογλου: Μόνιμη φαντασίωσή του η χρεωκοπία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα, δήλωσε τα εξής:

Η Αλέκα η επαναστάτρια

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Παπαρήγα: "Είμαι κα γω επαναστάτρια σαν τον Αλέξη και δεν έχω πληρώσει το χαράτσι!"

Ελεήστε την Αλέκα να πληρώσει το χαράτσι!

«Και εγώ δεν έχω πληρώσει το χαράτσι. Καταρχήν, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να το πληρώσουν... Εδώ έχουμε ένα σπίτι που μπορεί να είναι και 40 – 50 χρόνων, το οποίο μπορεί...
να έχει χάσει και την πραγματική του αξία -όχι μόνο λόγω κρίσης, ποιος αγοράζει σήμερα σπίτι 40 χρόνων- και πληρώνουμε χαράτσι. Το σπίτι που μένω εγώ, για παράδειγμα, είναι 50 χρόνων. Τι να κάνω;" είπε η Αλέκα μιλώντας στο.....

Τα Εισόδια της Θεοτόκου στη Νάξο


Με μεγάλη    λαμπρότητα γιορτάστηκε σήμερα  η  εορτή  της    πολιούχου   της πόλης της Νάξου της Παναγίας της  Χρυσοπολίτισσας. Στον  Μητροπολιτικό Ναό πόλης της Νάξου χοροστάτησαν ο  Σισανίου και Σιατίστης  Παύλος ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος  Σαλώνων, Αντώνιος και ο ποιμενάρχης κ.κ. Καλλίνικος. Και  στο  Χαλκί της  Παναγιάς  της   Μισοσπορίτισσας  η της  Ακαδαδημιότισσας.   

Ε, όχι να μιλάει και ο "κηπουρός" Ραγκούσης του Γιωργακη!


Παρέμβαση με αφορμή τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες, έκανε ο πρώην πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου αλλά και ο πρώην πρώτος τη τάξη υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, ο επονομαζόμενος και αρχικηπουρός.
Και καλά ο πρώην πρωθυπουργός ας πούμε ότι δικαίωμα να μιλά. Καλώς ή κακώς (κατά τη γνώμη μας κακώς) διαπραγματεύτηκε τις τύχες της χώρας με… απόλυτη αποτυχία. Αλλά να μιλά και ο άνθρωπος που δεν ήταν τίποτα, έγινε κάποιος, ξαναέγινε τίποτα και τώρα επιτίθεται στο Σαμαρά, αυτό πάει πολύ.

Ο μεν πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε......

Ο Χατζηδάκης και οι διορισμοί των εκλεκτών του

Αρνητικό κλίμα για τον υπουργό Ανάπτυξης στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.
Βαρύ κλίμα έχει αρχίσει να διαμορφώνεται στο Μέγαρο Μαξίμου για τον .....

Ο εξαφανισμένος κ. Στυλιανίδης


Ο υπουργός Εσωτερικών ασχολείται μόνο με τον εαυτό του.
Αποτελεί κοινό μυστικό στην πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα, ότι ο μόνος υπουργός που έχει αρχίσει εδώ και καιρό να κινείται ως δελφίνος είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Το παλικάρι, θεωρεί ότι είναι ο φυσικός διάδοχος του... 

Απίστευτη καταγγελία ΑΕ: Μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ δεν έχουν ούτε πτυχίο Πανεπιστημίου!

Αν ισχύει πρέπει να πάρουν αμέσως τον πούλο οι άχρηστοι!

Ερωτηματικά για την επάρκεια μελών του ΔΣ του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) αφήνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω ερώτησής προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, που κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα.....

Επιτέλους τέλος στην ΑΗΔΙΑ Λοβέρδου με τους πενταψήφιους αριθμούς του ΕΟΠΥΥ και επιστροφή στο 184

Ο ΕΟΠΥΥ προσαπαθεί να κατεβάσει τα ακουστικά στους πενταψήφιους αριθμούς και να επιστρέψει στην παλιότερη τηλεφωνική γραμμή που είχε, τον τριψήφιο αριθμό 184, ώστε οι πολίτες – ασφαλισμένοι να μπορούν να καλούν δωρεάν για τα ραντεβού με γιατρούς.

Μετά και τα εξώδικα που εστάλησαν στις.....

Ειδοποιητήρια ΙΚΑ: "Φέρτε τη σύνταξη των νεκρών πίσω"

"Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία μας προκειμένου να μας δώσετε πληροφορίες σχετικά με την υπόθεσή σας (αναζήτηση του ποσού των … ευρώ, από τη σύνταξη του θανόντος συνταξιούχου … το οποίο πρέπει να εξοφλήσετε εντός πενθημέρου από την παραλαβή της παρούσης…".

Αυτό ανακοινώνεται στους Πατρινούς που έχει διαπιστωθεί μετά από έρευνα οτι ελάμβαναν παράνομα σύνταξη για λογαριασμό ανθρώπων που είχαν φύγει από ......

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ; Παραμένω… Ελάχιστες οι επιφυλάξεις μου…Κατεβαίνω…θα ειμαι υποψηφιος

ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΤΑΜΟΣ  ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ  ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΑΚΗ  ΜΙΛΗΣΕ    Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ   ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ   ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 .
 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΜΑΡΑΚΗ ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑΞΟΥ  ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ 
ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
(ΜΑΙΤΟΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ  ΘΕΚΛΑ ,ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΨΑΡΡΑ ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ- ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ  .....ΝΕΟΙ 
Πάνε κοντά 30 μήνες από τότε που .......

Μόνο η Ολγα με το iphone και ο Καραχάλιος θα μπορούσαν να σκεφτούν τέτοια γελοιότητα... (βίντεο)


[Με βίντεο, γυρισμένο στο Λονδίνο (!!), που κινείται στη λογική του ρέμπελου Έλληνα που διασκεδάζει και χορεύει, διάλεξε το αχτύπητο δίδυμο Όλγας και Νίκου για να προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό! Προφανώς τα βιώματα του Καραχάλιου στη Μύκονο με τα ξενύχτια στα μπαράκια πέρασαν και στη νέα λογική του ΕΟΤ...

e-Επιλογές της 20/11/2012



Νέα απευθείας ανάθεση του Μυλόπουλου: 142.000 Ε για φύλαξη 45 ημερών του μονίμως αφύλακτου ΑΠΘ


Για νέο σκάνδαλο εγκαλεί εκ νέου η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος τον Πρύτανη του ΑΠΘ Ι. Μυλόπουλο, λόγω απόφασής του των αρχών Νοεμβρίου να δαπανήσει με απευθείας ανάθεση το ποσό των 142.430 ευρώ για τη φύλαξη της φοιτητικής λέσχης του πανεπιστημίου μόνο για διάστημα 45 ημερών. Η Διοίκηση του Αριστοτελείου κατηγορείται ότι...

Και τα 7.500 ευρώ πολλά είναι ρε ........ αλλά δεν φταίς εσύ αλλά ο Αβραμόπουλος που δεν κλείνει την κάνουλα


[Δηλ. πως το κράτος δεν πληρώνει τους προμηθευτές του ή δεν επιστρέφει φόρους σε όσους τους δικαιούνται και ο Αβραμόπουλος δεν μπορεί να πει στην @@@@@@@@ "αυτό το μήνα δεν έχει λεφτά...

Γ. Βρούτσης: Επιπλέον χρηματοδότηση για τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου.

Επιπλέον χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ύψους 26 εκατ. ευρώ για τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου εξασφάλισε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών και Δικτύων για την υλοποίηση δράσεων, από τις οποίες θα ωφεληθούν άνεργοι και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Συγκεκριμένα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας υπό τον υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση, με τους περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδος και Νοτίου Αιγαίου κ.κ. Κλέαρχο Περγαντά και Ιωάννη Μαχαιρίδη, τις γενικές γραμματείς Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γερακούδη Καλλιόπη (Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος), Καλογήρου Χριστιάνα (Αιγαίου), τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Σπιλάνη Ιωάννη και τη γενική γραμματέα Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κυρία Αννας Δαλλαπόρτα,  ο υπουργός παρουσίασε προτάσεις επίλυσής του προβλήματος χρηματοδότησης που είχε ανακύψει για τις δύο Περιφέρειες λόγω της εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων του ΕΣΠΑ.

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Περιβαλλοντικής Κίνησης Νάξου

Τα θέματα που θα συζητήθούν:

"Οι ΧΥΤΑ θα είναι παράνομοι από το Γενάρη του 2014", επαναλαμβάνει η ΠΕΚΙΝ

Σαν Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας στο νησί, κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για παραπλάνηση, παραπληροφόρηση και παλινωδίες, εφ’ όσον κάθε φορά που ασχολούμαστε με ένα ζήτημα φροντίζουμε να τεκμηριώνουμε την επιχειρηματολογία μας σε .....

Νέα πενθήμερη απεργία από τους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Σας κοινοποιούμε την απόφαση και τα ψηφίσματα της Έκτακτης  Γενικής Συνέλευσης  του Συλλόγου μας  που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη στην Σύρο, Ρόδο και Πειραιά στις  20 Νοέμβρη 2012 .

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ:ΑΔΙΚΑΙΑΟΛΟΓΗΤΗ 14ΜΗΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΝΑ

 Καταψήφισαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου από τη μείζονα μειοψηφία, Χαράλαμπος Κόκκινος και Γιώργος Παπαμανώλης την έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου Βελτίωση – Συντήρηση Οδικού Δικτύου Νάξου,αφού το θέμα ήλθε προς συζήτηση και έγκριση τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, δηλαδή 14 ολόκληρους μήνες μετά τη λήξη της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου αν και η σχετική αίτηση του αναδόχου είχε κατατεθεί στην Περιφέρεια από τις 26-8-2012!!!
«Θεωρούμε ότι η καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη και......

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην νήσο Σύρο την 26η Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30  π.μ.  σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης,  με θέματα :

ΑΝΑΦΟΡΑ του βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Νίκου Συρμαλένιου, για την "Υποχρέωση ασφάλισης στον ΟΑΕΕ σε νησιά με πληθυσμό κάτω των 3.100 κατοίκων".

«Υποχρέωση ασφάλισης στον ΟΑΕΕ σε νησιά με πληθυσμό κάτω των 3.100 κατοίκων» 
Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την επιστολή του Επιμελητήριου Κυκλάδων, με θέμα την υποχρέωση ασφάλισης στον ΟΑΕΕ σε νησιά με πληθυσμό κάτω των 3.100 κατοίκων. 
Επισυνάπτεται η Επιστολή......

Κι ο Αλέξης ανυπομονεί να πάρουμε τη δόση... ξέρετε αυτή που "θα πάει στους τοκογλύφους τους τραπεζίτες κ.λπ"


"Είναι αναμφίβολα σημαντικό να υπάρξει η δανειακή διευκόλυνση στην Ελλάδα. Το ζήτημα, όμως, είναι με ποιους όρους θα δοθούν αυτά τα χρήματα και πως τα αξιοποιούμε....
Διότι, όλο το τελευταίο διάστημα, το ελληνικό πρόβλημα, το οποίο είναι μέρος του ευρωπαϊκού προβλήματος, αντιμετωπίζεται με λάθος στρατηγική", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο AL JAZEERΑ.

Εντάξει Αλέξη μην ανησυχείς... όπου να 'ναι έρχονται τα λεφτά, που κατά τ΄ άλλα δεν θέλετε...
 

Ένταξη Έργου αποκατάστασης (ΧΑΔΑ) Αντιπάρου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013 το έργο «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στη θέση Προφήτης Ηλίας και Υποδομές Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων Δήμου Αντιπάρου» με προϋπολογισμό 880 χιλ. €.
Το έργο περιλαμβάνει την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ που έχει έκταση περίπου 5 στρέμματα και ......

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση "Philoxenia"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο
της 28ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia»
στη Θεσσαλονίκη με θέμα:

Συναντήσεις του αντιπεριφερειάρχη Αντ. Χατζηιωάννου με φορείς της Σύρου, Πάρου και Νάξου

πασοκοσύναξη 
 Σε Νάξο, Πάρο και Σύρο περιόδευσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αντώνης Χατζηιωάννου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Γιάννη Πουλή.  Στην Νάξο ο Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε  στην διημερίδα με.....

Συνεδρίασε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή.

Περισσότερα από είκοσι θέματα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Τζώρτζη Μακρυωνίτη.

Μεταξύ άλλων από την Επιτροπή εγκρίθηκαν:

Ο Πανναξιακός αγκαλιάζει τη νεολαία του νησιού

Στα πλαίσια της δραστηριότητας του τμήματος στίβου του Πανναξιακού, εντάσσεται η ενημέρωση των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της χώρας στη Νάξο, σχετικά με τη συμβολή του αθλητισμού και ειδικότερα του στίβου στη σωματική και πνευματική διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου.
Η ενημέρωση έγινε από τον πρωταθλητή χαμηλών εμποδίων-αθλητή του Πανναξιακού,Αναστασίου Κωνσταντίνο και τον προπονητή της ομάδας στίβου του ΠανναξιακούΜανδηλαρά Δημήτριο, στις...

ΑΝΑΦΟΡΑ του βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Νίκου Συρμαλένιου, για την αύξηση της ποσότητας σμύριδας


ΑΝΑΦΟΡΑ προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων για τον κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με θέμα την αύξηση ποσότητας Σμύριδας 
Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την επιστολή του Συνδέσμου Σμυριδορυκτών κ. Σιδέρη με την οποία επισημαίνεται ότι «μειώνεται δραματικά η ποσότητα της σμύριδας στους 4.250 τόνους» και ζητάνε την αύξηση της ποσότητας ώστε «να μπορούν να ασφαλιστούν όλοι οι σμυριδεργάτες αλλά να εγγραφούν και νέοι στους σμυριδικούς καταλόγους».   
Επισυνάπτεται η Επιστολή....

Κλείνει την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Μαρκόπουλος... τον Καμμένο τον ρώτησε;


[Το ότι η παρακάτω είδηση δημοσιεύεται στον Κουρτάκη ο οποίος όταν ο Μαρκόπουλος ήταν στη ΝΔ, μας πληροφορούσε τι σώβρακο φοράει ο Μαρκόπουλος...σημαίνει ότι ο Μαρκόπουλος σκέφτεται την επιστροφή στη ΝΔ και διαρρέει τέτοιες ειδήσεις για να μην τον ταυτίσουν οι ΝΔίτες με σύμμαχο του Τσίπρα, όπως τον αρχηγό του τον Καμμένο...]
Αποκαλυπτικός διάλογος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον διευθυντή του Αλέξη Τσίπρα!
Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να κλείνει το μάτι σε μετεκλογική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ωστόσο δεν είναι λίγοι οι βουλευτές του κόμματος που ακούν Τσίπρα και...