slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Τσίπρας θα αναγκαστεί να αποδράσει»

 «Ο κ. Τσίπρας θέλει να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του Μαξίμου όσο παραπάνω μπορεί. Είναι, όμως, βέβαιο πως θα αναγκαστεί να αποδράσει, πριν εξαϋλωθεί το Κόμμα του και πριν συνειδητοποιήσουν οι πολίτες ότι η δήθεν καθαρή έξοδος από τα Μνημόνια είναι άλλη μια απάτη», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Kontra news», ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Μακεδονία θα μας σώσει … Άρθρο Γνώμης του Ευάγ. Αθανασιάδη(*)

Άρθρο Γνώμης του Ευάγ. Αθανασιάδη(*)
Βρισκόμαστε σε μία περίοδο, που θα διαπραγματευθούμε για το όνομα της ΠΓΔΜ.
Το θέμα είναι σημαντικό. Είναι σημαντικό για το μέλλον.
Θα είναι απαρχή επερχομένων εξελίξεων, γεγονότων και συνεπειών.
Μα περισσότερο είναι ένα

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο νοσοκομείο Λαμίας καταγγέλλουν οι γιατροί - Λιποθυμάνε από την κούραση


Συνθήκες "γαλέρας" καταγγέλλουν οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Συγκεκριμένα λένε πως το νοσοκομείο είναι και πάλι χωρίς αναισθησιολόγο αφού η μοναδική γιατρός, μετά από τέσσερα 24ωρα παρουσίασε συμπτώματα υπερκόπωσης.

Ο δικός μας Μιχάλης Χαλαρης στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που ανακοινώθηκαν χτες

Ανακοινώθηκε σήμερα η σύνθεση της Συντονιστικής Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο έχει προσδιοριστεί για τα μέσα Μαρτίου.
Η Συντονιστική Γραμματεία αποτελείται από στελέχη όλων των κομμάτων και κινήσεων που συμμετέχουν στις διαδικασίες για την ίδρυση του νέου φορέα.
Σ΄ αυτήν συμμετέχουν, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν οι εξής: