slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΟΒΕΡΕΥΤΕΙΤΕ!!! Έτσι μπορεί και η γιαγιά μου....

[Καραγκιοζιλίκια! Θα σωθούμε κόβοντας 30 ευρώ από τις συντάξεις του ΟΓΑ και 15 ευρώ από τη σύνταξη των 700 ευρώ!! Σοβαροί είναι όσοι στην κυβέρνηση κάνουν τέτοιες προτάσεις;]

Πόσο πάμε στοίχημα ότι τα 2 "EXTRA"Δισ. Ευρώ , ΔΕΝ θα φτάσουν και την ΑΝΟΙΞΗ θα μιλάμε για "απρόσμενη" μαύρη τρύπα στα έσοδα ;;;

Και κάτι άλλο...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την λαθρολάγνα Λένα Κιτσοπούλου που ξεφτιλίζει τον Αθανάσιο Διάκο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjtWCdMXJlpeiElflVlg0p1G6opsKbQhSCELL_OjeKgfimH8zdaP6vVtLlbYFJ_Yq5FJ9ynmDcQB0Il8lH-byclxXKqdToBBACPFa5ARRgIzGyHHp1leUrlMwyrNXPRR3xtSU6OpDQqNA/s1600/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpgΕρώτηση προς τον Τζαβάρα "Πέρα βρέχει" κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το απαράδεκτο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, που καταξεφτιλίζει τον Αθανάσιο Διάκο τον οποίο παρουσιάζει να έχει σουβλατζίδικο και να σφάζει τη γυναίκα του επειδή...
τον κερατώνει με τον κούρδο λαθρομετανάστη που έχει υπάλληλο (διαβάστε εδώ και εδώ)!! Και αυτό το "έργο" παρουσιάστηκε με δικά μας λεφτά μέσω του Φεστιβάλ Αθηνών... Διαβάστε την ερώτηση:

κλικ για μεγέθυνση


Η Κυβέρνηση Να Πάρει Μπροστά Επιτέλους: ΠΡΙΝ μειώσει τις Συντάξεις , ΠΡΙΝ βάλει άλλους φόρους , ΠΡΙΝ ...

Ανακοινώσει έστω ΕΝΑ "περιοριστικό" μέτρο , πρίν , πρίν πρίν...

Να στείλει το ΣΔΟΕ στο συγκεκριμένο "μαγαζίνα ΕΛΕΓΞΕΙ πόσα πανέρια λουλούδια χτύπησε την συγκεκριμένη βραδιά στην ταμειακή...

Να συγκρίνει τον αριθμό που χτύπησαν  με τον ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΒΟΥΝΟ και ΑΝ λείπει ΕΝΑ πανεράκι που να "ξεχάστηκε άκοπο" ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΕΙ όλους...

Αφιερωμένη η φωτό στους Υπουργούς της κυβέρνησης και στους Γ.Γ των υπουργείων και στους δημόσιους υπάλληλους "αρμόδια" υψηλόβαθμα στελέχη των υπουργείων που κάθονται και ξενυχτούν χτενίζοντας "κωδικούς"...

Από ανθρώπινο κρανίο τα οκτώ οστά που βρέθηκαν στην παραλία Πυργάκι Πάρου


Πολύς θόρυβος για το… τίποτα αφού οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως είναι από την Αρχαϊκή εποχή ή την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου… Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση που δυσφήμισε μέσω Ίντερνετ, αυτή τη φορά όπως όλα δείχνουν αδίκως, το νησί μας…

Στη Βουλή το περιστατικό με τον έλεγχο επιβατών κρουαζιεροπλοίου στη Σύρο

krouazieroploio
Έφτασε μέχρι το Βουλή το απαράδεκτο περιστατικό με το λεπτομερή έλεγχο τουριστών κρουαζιεροπλοίου που κατέπλευσε στη Σύρο, θέμα το οποίο αποκάλυψε το cyclades24 (διαβάστε εδώ ρεπορτάζ)
Ερώτηση προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κατέθεσε η Βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας, Μίκα Ιατρίδη.
Στην ερώτησή της, η Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρεται στην ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που προσέγγισε στη Σύρο, λόγω της απόφασης της Ασφάλειας της Σύρου να προχωρήσει σε λεπτομερή έλεγχο των διαβατηρίων των επιβατών και να τους ελέγξει έναν προς έναν, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να κρατήσει σχεδόν τέσσερις ώρες και να προκληθεί μεγάλη...

Έμφραγμα Καμμένου-Τζούλιας: Ο Αιμίλιος Λιάτσος αναλαμβάνει γενικός διευθυντής ειδήσεων-ενημέρωσης της ΕΡΤ;

Ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιατσος αναλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση από τον αρμόδιο για τα κρατικά μέσα ενημέρωσης υπουργό, Σίμο Κεδίκογλου και εξετάζει θετικά την προοπτική να την αποδεχθεί.

Οι οριστικές ανακοινώσεις αναμένονται τα επόμενα 24-ωρα, οπότε και θα πάθει έμφραγμα ο Καμμένος που είχε κάνει μήνυση στον Λιάτσο όταν είχε γράψει πως ο θεωρητικός της χούντας, Γ. Γεωργαλάς, ήταν συνεργάτης του και έγραφε τους λόγους του ενώ ο ίδιος ο Γεωργαλάς είχε καταγγείλει πως ο Καμμένος του χρωστάει ακόμα λεφτά από τη συγγραφή του προγράμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, χωρίς ποτέ να του κάνει μήνυση ο Καμμένος


Εως και 50% μειωση στις δοσεις των στεγαστικων εξεταζουν οι τραπεζες

Ανάσα στους δανειολήπτες που δυσκολεύονται να αποπληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο, αναμένεται να δώσουν οι νέες ρυθμίσεις που επεξεργάζονται οι τράπεζες σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών...
Τραπεζών. Στόχος, των προτάσεων, είναι το ποσό της μηνιαίας δόσης να μην ξεπερνά το 30% των αποδοχών του δανειολήπτη ή ακόμα και το 25% για τις περιπτώσεις εξαιρετικά χαμηλά εισοδημάτων, κάτι που επιθυμεί και η κυβέρνηση.
Παράλληλα, μελετάται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιμήκυνσης της περιόδου αποπληρωμής
από τα 40 χρόνια που είναι σήμερα έως και τα 90 χρόνια, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να μειωθεί έως και 50% η μηνιαία δόση του στεγαστικού δανείου.
Άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι η δυνατότητα ενοικίασης από τον δανειολήπτη της κατοικίας του για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πχ. τρία χρόνια, και η προοπτική επαναγοράς της με νέο δάνειο και νέους όρους μετά την πάροδο της περιόδου ενοικίασης. Αξίζει να σημειωθεί πως το μέτρο αυτό έχει εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες, όπως η Ισπανία και η Ουγγαρία.
Όπως και να χει, τα σενάρια αυτά θα πάρουν ''σάρκα και οστά'' σύντομα αφού οι τράπεζες αναγνωρίζουν την ανάγκη παρέμβασης στο θέμα καθώς ''βλέπουν'' τις επισφάλειες στα στεγαστικά δάνεια να έχουν φτάσει στο ιλιγγιώδες ποσοστό του 15%, παρά τις ρυθμίσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει για το σύνολο του συνολικού χαρτοφυλακίου δανείων.

"Παγώνουν" με εντολή του πρωθυπουργού οι δαπάνες

Με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, «παγώνουν» οι δαπάνες για ΜΚΟ και Σωματεία. Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στη Βουλή, Νίκος Τσιούτσιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Ο κος Τσιούτσας που εκτελεί και χρέη διευθυντή στο Γραφείο Τύπου της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας έγραψε πριν από λίγο πως θα υπάρξει «Επανεξέταση από μηδενική βάση, για όλα».

Ν.Δένδιας: «Έχουμε ενδείξεις εμπρησμών εκ προθέσεως»

Ν.Δένδιας: «Έχουμε ενδείξεις εμπρησμών εκ προθέσεως»
«Έχουμε ενδείξεις –αν όχι αποδείξεις- εμπρησμών εκ προθέσεως» δήλωσε ο υπουργός, γνωστοποιώντας παράλληλα  ότι ήδη έχει ζητήσει τη συνδρομή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Ο κος Δένδιας αφού ευχαρίστησε όλους τους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τα πύρινα μέτωπα, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση και ειδικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «Θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να προστατεύσουν τη ζωή και την περιουσία των ελλήνων πολιτών»
Δείτε περισσότερα στο βίντεο της ΝΕΤ

Ο Ν. ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιούτσιας αναλαμβάνει επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στη Βουλή.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσούτσιας διατηρεί και τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Συνάντηση Βρούτση με το Προεδρείο της ΚΕΔΕ

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης θα έχει συνάντηση την Πέμπτη, 23 Αυγούστου και ώρα 9.00 π.μ στο γραφείο του με το προεδρείο της Κ.Ε.Δ.Ε.

Bασικό θέμα συζήτησης αποτελεί η υλοποίηση του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Από κοψίδια καλά έφαγε ο Τέρενς στην Κεφαλονιά... έδιωξε και τους Γερμανούς απ' το νησί και όλα καλά

Τέρενς  η  εκδίωξη των Γερμανών   και η απελευθέρωση της Ελλάδας, έγινε πριν ή μετά το φαγοπότι; Δείτε φώτο να σας τρέξουν τα σάλια:
Ο Τέρενς  Κουίκ  Ο ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣ σα γάτος που είναι έχει σπρώξει την πιατέλα με τα κοψίδια στην κοπελίτσα δίπλα του για να μην φαίνονται μπροστά του στη φώτο :)))





--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 8/21/2012 01:33:00 μ.μ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , Π. Σκουρλέτης: Κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέτει θέμα εξόδου από το ευρώ

«Κανένα από τα στελέχη μας που τοποθετήθηκαν, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο την τελευταία εβδομάδα, δεν υποστήριξε θέση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την ευρωζώνη», διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ Π Σκουρλέτης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ είπε πως η θέση του κόμματος είναι ξεκάθαρη και πρόσθεσε: «Το ότι έγινε τοποθέτηση περί φετίχ, δε νομίζω ότι παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της εξόδου από την ευρωζώνη, όταν μάλιστα αυτό είναι πλήρως αποσαφηνισμένο και προεκλογικά και μετεκλογικά».

Μίλησε για απόπειρα διαστρέβλωσης των θέσεων που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο της ανάλυσης για την οικονομία αλλά έστειλε εμμέσως και μήνυμα στα στελέχη να είναι προσεκτικά στις δηλώσεις τους λέγοντας: «Έγινε μια προσπάθεια τραβηγμένη από τα μαλλιά να τεκμηριωθεί μια εικόνα ότι υπάρχει μια πολυγλωσσία, η οποία δείχνει αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις. Από την άλλη, είναι προφανές ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από το 4,5-5% που ήταν πριν από ένα χρόνο, και έχει φτάσει σχεδόν στο 30%, υπάρχει ένας τεράστιος μεγεθυντικός φακός από πάνω του, άρα θα έλεγε κανείς ότι δεν έχουν την πολυτέλεια τα στελέχη του και οι βουλευτές του να εκφράζονται με την ίδια άνεση λόγου που είχαν όταν το κόμμα μας ήταν σε πολύ χαμηλό ποσοστό».


Πηγή:www.capital.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 8/21/2012 01:52:00 μ.μ.

"Πάρτι" φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές

Το πάρτι της φοροδιαφυγής δε σταματά ποτέ!

Στο πλαίσιο των ελέγχων του ΣΔΟΕ για τη θερινή περίοδο, σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση και αυξημένη οικονομική δραστηριότητα, για το χρονικό διάστημα από 6 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν 4.067 έλεγχοι και βρέθηκαν συνολικά 2.266 παραβάτες, ενώ διαπιστώθηκαν 31.237 παραβάσεις.

Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 55,7%.

Τα υψηλότερα ποσοστά διαπιστώθηκαν σε Ρέθυμνο (84%), Ηράκλειο (77,8%), Κω (77,5%), Νάξο (73,9%), Χανιά (73,1%) και Ρόδο (72,2%).

Σε Μύκονο και Σαντορίνη τα αντίστοιχα πσοοστά είναι 64,5% και 68,4%.

Τα χαμηλότερα ποσοστά διαπιστώθηκαν σε Σαμοθράκη (33,3%), Θεσσαλονίκη (38,2%), Πιερία (38,4%) και Σκιάθο (39,2%).

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: "ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ"


200 εκ. ευρω σε γαιτρους, φαρμακοποιους

Σκληραίνουν τη στάση τους οι φαρμακοποιοί οι οποίοι έχουν σταματήσει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων σε χιλιάδες ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από 16 νομούς της χώρας και απειλούν οι κινητοποιήσεις τους να λάβουν πανελλαδικό...
χαρακτήρα από την 1η Σεπτεμβρίου. Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις αντιδράσεις, χθες ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος έδωσε διαβεβαιώσεις ότι το ποσό των 200 εκατ. ευρώ που θα εισρεύσει στα ταμεία του ΕΟΠΥΥ τις επόμενες ημέρες «θα κατανεμηθεί κατά προτεραιότητα
στους φαρμακευτικούς, τους γιατρούς κ.ά.», ενώ έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για περιστολή της φαρμακευτικής δαπάνης. Ενδεικτικά, ανέφερε ότι μόνο τον περασμένο μήνα συνταγογραφήθηκαν 4.717.000 συνταγές.
Προσλήψεις
Παράλληλα, ο κ. Λυκουρέντζος ανακοίνωσε ότι άμεσα θα εκδώσει εγκύκλιο για την πρόσληψη περίπου 400 επικουρικών γιατρών οι οποίοι θα διατεθούν κυρίως σε νοσοκομεία της περιφέρειας που αντιμετωπίζουν μεγάλες ανάγκες, όπως στη Λάρισα, τη Λαμία και τις Σέρρες. Ειδικότερα, μεγαλώνει η ταλαιπωρία για χιλιάδες ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ καθώς ο ένας φαρμακευτικός σύλλογος μετά τον άλλο διακόπτουν την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων. Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται ήδη οι φαρμακοποιοί σε όλους τους νομούς της Κρήτης, της Μαγνησίας, της Κορινθίας , της Αργολίδας, των Γρεβενών, της Φλώρινας, της Εύβοιας , των Κυκλάδων, της Κέρκυρας, του Εβρου και της Κοζάνης, ενώ αύριο τη «σκυτάλη» θα πάρουν οι φαρμακοποιοί στη Ροδόπη και την Πέμπτη στη Θεσπρωτία.
Την Πέμπτη οι φαρμακοποιοί Πειραιά πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, ενώ το Σάββατο 25 Αυγούστου συγκαλείται κρίσιμη γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για να εκτιμηθεί η κατάσταση και, πιθανότατα, να αποφασιστεί πανελλαδική αναστολή της πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. Μιλώντας χθες στο MEGA, o Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε ότι τα έσοδα του ΕΟΠΥΥ, τα οποία υπολογίζεται ότι θα υπερβούν τα 200 εκατ. ευρώ θα «επιστραφούν σ΄ εκείνους τους οποίους τα οφείλουμε».

Η ΠΑΣΚΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ

Αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ παίρνει η ΠΑΣΚΕ, που ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα να εμφανιστεί ως η συνδικαλιστική παράταξη του ευρύτερου χώρου που θα εκφράζει σύσσωμη την Κεντροαριστερά.

Κορυφαία στελέχη της συνδικαλιστικής οργάνωσης μιλούν για «αυτόνομη» πορεία ούτως ή άλλως ανέκαθεν, προαναγγέλλοντας πάντως περιφερειακές συσκέψεις το επόμενο διάστημα και προσπάθεια έκφρασης συνολικά του χώρου με εντονότερο τρόπο στην πορεία προς το συνέδριο της ΓΣΕΕ τον Μάρτιο του 2013. Πρώτιστο ενδιαφέρον τους άλλωστε, είναι «να υπηρετούμε τα συμφέροντα των εργαζομένων, χωρίς εξαρτήσεις από κομματικά συμφέροντα», όπως λένε, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την διάρηξη των σχέσεων με το ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε πιο …δειλά, προ μηνών. Δεν είναι λίγοι δε, αυτοί που υποστηρίζουν ή θα ήθελαν, η ΠΑΣΚΕ αν όχι να μετεξελιχθεί σε κόμμα, τουλάχιστον να γίνει το πρόπλασμα ενός νέου αριστερού κόμματος του ΠΑΣΟΚ.

ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ

Ξινές βγήκαν στον Αλέξη Τσίπρα οι διακοπές του, καθώς η διχοστασία για τα γεγονότα στην Ύδρα και οι δηλώσεις Λαφαζάνη περί χρεοκοπίας δημιούργησαν μία αλγεινή εικόνα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνομιλητές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάλιστα, με διαβεβαιώνουν ότι ο Τσίπρας βγάζει καπνούς με όσα στελέχη μίλησαν… φάλτσα, αλλά ενοχλήθηκε πολύ και με τον Αλέξη Μητρόπουλο. Ο λόγος είναι ότι ο γνωστός εργατολόγος-βουλευτής έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα –αλλά και σε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- μία πολυσέλιδη επιστολή,  στην οποία θέτει ζητήματα φυσιογνωμίας και ιδεολογίας του κόμματος, ενώ ζητεί και τη σύγκληση των οργάνων. Οι ίδιες πηγές, δηλαδή οι συνομιλητές του Τσίπρα, έλεγαν ότι «κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ και να μην συμπεριφέρονται σαν ΠΑΣΟΚ». Εξάλλου, εδώ που τα λέμε, στην Αριστερά οι διαφορές δεν λύνονται με επιστολές…  Αυτά γίνονται στα δικαστήρια.

M

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του Θεοφίλου στη Λαμία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό όσο το δυνατόν περισσότερων στοιχείων για το ληστή της Πάρου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα της οδού Τυμφρηστού 21 στη Λαμία το οποίο είχε νοικιάσει ο 29χρονος κατηγορούμενος Αναστάσιος Θεοφίλου, βρέθηκαν...
δεκάδες ,αντικείμενα τα οποία μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση και να οδηγήσουν στον εντοπισμό των συνεργών του.

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα lap top, ένα πολυμηχάνημα (εκτυπωτής scanner), ένα μηχάνημα πλαστικοποίησης, δύο κουτιά με διαφάνειες πλαστικοποίησης, ένα κινητό τηλέφωνο, πλήθος βιβλίων και το ποδήλατο με το οποίο βιντεοσκοπούσε το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λαμία, έχοντας ενσωματώσει μικροκάμερα στο πίσω μέρος της σέλας.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.

Νέο θρίλερ στην Πάρο - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο νησί της Πάρου, αφού μετά τη φρικτή κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς από τον αδίστακτο Πακιστανό και την εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα από τον αναρχοφασίστα, ένα ακόμη θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ένα μακάβριο εύρημα ανακαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής στην παραλία «Πυργάκι».

Λουόμενος είδε στην παραλία ανθρώπινα οστά και ειδοποίησε τις αρχές. Άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας εντόπισαν οκτώ τεμάχια ανθρώπινων οστών διαφόρων μεγεθών, που δεν έχει εξακριβωθεί από ποια μέρη του σώματος προέρχονται, ούτε αν ανήκουν σε άνδρα ή γυναίκα. Τα οστά περισυλλέχθηκαν και θα μεταφερθούν στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθούν ο χρόνος θανάτου, το φύλο και η ηλικία του θύματος.
 

Επιβεβαίωση του blog για την ημερομηνία των βάσεων;

Την Παρασκευή 17 Αυγούστου, όταν όλοι έλεγαν ότι οι βάσεις των Πανελλαδικών θα ανακοινωθούν από 27-31 Αυγούστου, κάναμε την πρόβλεψη (ή μήπως σωστή πληροφόρηση;;;) ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν 23 ή 24 Αυγούστου  (δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση)

Σήμερα (21 Αυγούστου) η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

επιβεβαιώνει (ή αντιγράφει) την πρόβλεψή μας.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100086_21/08/2012_492952



Απομένει η επιβεβαίωσή μας και από το υπουργείο Παιδείας.

Τούτο θα συμβεί, εάν εντός της ημέρας,όπως αναμένεται, ο υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος υπογράψει τα σχετικά έγγραφα των στρατιωτικών εισακτέων υποψηφίων

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, μήπως μας δουλεύετε;;;;

Πολλές φορές έχουμε ακούσει όλοι μας για τις διαφορές των τιμών σε διάφορα καταναλωτικά αγθά των Ευρωπαϊκών χωρών σε σύγκριση με τις τιμές στην Ελλάδα.
Θέλω να σας παραθέσω κι εγώ κάποιες τιμές, όχι από τη Γερμανία ή τη Γαλλία που είναι εύρωστες οικονομικά χώρες.
Πάμε μια βόλτα στην Ισπανία του επίσης δεξιού Μαριάνο Ραχόι.
Της χώρας με τη μεγαλύτερη ανεργία παγκοσμίως, αφού επίσημα είναι 25%.
Της χώρας που είναι ίσως σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι εμείς.
Δείτε και θα καταλάβετε...

Θα αποκαλύψουν ποτέ τους κλέφτες του συναφιού τους;

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Διαβάσαμε ότι ο υπουργός εργασίας παρέδωσε στον Εισαγγελέα το πρώτο cd με τα ονόματα 1014 περίπου ατόμων που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις και είπαμε μπράβο που επιτέλους αυτό το κράτος μπόρεσε να βρει το “θάρρος” να ξεσκεπάσει τους “κλέφτες” που δρούσαν κάτω από την μύτη του και με την ανοχή του μια και θεωρώ ότι σε πολλές περιπτώσεις η ...

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ..ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ!!

Στη Θράκη βρέθηκε από την περασμένη Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ, ο οποίος πέρασε τα σύνoρα στον Έβρο λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, πραγματοποιώντας ανεπίσημη τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, προκειμένου να γιορτάσει το μπαϊράμι, με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.
Το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας επισκέφθημε την Ξάνθη και συναντήθηκε με τον ψευδομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσείν που τον περίμεναν μάλιστα, με.... λουλούδια στο χέρι. Σε όλες τις συναντήσεις του, τον Τούρκο αντιπρόεδρο συνόδευε ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής. Μετά από μια ώρα περίπου, η Τουρκική αποστολή πήγε με τα πόδια στην εφημερίδα «Μιλιέτ» όπου κάθισε για λίγο συνομιλώντας με στελέχη της εφημερίδας, γνωστά για τις ακραίες θέσεις τους αλλά και για τις δίκες τους, εξ' αιτίας των ακραίων θέσεων που εκφράζουν.

Στην συνέχεια ο Τούρκος Αντιπρόεδρος επισκέφθηκε τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης». Μετά το μεσημέρι ο Τούρκος επίσημος αφού παρέστη σε γεύμα που δόθηκε προς τιμή του στο χωριό Φίληρα της Κομοτηνής, επισκέφθηκε τη Μύκη, το Δημάρειο και τον Κένταυρο, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μύκης κ.Τσουκάλ και μίλησε με κατοίκους σε καφενεία.

Κατα τα άλλα, όλοι οι ενταύθα πολιτικοί παράγοντες (Τσετίν, Φαϊκογλου, Μπαράν Μπουρχάν, Πετσενίκ κλπ) πλην Τουρκές που κάνει διακοπές, έσπευσαν να "προσκηνύσουν", αλλά αυτός που "μονοπώλησε" τον Τούρκο Αντιπρόεδρο ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζείμπέκ αυτή τη φορά....Όλοι οι άλλοι ήταν υπό τη σκιά του...!

Ο κύριος Μπεκίρ Μποζντά που διανυκτέρευσε συμβολικά στον Εχίνο καθώς η Τουρκία θεωρεί "Τούρκους" τους Έλληνες Πομάκους , το πρωϊ της Κυριακής προσεύχηθηκε στο τζαμί του Εχίνου με αφορμή την εορτή του Ραμαζανίου των μουσουλμάνων, ενώ στη συνέχεια παρακάθισε σε πρωινό τραπέζι που παρέθεσαν γυναίκες του χωριού και στη συνέχεια αναχώρησε για τη πατρίδα του.

Δηλώσεις για την επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου έκανε μόνο ο εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μπάμπης Ευστρατίου, χαρακτηρίζοντάς την εκ του πονηρού, τονίζοντας ότι «πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες μας ότι στη Θράκη υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα και όχι τουρκική, άρα μην προσπαθούν να οικειοποιούν πράγματα που δεν είναι δικά τους».

(Aπό maxitisthrakis.blogspot.com)
http://scottishbetting.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1452.html

e-Επιλογές της 20/08/2012

Στους 800.000 ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι – Οι έξι στους δέκα είναι 30-54 ετών


Στους 800.000 ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι – Οι έξι στους δέκα είναι 30-54 ετών
Αυξημένος είναι ο αριθμός των εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ ανέργων για τον μήνα Ιούλιο, αγγίζοντας τους 800.000 πολίτες. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος κατά 1,59% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Συγκεκριμένα οι εγγεγραμμένοι άνεργοι κατά το μήνα Ιούλιο ανέρχονται στα.......

Ο Καμμένος βόλεψε τον ξάδερφό του... κόντρα στην οικογενειοκρατία




Πανό τον  διορισμό  του ξαδέρφου τον πέρασε από δημόσια διαβούλευση στο Facebook και τον ενέκρινε ο λαός;;; Κλικ στο απόκομμα για μεγέθυνση:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΔΡΑΧΜΗ, Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή στη ΝΕΤ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τέταρτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη σειρά, ο κ. Χουντής, δηλώνει σε σημερινή συνέντευξή του, ότι η χρεοκοπία της χώρας αποτελεί “διαπραγματευτικό χαρτί” και “όπλο των αδυνάτων”.
Χθες, άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο ...........

Στη ΝΕΤ το Μάλαγα-ΠΑΟ

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ Α.Ε. γνωστοποιεί ότι ο αγώνας ανάμεσα στη Μάλαγα και τον Παναθηναϊκό για την προκριματική φάση των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ την Τετάρτη στις 21.45.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τι έγινε εκεί στη ΝΔ ακόμα να σουτάρετε τον προδότη υποψήφιο που ανέβασε στο Facebook, σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»


[Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια;;; Είναι δυνατόν να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ άνθρωπος που η σελίδα του στο Facebook είναι στα τούρκικα γεμάτη με φώτο του Κεμάλ και σημαίες της Τουρκίας και να ανεβάζει και φώτο με το ασπροπράσινο κωλόπανο; Σοβαροί είστε; Αν βγούνε οι Χρυσαυγίτες και οι πατριώτες του κώλου και σα λένε ότι είστε σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουν άδικο;]

Φωτογραφία της σημαίας της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο....

Μέτρα προστασίας για τους Ελληνες Ξενοδόχους ζητά από την Κυβέρνηση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης


Μέτρα προστασίας για τους Ελληνες Ξενοδόχους ζητά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης από τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού με αφορμή το γεγονός ότι τελευταία, πολλοί αλλοδαποί Tour Operators, που κατέχουν ιδιαίτερα σημαντικό μερίδιο στην Ελληνική τουριστική αγορά, εκμεταλλευόμενοι την παρούσα κακή οικονομική συγκυρία, πιέζουν αφόρητα και σχεδόν εκβιαστικά τους Έλληνες Ξενοδόχους, ώστε να δεχθούν να συμπεριληφθούν στα, ήδη τραγικά μειωμένα και ψαλιδισμένα συμβόλαιά τους, επαχθείς "ρήτρες Δραχμής".
Ο κ.Κεφαλογιάννης στην ερώτηση του προς τους συναρμόδιους Υπουργούς επισημαίνει τα εξής:...