slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα συμπεράσματα του Μιχάλη Χάλαρη απο την σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

 


Βρέθηκα σήμερα στο ΣΕΦ (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη ) στην ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής για να παρακολουθήσω τις ομιλίες των υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, και αντίθετα με τις προσδοκίες πολλών, κυρίως εκτός των τειχών, δεν βίωσα καμία οξύτητα ή ένταση. Στο πλαίσιο αυτής της δημοκρατικής διαδικασίας, αντί για αρένα αντιπαράθεσης, παρακολουθήσαμε έναν πολιτισμένο διάλογο, με βαθιές πολιτικές τοποθετήσεις από όλους τους υποψηφίους. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και αυτή είναι η αληθινή του ταυτότητα: Δημοκρατία, διάλογος, και σεβασμός στη διαφορετικότητα των απόψεων.

Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΔΕΘ: Ο Παππάς ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος"Δεν υπάρχει θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη"

 

Με κριτική απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές και καταθέτοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ «για τα φλέγοντα ζητήματα της στέγης και του ιδιωτικού χρέους», ξεκίνησε την τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, ο πρόεδρος της κ.ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. 

Ο εβδομαδιαίος απολογισμός του Κ. Μητσοτάκη: Η Ελλάδα αλλάζει και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά


 Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία του επισκόπηση που δημοσιεύει στα social media μίλησε για 12 αυξήσεις αποδοχών και 12 μειώσεις φόρων.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: την Τετάρτη 18η Σεπτεμβρίου 2024, στις 12:00 μ.μ. με 16 θέματα η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Προς: Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την 18η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ. που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72, 74Α και 75 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης: