slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ είναι κατοχική «κυβέρνηση».

Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη
Δημοσιογράφου- Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων»
 Ο Λαός μας κυβερνιέται τα τελευταία χρόνια  στην πραγματικότητα από κατοχικές κυβερνήσεις. Το έγκλημα ξεκίνησε το 2009 όταν ο Γιώργος.....

ΦΩΤΟ: Ο Αλεξης εχει πανω απ' ολα σταθερες αποψεις...


[Στη φώτο με τον υπόδικο απατεώνα που είναι εκτός φυλακής με περιοριστικους όρους  Πρόεδρο των εργαζόμενων της ΕΡΤ, Καλφαγιαννη]

Πριν κλείσει η ΕΡΤ:


Μετα το κλεισιμο της ΕΡΤ:

2013-06-13 Επικαιρότητα Ο Παναγιώτης Ρήγας συμμετείχε ως ομιλητής στην εκδήλωση-διάλογο για την συνταγματική αναθεώρηση που οργάνωσαν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO), η Ένωση Ελλήνων Συνταγματολόγων και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Ο κύριος Ρήγας αφού αναφέρθηκε στα αναγκαία πολιτικά χαρακτηριστικά της αναθεώρησης, επικεντρώθηκε στις θεσμικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε, η συνταγματική αναθεώρηση να αναδείξει την Αυτοδιοίκηση ως έναν ισχυρό πολιτικό θεσμό, με ουσιαστική συμβολή στην αναζωογόνηση του πολιτικού συστήματος και στην ανασυγκρότηση της χώρας. Για να δείτε αναλυτικά την Εισήγηση – Παρέμβαση του Παναγιώτη Ρήγα με θέμα: πατήστε εδώ

Ο Παναγιώτης Ρήγας συμμετείχε ως ομιλητής στην εκδήλωση-διάλογο για την συνταγματική αναθεώρηση που οργάνωσαν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO), η Ένωση Ελλήνων Συνταγματολόγων και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.
Ο κύριος Ρήγας αφού αναφέρθηκε στα αναγκαία πολιτικά χαρακτηριστικά της αναθεώρησης, επικεντρώθηκε στις θεσμικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε, η συνταγματική αναθεώρηση να αναδείξει την Αυτοδιοίκηση ως έναν ισχυρό πολιτικό θεσμό, με ουσιαστική συμβολή στην αναζωογόνηση του πολιτικού συστήματος και στην ανασυγκρότηση της χώρας.
Για να δείτε αναλυτικά την.....

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8:30 ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ


Η ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/6/13 ΣΤΙΣ 8:30
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ
Το κλείσιμο της ΕΡΤ, του μοναδικού νόμιμου τηλεοπτικού σταθμού,  αποτελεί.....

Νέο Κομβικό Λιμάνι στην Νάξο, οι εργασίες ξεκίνησαν και συνεχίζονται.

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ -ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΗΝ ΕΡΤ !!!!!!

ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ....

Όταν τα golden boys της δημοσιογραφίας το παίζουν επαναστάτες


Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα του διαδικτύου, ήτοι από το TVXS, ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου. Οι χαρακτηρισμοί πρωτοφανής και ο επίλογος χαρακτηριστικός αφού ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι ο Σαμαράς θα συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή και όλοι οι υπόλοιποι θα πάμε στη… Μακρόνησο.
Διαβάστε τι γράφει ο γνωστός{  η μάσα του κ. Κούλογλου ήταν διαχρονική. Και επί ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, και επί ΝΔ την περίοδο 2004 -2008 αλλά και μετά, με τον Γιώργο στην πρωθυπουργία. 100.000 ευρώ το χρόνο} και μη εξαιρετέος κ. Κούλογλου:

Κουιζ: Βρειτε τις διαφορες Γιωργακη - Αλεξη

Ειναι πιο δυσκολο να βρεις τις διαφορες απο τις ομοιοτητες μεταξυ Τσιπρα και Παπανδρεου:

Θέλουν να κάνουν την ΕΡΤ … πλατεία Ταξίμ

Θέλουν να κάνουν την ΕΡΤ … πλατεία Ταξίμ
Έχει χαθεί το μέτρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνηθισμένοι στο μπάχαλο και τους κουκουλοφόρους που υποθάλπτουν θέλουν να μεταφέρουν τα επεισόδια στην ΕΡΤ. Η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, το left.gr ζητά να γίνει η ΕΡΤ το δικό μας…

Οι εκλογές "αθωώνουν" τον Παπακωνσταντίνου και οχι μόνο


Giorgos-Papaconstantinou
Μια παράπλευρη “απώλεια” του ενδεχομένου προκήρυξης πρόωρων εκλογών, είναι σύμφωνα με πολιτικούς και δικαστικούς κύκλους η πιθανή παραγραφή των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο πρώην υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, αν η Βουλή διαλυθεί, η εξάμηνη διαδικασία θα… πεταχθεί στα σκουπίδια, με αποτέλεσμα να...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε χτες Τετάρτη στη Βουλή τροπολογία για την κατάργηση της προκλητικής και αντιλαϊκής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία οδηγούνται σε κλείσιμο δημόσιοι φορείς και οργανισμοί, με πρώτη στη σειρά την ΕΡΤ, και χιλιάδες εργαζόμενοι πετιούνται στο δρόμο.
Η τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση της αντιλαϊκής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, στα τέσσερα νομοσχέδια που είναι σε εξέλιξη, είναι η εξής:

Ο Καραμανλής στηρίζει την απόφαση Σαμαρά για την ΕΡΤ


«Κάποιοι επιχειρούν για μια ακόμα φορά, με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ, να δημιουργήσουν κλίμα διάστασης απόψεων του Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο της ΝΔ και Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά».
Aυτό δήλωσε πριν λίγο στο newpost.gr καθημερινός συνομιλητής και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Η ίδια πηγή επεσήμανε ότι από χθες μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση για την ΕΡΤ, ο Κώστας Καραμανλής, διαμήνυσε στους στενούς συνεργάτες ότι την θεωρεί ορθή και στηρίζει την....

Γραμματεία Νάξου της ΠΑΣΕΒΕ


ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ
ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Συνάδελφοι επαγγελματίες – βιοτέχνες – μικροί έμποροι – αυτοκινητιστές -
Συνταξιούχοι