slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το CONSUME-LESS MED Νάξου στηρίζει τις «Δεύτερες Ευκαιρίες»


Θέμα:  Το CONSUME-LESS MED Νάξου στηρίζει τις «Δεύτερες Ευκαιρίες»

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού της Νάξου για το πρωτοποριακό Ευρωπαϊκό Διακρατικό Πρόγραμμα  «Interreg Med Consume-Less», που ασχολείται με τη διαμόρφωση υπεύθυνης συμπεριφοράς στους τομείς της κατανάλωσης ενέργειας, νερού και διαχείρισης αποβλήτων. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιδιώκει να αναβαθμίσει την ταυτότητα του τουριστικού μας προϊόντος, προωθώντας τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και τη διαφύλαξη του φυσικού και πολιτιστικού μας περιβάλλοντος.
Αυτή τη φορά, η ομάδα του Consume-Less Med Νάξου βρέθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στο κτίριο του Γενικού Λυκείου Νάξου, όπου φιλοξενείται το «Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας» και παρουσίασε στους ενήλικες μαθητές του τις δράσεις του προγράμματος, συζητώντας μαζί τους σε ένα ευχάριστο κλίμα τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους σε θέματα αειφόρου περιβαλλοντικής πολιτικής.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η Περιφερειακή Αρχή δεν υποκύπτει στον "εκβιασμό" της συνεχιζόμενης, πολιτικά χυδαίας εκστρατείας λάσπης

Το ποιοι υπηρετούν σήμερα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, η κοινωνία το αντιλαμβάνεται
Η σημερινή ανακοίνωση της μειοψηφίας της Οικονομικής Επιτροπής για τον διαγωνισμό του ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Ρόδου, ως προϊόν ανησυχητικής εμμονής και απύθμενης εμπάθειας,  είναι απολύτως ανάξια λόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΝΑΙ

Οι λόγοι που τα μέλη της μειοψηφίας της Οικονομικής Επιτροπής ΠΝΑΙ,  Γιάννης Δεκαβάλας - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας, Τζώρτζης Μακρυωνίτης - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας και Άννα Μαυρουδή - Νησιωτική Ανατροπή, καταψήφισαν την εισήγηση, όπως αναλυτικά παρατίθενται, είναι οι εξής:

Αρχές Τακτικής και πανωλεθρία του Αλέξη Άρθρο γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη*

Άρθρο γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη*  
Αναρωτήθηκα, τι γυρεύει ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη, με ομιλία για την Μακεδονία;
Μια τόσο καλή και πετυχημένη συμφωνία γιατί χρειάζεται πρόσθετη προβολή και υποστήριξη;

Ο Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: ΒΙΝΤΕΟ Το κλίμα της ακραίας πόλωσης δεν το καλλιεργήσαμε εμείς

«Να ξαναδούμε τα πράγματα με καθαρό μυαλό. Να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την βόμβα στον ΣΚΑΪ.
Στα γραφεία του ΣΚΑΪ που έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας στόχος βομβιστικής επίθεσης βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η Δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται, τόνισε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στον ΣΚΑΪ


Πολύ ισχυρή χαρακτηρίζεται η έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού, που προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές στους ορόφους του κτηρίου του ΣΚΑΪ, χωρίς, ωστόσο, να έχει σημειωθεί τραυματισμός.

Οι αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε έναν σάκο, ήταν τοποθετημένος έξω από το κτήριο, σε πεζοδρόμιο απέναντι στην είσοδο των εγκαταστάσεων, σε απόσταση περίπου επτά μέτρων.
Εκτιμάται ότι οι δράστες της επίθεσης πέρασαν από το σημείο, άφησαν τον σάκο και απομακρύνθηκαν.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα για την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ


Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 25 εκλογικά τμήματα, στο σύνολο των οποίων η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε ομαλά. Δείτε τα ονόματα των εκλεγέντων

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Παναγιωτόπουλο Νικόλαο, Βουλευτή Καβάλας,ως Πρόεδρο και τους Βόζεμπεργκ- Βρυωνίδη Ελίζα, Ευρωβουλευτή και Κεφαλογιάννη Ιωάννη, Βουλευτή Ρεθύμνου, ως μέλη, συνεδρίασε σήμερα, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 25 εκλογικά τμήματα, στο σύνολο των οποίων η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε ομαλά.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ξεκίνησε η διαλογή των ψήφων:

Ισχυρή έκρηξη βόμβας έξω από τον ΣΚΑΪ


Σημαντικές οι υλικές ζημιές στο κανάλι του Φαλήρου
Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 02.37 στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στο Φάληρο, κοντά στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ.

Η έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού, η οποία χαρακτηρίζεται «ισχυρή», προκάλεσε ζημιές στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο — κυρίως σπασμένα τζάμια — πάντως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο άγνωστος που προειδοποίησε για την έκρηξη τηλεφώνησε στη 01.50 στον ιστότοπο Ζούγκλα και στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και ανέφερε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στον Σκάϊ σε σαράντα πέντε λεπτά της ώρας, τονίζοντας «δεν είναι φάρσα».

Γιάννης Βλασερός τιμή και ευθύνη για μένα. η ανακήρυξη μου ως υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων του Κινήματος Αλλαγής

Η ανακήρυξη μου ως υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί τιμή και ευθύνη για μένα.
Με στόχο την επιστροφή των ψηφοφόρων μας στο κόμμα και του κόμματος στην θέση που το έχει ανάγκη η χώρα καλώ σε