slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς σε 10 καθημερινά παραδείγματα - See more at: http://marketnews.gr/article/390333/h-ideologiki-kyriarxia-ths-aristeras-se-10-kathimerina-paradeigmata#sthash.G1yAWD8w.evCUHbUz.dpuf

Ακούμε συχνά για την ιδεολογική κυριαρχία/ ηγεμονία της Αριστεράς. Τι ακριβώς είναι; Σε τι βαθμό ισχύει; Υπάρχουν παραδείγματα που την αποδεικνύουν; Στο άρθρο αυτό παρατίθενται 10 απλά και καθημερινά παραδείγματα, ατάκες και συμπεριφορές που επιβεβαιώνουν ότι η Αριστερά κατέχει πράγματι την ιδεολογική κυριαρχία στη χώρα. Ότι δηλαδή, ο δημόσιος διάλογος στην Ελλάδα ελέγχεται στο μεγαλύτερο μέρος του από την Αριστερά, της οποίας η κοσμοθεωρία θεωρείται κοινώς αποδεκτή ακόμη κι από πολλούς που δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί- σαν να κουβαλάν την κοσμοθεωρία αυτή στις «εργοστασιακές τους ρυθμίσεις». Πάμε να τα δούμε ένα- ένα:

Στο ίδιο παραμύθι …. ακροατές!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Η δήλωση του υπουργού της Κυβέρνησης κ. Σταθάκη…
Για τις όποιες αλλαγές, όπως η αύξηση των φόρων σε ορισμένες κατηγορίες, θα προβλεφθούν αντισταθμιστικά μέτρα ώστε να προκύπτει μηδενικό δημοσιονομικό άθροισμα!!!
Ο σχολιασμός…

ΠΑΜΕ Νάξου: Καμιά ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική, δε θα γίνουμε θεατές στην εξαθλίωση μας

Καμιά ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική. Δε θα γίνουμε θεατές στην εξαθλίωση μας

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,

έχουμε πολύ πικρή πείρα από τις περίφημες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση για την υπηρέτηση του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων, των μονοπωλιακών ομίλων, ετοιμάζεται να

Δήλωση Μιχάλη Χάλαρη για την χθεσινή απόφαση του Eurogroup

O Μιχάλης Χάλαρης, μέλος της Επιτροπής Οργανωτικού Συντονισμού της ΔHμοκρατικής ΣYμπαράταξης και μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 κεντρική ιδέα της χθεσινής απόφασης του Eurogroup είναι ότι η ΜΕΙΩΣΗ στο αφορολόγητο και στις συντάξεις θα εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση διότι προαπαιτούμενο των όποιων ελαφρύνσεων είναι η προκαταβολική νομοθέτηση παρεμβάσεων στο αφορολόγητο και στο ασφαλιστικό. 
Τα περιβόητα αντίμετρα -που δεν θα είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ και του ΦΠΑ, αλλά η παροχή στοχευμένων κοινωνικών επιδομάτων και η αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου- θα δοθούν εφόσον υπερκαλυφθεί ο στόχος του 3,5% και υπάρξει ικανός δημοσιονομικός χώρος (fiscal space), που να επιτρέπει την εφαρμογή αυτών.
Η επιστροφή στην ανάπτυξη και στην κανονικότητα με αυτούς τους όρους φαίνεται όνειρο θερινής νυκτός."

Ο Τσίπρας θα πουλούσε και την Ακρόπολη για να παραμείνει πρωθυπουργός


Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ικανός να πουλήσει και την Ακρόπολη με γερμανικές σημαίες επάνω προκειμένου να παραμείνει πρωθυπουργός».

Το νέο Δ.Σ. της Πολιτιστικής Χορευτικής Ομάδας Κορωνοχωρίου – Μύλων Νάξου



Κορωνοχώρι Μελάνων Νάξου, τ.κ. 843 00
Κορωνοχώρι, 20.02.2017
Αριθμ. Πρωτ. : 7 / 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνήλθε στο Δημοτικό Σχολείο – Μουσείο Κορωνοχωρίου, το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Χορευτικής Ομάδας Κορωνοχωρίου – Μύλων Νάξου « Παναγία η Φλεριότισσα » και συγκροτήθηκε σε σώμα.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως ακολούθως:

Συνάντηση Κωμιακιτών με τη Δημοτική Αρχή


Το θέμα της θέρμανσης του κοινοτικού γραφείου και ιατρείου Κορωνίδας καθώς και τα προβλήματα του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης της Κοινότητας Κορωνίδας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των εκπροσώπων του χωριού με τη Δημοτική Αρχή την Πέμπτη 16/02/2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι των φορέων της Κωμιακής:

Ο Βαγγέλης Στρατούρης παρουσίασε το σχέδιο δράσης του Εμπορικού Συλλόγου

Συναδέλφισες & Συνάδελφοι, Φίλες &Φίλοι, Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία σας στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας για τα μέλη του Εμπορoεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου και των καλεσμένων μας .
Είθισται στη σημερινή εκδήλωση να γίνεται απολογισμός του έργου και της δράσης της Διοίκησης κατά το προηγούμενο έτος.
 Ως νέα Διοίκηση όμως  θα παρουσιάσουμε στη σημερινή εκδήλωση τις σκέψεις,το πρόγραμμα δράσης και τις προτεραιότητες για τη νέα αυτή περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας.
Εύχομαι σε σας και τις οικογένειες σας καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο .