slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 13.00 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου με ζούλα κοκκινιστη και αφθονο κρασί.

Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την
 
Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 13.00 στην αίθουσα του συλλόγου μας.
Ελατε να ανταμώσουμε στο σύλλογό μας να ανταλλάξουμε, ιδέες, ευχές και να γλεντησουμε.
Θα μας διασκεδασουν ο Μάριος Μανωλας (βιολι-τραγουδι), ο Ιάκωβος Φακινος (λαουτο-τραγουδι) και η Νατάσσα Γκαραλιακου (τραγουδι).
Μενου της εκδήλωσης ζούλα κοκκινιστη με μακαρόνια και αφθονο κρασί.

Κοπή πίτας και ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 19/1/2020 και ώρα 11:00 π.μ ο Συλλόγος Δαμαριώνα Νάξου

Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου Δαμαριώνα Νάξου,
ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ σας εύχονται καλή χρονιά και σας προσκαλούν στην κοπή της πίτας και στην ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 19/1/2020 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα Ελλήνων Λογοτεχνών, Λ.Ακαδημίας και Γεωργίου Γενναδίου 8, Αθήνα. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών μας.


Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Με επιτυχία η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Συνδέσμου Σεριφίωνο Αντώνης Κουζούπης Εκ μέρους του Δ.Σ του Συνδέσμου Σεριφίων  ευχαριστεί  και εύχεται  σε   όλους  τους Συμπατριώτες και φίλους καλή και ευλογημένη χρονιά με Υγεία! και για την αθρόα συμμετοχή τους στην χθεσινή  εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Σεριφίων .  

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 16:00 στο κέντρο “Varkiza Resort Yabanaki beach” η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου των Απανταχού Κιμωλίων “Η Οδηγήτρια”


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Συμπατριώτες
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Απανταχού Κιμωλίων “Η Οδηγήτρια” σας εύχεται ολόθερμα ευτυχισμένο
το 2020 και σας προσκαλεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 16:00 στο κέντρο “Varkiza Resort Yabanaki beach”
στην ακτή Βάρκιζας για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας.
Θα προσφερθούν καφές, τσάι και βουτήματα. Τιμή συμμετοχής 10 Ε.
Ευρισκόμενοι σε ελπιδοφόρα πορεία ενδυνάμωσης του Συνδέσμου μας, ελπίζουμε ότι και τούτη την φορά η παρουσία

Ο Βρούτσης κατεδαφίζει το Κατρουγκάλειο έκτρωμα

Του Δημήτρη Καμπουράκη
Να λοιπόν που γινόταν αυτή η χώρα να έχει ένα λογικό ασφαλιστικό. Που δεν θα είναι φορολογικό, αλλά ασφαλιστικό. Που δεν θα ναι άλλος ένας μηχανισμός εφαρμογής ταξικής μεροληψίας, αλλά μηχανισμός που θα εισπράττει λογικές εισφορές και θα αποδίδει κανονικές συντάξεις. Που δεν θα τιμωρεί όσους δούλεψαν και πλήρωσαν πολλά χρόνια, αλλά θα τους επιβραβεύει. Που δεν μας κάνει ν’ ακούμε για ασφαλιστική συνείδηση και να γελάμε, ούτε θα χρειαζόμαστε GPS για να βρούμε την διάταξη που μας αφορά μέσα στον λαβύρινθο του.

Ο χρήστης Katerina και 6 ακόμα χρήστες θέλουν να συνομιλήσετε!

 
Ο χρήστης Katerina και 6 ακόμα άτομα θέλουν να συνομιλήσετε!
 
Ξεκίνα μια συνομιλία
 
Katerina , 45
Athens - ελεύθερη
 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πίτας του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου


Σύλλογος Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 12 του Γενάρη, η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, που συμπεριελάμβανε την βράβευση των νέων φοιτητών μας, και πλούσια κεράσματα, που μεγάλο μέρος αυτών, όπως και η πίτα, ήταν προσφορά των συγχωριανών μας από το Σκαδό, αδελφών Κορρέ (Φραουλίνο). Πλήθος κόσμου, κατέκλυσε την αίθουσα μέσα, αλλά κι έξω από αυτήν. Η πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου θερμά ευχαριστεί τους συγχωριανούς μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον πατέρα κ. Χρήστο Λογαρά, καθώς και όλους όσοι ήταν κοντά μας σε αυτή την εκδήλωση. Όπως, οι άξιοι

ΑΦΜ χωρίς αντίκρισμα έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ σε αλλοδαπούς

Νατάσσα Βουδούρη
 

Του Γιώργου Μανουσακάκη
Χιλιάδες ΑΦΜ-«μαϊμού» αλλοδαπών έχουν πέσει μέσα στην αγορά τα τελευταία χρόνια μετά τη σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να χορηγεί αριθμούς φορολογικού μητρώου σε πρόσφυγες και μετανάστες, τη στιγμή που όλοι γνώριζαν ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι «περαστικοί» από τη χώρα.
Παρά τις αντιδράσεις των εφοριακών, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα με αιχμή την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων υποχρέωνε τους υπαλλήλους των ΔΟΥ να χορηγούν ΑΦΜ στους πρόσφυγες και μετανάστες με