slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανναξιακός : Εκλογές την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Παντανάσσης από τις 11:00 έως τις 20:00.



--
                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογος του Πανναξιακού ΑΟΚ προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την παρουσία και την ψήφο τους την εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας που θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Παντανάσσης από τις 11:00 έως τις 20:00.
Ένα νέο συμβούλιο που θα απαρτίζεται από πρόσωπα με εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και νέα στελέχη με όρεξη και διάθεση για την ανάπτυξη του σωματείου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Αφίσα Εκδήλωσης Γενικού Λυκείου Πάρου

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ – ΒΙΝΤΕΟ.

Παρουσίαση από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, τον Υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο και τον Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης), Σπύρο Πρωτοψάλτη.
Την παρουσίαση συντονίζει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Αύξηση χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των έργων Ύδρευσης Εμπορείου Θήρας

Ευρωπαϊκή Ένωση

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

«Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον

και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020
Την απόφαση αύξησης της χρηματοδότησης των έργων Ύδρευσης Εμπορίου Θήρας

υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με σκοπό την ομαλή ολοκλήρωση των έργων καθώς και την προσθήκη υποέργου που αφορά στην ηλεκτροδότηση των νέων εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την τροποποίηση της Πράξης «Ύδρευση Εμπορείου Θήρας», βάσει της οποίας η συνολική δημόσια δαπάνη, από 3.812.482,08 € αυξάνεται σε 4.001.134,38 €, και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη, από 3.428.482,08 € σε 3.619.330,71 €.

Με την ίδια απόφαση τροποποιείται και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της Πράξης, το οποίο παρατείνεται ως τις 31/12/2023.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δύο Καραμανλήδες

Καραμανλής και Καραμανλής
Της Δήμητρας  Κρούσταλλη 
Ο Καραμανλισμός είναι οι ιδέες του ή οι άνθρωποί του; Δεδομένης της άποψης του ότι η πολιτική είναι αποστολή και όχι επάγγελμα, εύκολα μαντεύει κανείς την απάντηση του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας.
Και οι επίγονοί του, άλλωστε, δεν προσπάθησαν ποτέ να συγκροτήσουν μια συνεκτική ομάδα για κάθε πιθανή μελλοντική χρήση. Η καραμανλικήπτέρυγα της ΝΔ ως υλική υπόσταση εντάσσεται τα τελευταία χρόνια στην μυθολογία της παράταξης, που και αυτήξεθώριασε την περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, όταν ένα τμήμα της μεταλλάχθηκε στην «τρίτη συνιστώσα» της τότε κυβέρνησης.

Η εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, ως καθόλου ουδέτερου Προέδρου της Δημοκρατίας, η υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, η συμμαχίατου Πάνου Καμμένου, ο οποίος αυτοπροβαλλόταν ως καραμανλικός, με τον κ. Τσίπρα, και η στήριξη ενός περίγυρου με επικεφαλής τον Ευάγγελο Αντώναρο, στην τότε κυβέρνηση άγγιξε ευαίσθητες χορδές στην «γαλάζια» παράταξη.

Ο θαυμασμός για τον Τσίπρα και η επίμονη σιωπή