slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: ΚΥΚΛΑΔΕΣ: ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ

 ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣΣύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες, εκ μέρους της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας (Αλιβιζάτου) για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπεύθυνος είναι ο Φώτης Χατζηδιακος με έργο να επιβλέπει την τήρηση των διαδικασιών στους Νομούς της Περιφέρειάς του (Κυκλάδες - Δωδεκάνησα).

Υπεύθυνος της επιτροπής για τις Κυκλάδες είναι ο Μάνθος Μανθόπουλος όπου μαζί με τα ονόματα των εκπροσώπων των Υποψηφίων που ακολουθούν απαρτίζουν τη Νομαρχιακή Ομάδα Εμπιστοσύνης Κυκλάδων. Για τη θέση του υπευθύνου Κυκλάδων είχε ακουστεί και ο Δημήτρης  Μπάιλας αλλά τελικά φαίνεται ότι δεν επιλέχθηκε. Ακολουθούν οι Εκπρόσωποι των Υποψηφίων :

ΣΥΡΙΖΑ Θήρας: Επιβεβλημένη η αξιοπρεπής διαμονή των εργαζομένων στο νησί μας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Θήρας:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ

Πάρε μέρος στις διαδικασίες ανάδειξης προέδρου του νέου φορέα

Ας γίνουμε οι εγγυητές μιας μεγάλης δημοκρατικής προσπάθειας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας καλούν εθελοντές ανά την Ελλάδα να “πάρουν μέρος” στην αναδιοργάνωση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και να συμβάλουν

Η «ξύλινη» γλώσσα των πολιτικών. Προνόμιο ή βαρίδι;

Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου
 Νέηλυς, νεόφερτος,  στο χώρο της πολιτικής επικοινωνίας, προ αρκετών ετών, είχα την ευκαιρία να προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου στο τμήμα πολιτικού σχεδιασμού μεγάλου κόμματος που κατείχε παράλληλα και την εξουσία. Σε λίγες μέρες θα είχαμε μια νέα εκλογική αναμέτρηση με αντίπαλο κόμμα που φιλοδοξούσε την «εκθρόνιση» μας. Οι πρώτες εθελοντικές υπηρεσίες που μου

Κατερίνα Μονογυιού :4 Οκτωβρίου 1974 ημέρα σταθμός για την μεταπολίτευση στην Ελλάδα

Πριν από 43 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε την παράταξη πού έμελλε
να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, σε θέματα
Δημοκρατίας, Ευρωπαϊκής προοπτικής και βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των
Ελλήνων. 

Μετά την εδραίωση της Δημοκρατίας στη χώρα που τη γέννησε και την
ένταξη της Ελλάδας στην τότε Ε.Ο.Κ., η Ν.Δ. κατάφερε να μετατρέψει την Ελλάδα
σε μια πραγματική Ευρωπαϊκή χώρα, για να έχει παρόν και μέλλον. Σήμερα, με

Εμπειρία και Ευχές

Του  Γιώργου  Βακόνδιου πολιτευτή Κυκλάδων της ΝΔ

Τα παιδιά στο σχολείο πολλές φορές δημιουργούν παρατσούκλια για συμμαθητές τους που συνήθως έχουν ένα θυμοσοφικό περιεχόμενο. Στο σχολείο μας, για ένα μικρότερό μου μαθητή, είχε αποδοθεί το παρατσούκλι «ο γιος του καημένου»! Κάτι ήξεραν οι τότε δεκατετράχρονοι μαθητές για τον μετέπειτα θορυβώδη και αριβίστα πρόεδρο κόμματος.

Πριν μερικούς μήνες βρέθηκα ένα βράδυ σε panel τηλεοπτικής εκπομπής με μία βουλευτή. Τελειώνοντας η εκπομπή προσφέρθηκα ευγενικά να την μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου

Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.: Πάροχος ολοκληρωμένων ψηφιοποιημένων υπηρεσιών

Το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.  έπειτα από την εφαρμογή της πρωτοποριακής ψηφιακής υπηρεσίας ηλεκτρονικής έκδοσης εγγυητικών επιστολών, συνεχίζει να αναβαθμίζει τις πιστοδοτικές υπηρεσίες του, παρέχοντας στα μέλη του αυξημένη ασφάλεια, διαφάνεια και εξοικονόμηση χρόνου.  Μέσα σε λιγότερο από 9 μήνες από τη δημιουργία του, ο σχεδιασμός για τη μετάβαση του Ταμείου στην ψηφιακή εποχή υλοποιείται με επιτυχία.
Συγκεκριμένα, από σήμερα λειτουργεί Ηλεκτρονική Υπηρεσία υποβολής και διεκπεραίωσης αιτημάτων e-Πρωτόκολλο, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.tmede.gr και επεκτείνονται οι ψηφιακές υπηρεσίες σε όλα τα.....

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 ξεκινούν τα μαθήματα των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Φιλωτιτών

Αγαπητοί συγχωριανοί και Φίλοι του Συλλόγου μας . Το Δ.Σ. ενημερώνει ότι το Σάββατο 7 Οκτωβρίου  2017 ξεκινούν τα μαθήματα των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας.                        Οι εγγραφές για την συμπλήρωση των χορευτικών τμημάτων της νέας περιόδου (2017-2018) αρχίζουν από σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017. Με την στήριξη σας ευελπιστούμε να λειτουργήσουν για την περίοδο (2017-2018) 4 τμήματα : α) Παιδικό, β) Εφηβικό, γ) Ενηλίκων και δ) Ενηλίκων Κυριών και Κυρίων. Τα....

43 ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Που θα τα σβήσει και τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 Τον 43ο χρόνο ζωής της συμπληρώνει σήμερα η ΝΔ, από τότε που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δημοσίευε την Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένατος αρχηγός στην ιστορία του, προγραμματίζει να τιμήσει την επέτειο από το Μενίδι.
Σε μια συμβολική κίνηση, ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να επισκεφθεί μία εκ των πιο υποβαθμισμένων περιοχών της Αττικής, που μαστίζεται από σημαντικά προβλήματα όπως η ανεργία και η ασφάλεια, σε μια ακόμα προσπάθεια να δείξει ότι βρίσκεται δίπλα στον πολίτη.

«Βόμβες» Τσακνή στην επιστολή της παραίτησής του από την ΕΡΤ

Με επίθεση στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσε την επιστολή  παραίτησης του ο πρώην, πλέον, προέδρου της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής.
Ο κ. Τσακνής τονίζει ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και το κυβερνών κόμμα «εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή (σ.σ. την Τρίτη) φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη». Ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ χαρακτηρίζει, μάλιστα, τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ ως τον εκπρόσωπο «του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού».
Η ανακοίνωση του Διονύση Τσακνή έχει ως εξής:

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τιμάει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είχα την τιμή να προτείνω μαζί με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι να δοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε χώρο ή αίθουσα του κτιρίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας συμβατικός Ευρωπαίος