slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: ΑΕροψεκασμένη βουλευτίνα απέσπασε τον άντρα της στο γραφείο της

ΚΟΡΟΙΔΟ  ΕΙΝΑΙ H KYΡΙΑ  ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΗΣ  ΔΙΟΡΙΣΕ  ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ  ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ .
Σε βουλευτικό γραφείο έχει αποσπαστεί, εδώ και 40 περίπου ημέρες ο Ανδρέας Τσέκενης, υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ και σύζυγος της βουλευτή Κοζάνης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Ραχήλ Μακρή! Η σχετική απόφαση, μάλιστα, που ελήφθη από το Δ.Σ. του ΟΣΕ, δημοσιεύτηκε στη ..........

Ρόμπα κάνει τον Μπένυ ο Παναγούλης για την BMW των 750.000 ευρώ

Δείτε την ερώτηση που κατέθεσε, αφού η ΝΔ δεν έχει το σθένος να του την πάρει και να την πουλήσει, αλλά κάθεται και τον ακούει να το παίζει προστάτης των αδυνάτων:

Το όραμα: Η Ελλάδα του 2021

Toυ Φώτη Σαραντόπουλου

Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: «Που πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;» αλλά, ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Υπέρ της άρσης ασυλίας της κ. Μπακογιάννη η επιτροπή Δεοντολογίας, όπως ζήτησε και η ίδια


Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη για τα «αδήλωτα» 1.000.000 δολάρια που εντοπίστηκαν σε κοινό λογαριασμό που διατηρεί με τον σύζυγό της κ. Ισίδωρο Κούβελο, θα γνωμοδοτήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής καθώς έκρινε ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν έχει σχέση με την πολιτική και κοινοβουλευτική της δράση.
Να σημειωθεί ότι με την έναρξη της συνεδρίασης η κυρία Μπακογιάννη ζήτησε από τα μέλη της επιτροπής να .........

Άντε πάλι! Μετά τον υπουργό της ΝΔ με τα 100 εκ., του Καρχιμάκη, που δεν αποδείχθηκε ποτέ έχουμε κι άλλον δήθεν με "αδικαιολόγητη περιουσία"

[Πείτε μας το όνομά του για να τον ξεσκίσουμε όλοι μαζί αλλά με προπαγάνδα για να συμψηφίσουμε τις λαμογιές των ΠΑΣΟΚων (Άκης, Μαντέλης, Τσουκάτος, Siemens) δεν γίνεται τίποτα. Χώρια που η είδηση από μόνη της είναι ανέκδοτο καθώς οι της ΝΔ...
δεν είναι λαμόγια, αλλά μαλάκ@@ που φορτώνονται λαμογιές του ΠΑΣΟΚ...]

Τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του γνωστός πρώην υπουργός νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει θέσει υπό διερεύνηση το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, το ΣΔΟΕ έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρώην υπουργό της ΝΔ, καθώς η περιουσία που έχει αποκτήσει δεν φαίνεται να δικαιολογείται από τα εισοδήματα που είχε τα προηγούμενα χρόνια.
Ανάρτηση από  το Δεξί X-Trem(i)

Άγριο ξύλο Τρόικα σε Χατζηδάκη: "Μείωσε τις τιμές Τώρα!"... κι ο φαφλατάς απαντά με επιστολές σε καταναλωτές!!!

Το υπουργείο που πρέπει να φέρει την ανάπτυξη αποδεικνύεται το πλέον αντιπαραγωγικό με έναν υπουργό που όλο λέει ΘΑ. Μετά από 3 μήνες στο Υπουργείο δεν έχει κάνει τίποτα για:

- την μείωση των τιμών

- την αισχροκέρδεια στα καύσιμα (χθες βγήκε στη φόρα ότι οι εταιρίες καυσίμων πουλάνε ακόμα και τα αποθεματικά που πρέπει να διατηρούν για τη βιομηχανία και το κράτος όταν η τιμή καυσίμων είναι υψηλή και ξαναγεμίζουν τις δεξαμενές όταν η τιμή πέσει)
- τη ρύθμιση δανείων
- τη διευκόλυνση των εξαγωγών
- τη διευκόλυνση των επενδύσεων
- να κάνει μία αποκρατικοποίηση ή
- να κλείσει ένας άχρηστος οργανισμός

Μετά περιμένει ο Σαμαράς να έρθει ανάπτυξη και μας φταίνε οι ξένοι...

Διαβάστε και την είδηση με το κράξιμο της τρόικα και τα ΘΑ του φαφλατά:

Τρόικα: Μειώστε τις τιμές προϊόντων και αγαθών στην αγορά

Στρεβλώσεις στην αγορά, που διατηρούν ψηλά τις τιμές, διαπιστώνουν οι εκπρόσωποι της τρόικας, ζητώντας από το υπουργείο Ανάπτυξης την υποχώρηση των τιμών στην αγορά.

Στελέχη του υπουργείου ανέφεραν ότι τις επόμενες ημέρες θα σταλεί από τη γενική γραμματεία Εμπορίου επιστολή σε όλους τους παράγοντες της αγοράς και τους καταναλωτές, προκειμένου έως το τέλος Σεπτεμβρίου να καταθέσουν τις απόψεις τους και τις θέσεις τους σχετικά με τους τομείς στους οποίους πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις.

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης υπέγραψε τη σύμβαση με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), μέσω της οποίας ο Οργανισμός θα παράσχει τεχνογνωσία στην ελληνική πλευρά για τους τομείς παρεμβάσεων, την τόνωση της ανταγωνιστικότητας και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Κατά τη συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης συζητήθηκε και το θέμα των τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου εκτιμάται ότι θα υπάρξει κατ' αρχήν συμφωνία-πλαίσιο με τους εμπλεκόμενους, την οποία θα κοινοποιήσουν σε Κομισιόν και Τράπεζες.

Από την ελληνική πλευρά αναφέρθηκαν οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο για τη διευκόλυνση των επενδύσεων και των εξαγωγών και οι οποίες θα παρουσιαστούν μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ θετική ήταν η πρώτη προσέγγιση των εκπροσώπων της τρόικας στην προσπάθεια του υπουργείου για ρύθμιση των δανείων, χωρίς όμως ούτε η ελληνική πλευρά ούτε η τρόικα να ανακοινώσουν λεπτομέρειες για το θέμα αυτό.

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα των αποκρατικοποιήσεων και ζητήθηκε επίσπευση και άρση των εμποδίων για να ξεκινήσει η αναπτυξιακή πορεία ενώ αποφασίσθηκε να ζητηθεί η βοήθεια από την Παγκόσμια Τράπεζα στο κομμάτι της ανταγωνιστικότητας.

skai.gr
 

Άλλη μια ξεφτίλα Καράογλου: Θα εγκαινιάσει έκθεση τούρκου που διοργανώνει συνέδρια για τη "Μακεδονία"

Η Zaman,  Τουρκική εφημερίδα του πνευματικού ηγέτη του Ισλαμισμού και πάμπλουτου χρηματοδότη της "Μουσουλμανικής διείσδυσης" Φετουλάχ Γκιουλέν, γνωστού ως Χότζαεφέντη, διοργανώνει από τις 7 Σεπτεμβρίου, έως τις 22 Οκτωβρίου, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Χρόνος/Zaman/Στιγμές από την Τουρκία».
Η κατάλληλη έκθεση, στον κατάλληλο χρόνο δηλαδή: υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εορτάσουμε τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον Οθωμανικό ζυγό;
Την έκθεση θα εγκαινιάσει αύριο Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στις...
8 το βράδυ, ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου (!), προφανώς και ως βουλευτής της Selanik.(οι Τούρκοι "προοδευτικοί" συνεχίζουν να αποκαλούν τη Θεσσαλονίκη Selanik και ποτέ Thessaloniki, ενώ οι Έλληνες προοδευτικοί αποκαλούν άριστα Istanbul την Κωνσταντινούπολη).
πηγή: taxalia.blogspot.com
Ο Θ. Καράογλου προφανώς, δεν έχει ιδέα περί του ιμάμη Γκιουλέν και του ρόλου της Zaman !


Η Zaman χρηματοδοτεί συνέδρια στη ....Makedonya, ενώ διαθέτει ειδική  ιστοσελίδα
για το κράτος των πλαστογράφων  http://mk.zaman.com.tr/

Ελπίζουμε να μην ξεκινήσει την ομιλία του κάπως έτσι: "Ήρθα εδώ ως Υπουργός Μακεδονίας -Μπατί Τράκια και ως βουλευτής Σελανίκ, να εγκαινιάσω την έκθεση που μας έρχεται από την Ιστάνμπουλ"
Ο ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν
Το πλήρες δελτίο τύπου της Έκθεσης:
Την έκθεση «Χρόνος/Zaman/Στιγμές από την Τουρκία» συνδιοργανώνουν το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και ο τουρκικός εκδοτικός οργανισμός "Zaman", στο χώρο του Μουσείου (Αποθήκη Α', Λιμάνι).
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του Παράλληλου Προγράμματος της PhotoBiennale και του προγράμματος «Θεσσαλονίκη-Σταυροδρόμι Πολιτισμών», που φέτος έχει ως θέμα του τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 
Πραγματοποιείται δε υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, με την οικονομική υποστήριξη της εφημερίδας "Zaman" και του ΟΠΑΠ, καθώς και με τη συνεργασία του τουρκικού προξενείου Θεσσαλονίκης.
Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου και τα εγκαίνιά της θα τελέσει τγην Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.
Σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, έργα της έκθεσης παρουσιάζονται στον εξωτερικό χώρο, στην άκρη της Α' Προβλήτας του ΟΛΘ, πίσω από την Αποθήκη Δ'.
Αναγνωρίζοντας τις αξίες της πολυπολιτισμικότητας, της ειρήνης, αλλά και της συνεργασίας των λαών μέσω της τέχνης, το ΜΦΘ προχώρησε στη συνδιοργάνωση αυτής της έκθεσης, επιθυμώντας να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων κυκλοφορίας της το 2011, η εφημερίδα "Zaman" οργάνωσε το εγχείρημα "Time in Turkey", προσκαλώντας 25 διεθνώς αναγνωρισμένους φωτογράφους από διαφορετικές χώρες του κόσμου (συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα Νίκου Οικονομόπουλου) να παρουσιάσουν, ο καθένας με τη δική του οπτική, όψεις και πτυχές της σύγχρονης Τουρκίας, τόσο μέσα από την καθημερινότητά της, όσο και μέσα από τα ιδιαίτερα θέματά της.
Η έκθεση "Time in Turkey" (Σχεδιασμός: Selahattin Sevi-Photo Editor, Εφημερίδα Zaman), παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα σε 11 πόλεις στην Τουρκία (Καΐσερι, Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Άδανα, Εσκί Σεχίρ, Αττάλεια, Ερζουρούμ, Τραπεζούντα, Σαμσούντα, Προύσα) και στο Λονδίνο.
Περαστικά μας

Ένας κυβερνητικός στην ουρά του ΙΚΑ

Στην ουρά του ΙΚΑ, μαζί με τους ταλαιπωρημένους ασφαλισμένους ο Κοκκόρης, για να καταλάβει γιατί ταλαιπωρούνται στα γκισέ.
Ούτε λεπτό δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Παναγιώτης Κοκκόρης,  Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Την Παρασκευή ..

το πρωί επισκέφτηκε το ΙΚΑ Κατερίνης όπου συναντήθηκε με το διοικητικό προσωπικό και συνομίλησε με ασφαλισμένους, ενώ το μεσημέρι επισκέφτηκε το ΙΚΑ της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κοκκόρης που συνοδεύονταν από τον διοικητή του ΙΚΑ Ρομπέρτο Σπυρόπουλο συναντήθηκε με τον διευθυντή του καταστήματος, αλλά τον περισσότερο χρόνο του τον ξόδεψε κυρίως με επισκέψεις στα τμήματα προκειμένου να αφουγκραστεί τη λειτουργία των υπηρεσιών του ΙΚΑ. 

Εδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι, ρώτησε για τους χρόνους αναμονής στα γκισέ και στην εξυπηρέτηση τους, έσκυψε με ευαισθησία σε υποθέσεις που αφορούν νοσηλεία ασθενών στο εξωτερικό και ζήτησε από τους υπαλλήλους μεγαλύτερο ζήλο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η παρουσία του Παναγιώτη Κοκκόρη στο ΙΚΑ της Αριστοτέλους προκάλεσε θετική εντύπωση τόσο στους ασφαλισμένους όσο και στους υπαλλήλους με τους οποίους συνομίλησε.

Ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο ο Σαλονικιός, γιατί όσοι μετακομίζουν σε "πόστα" στην πρωτεύουσα ....ξεχνιούνται.

http://taxalia.blogspot.com/2012/09/blog-post_9632.html

e-Επιλογές της 11/09/2012

ΣΟΚ: Την αναστολή λειτουργίας του ανακοίνωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων .


 Η.................................................
H 15η ΣΥΝΙΣΤΏΣΑ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ 
Με αναστολή της λειτουργίας του, την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012, αντιδρά ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις επιπλέον περικοπές της κρατικής χρηματοδότησης, συμμετέχοντας στην πανελλαδική κινητοποίηση, που αποφασίστηκε στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στις 30 Σεπτεμβρίου.
Από το 2009 μέχρι σήμερα μειώθηκε η κρατική επιχορήγηση κατά 60%, ενώ έχουν....

Συγκλονίζει το χαμένο βίντεο από την καταστροφή της Σμύρνης

Αυτό το βίντεο αποτελεί ένα χαμένο και εξαιρετικά πολύτιμο ιστορικής αξίας ντοκουμέντο από την καταστροφή της Σμύρνης.

Ο δημιουργός αυτού του ντοκιμαντέρείναι ο George Magarian. Γεννήθηκε το 1895. Εργάστηκε ως διευθυντής στο παράρτημα του Ικονίου της ΧΑΝ (Χριστιανική Αδελφότης Νέων) και την χρονική περίοδο των γεγονότων στη Μικρά Ασία το 1922, προσπάθησε με δραστηριότητες να ανακουφίσει τα....

Με χαμόγελα η "πρώτη" του Πανναξιακού ΑΟΝ


http://naxosfan.blogspot.gr/
Με πολλά χαμόγελα και διάθεση για σκληρή δουλειά πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ
Το προπονητικό δίδυμο Δερμάτη- Τουσούγκα, τα μέλη της διοίκησης και οι αθλήτριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο κλειστό του ΔΑΚ και ξεκίνησαν τη δουλειά τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Το «παρών» έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ρούλα Μουτζουρίδου, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ξένια Κακουράτου, Στέλλα Λαγουδάκη, Βάσω Μπούτση, Δώρα Γκολφινοπούλου, Άννα Καρπουζά και Μαρία Χατζηνικολάου..
Ευχή φυσικά όλων είναι να κυλήσει ομαλά η φετινή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα και να καταφέρει η ομάδα να............