slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Μαλλιά-κουβάρια» Τσακνής-Μακρή στο μνημείο της ΕΡΤ: «Σκάσε επιτέλους -Είστε ξετσίπωτοι» (Video)


Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ, εργαζόμενοι καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας και η Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, τα πνεύματα οξύνθηκαν, τόσο όταν προσπάθησε να

Λοβέρδος: Αντισυνταγματική και η νέα ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες


Ζήτημα αντισυνταγματικότητας και για την πρόσφατη τροπολογία για τον διαγωνισμό τηλεοπτικών καναλιών εγείρει ο κ Ανδρέας Λοβέρδος με ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υπενθυμίζει απευθυνόμενος προς τον υπουργό πως «στην Ολομέλεια της Βουλής, την 23η Ιουνίου 2017, σας ζήτησα να καταθέσετε τη γνωμοδότηση του ΕΣΡ για τη ρύθμιση που είχατε εισηγηθεί στη

Μητσοτάκης στην Βουλή: Η εξουσία σας έχει φθείρει κ. Τσίπρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και για την συμφωνία στο Eurogroup αλλά και για τον τρόπο που ασκεί την διακυβέρνηση της χώρας .

«Είστε ο τελευταίος σε αυτή την αίθουσα που μπορεί να κάνει υποδείξεις στη ΝΔ για το πως θα ασκεί αντιπολίτευση. Σας θυμόμαστε στην έξαλλη περίοδό σας», τόνισε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Πάνο Καμμένο.
.«Πάνος Καμμένος. Το ύφος και το ήθος είναι σε

Απίστευτο: Επαιξαν… μπουνιές Αγραβάνης και Καββαδάς στη Σύρο! [βίντεο]

Βασίλης Καββαδάς και Δημήτρης Αγραβάνης ήρθαν στα…. χέρια κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας του LG AegeanBall. Δείτε το απίστευτο βίντεο!
Ολα ξεκίνησαν όταν ο