slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Από το δεν έχω να πληρώσω στις ΑΛΠΕΙΣ για διακοπές


Αξίζει να δούμε κάποιες δηλώσεις ,πολιτικού άνδρα για να μην δουλευόμαστε....ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ...ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟ δούλεμα είναι απίστευτο....οι διακοπές στις ΑΛΠΕΙΣ είναι κάτι άλλο...εκεί κάνεις αντίσταση με τους ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ...
Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι.
«Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην...

ΦΩΤΟ-Ο Καμμένος στις γαλλικές Άλπεις ενώ οι Έλληνες «αυτοκτονούν» και τα πρόβατα τον υπερασπίζονται ακόμα


Στις Άλπεις βρίσκεται για διακοπές ο Πρόεδρος των ΑΕροψεκασμένων Π.Καμμένος. Δικαίωμά του και ουδέν το μεμπτόν. Ο πολιτικός όμως οφείλει να αφουγκράζεται και πως ζει ο “λαός του” αυτά τα Χριστούγεννα. Όταν μάλιστα καλείς αυτό το λαό να …σκίασει την τρόικα και να διώξει τα μνημόνια, δε γίνεται εσύ να κάνεις σκι στα πολυτελή χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης και μάλιστα στο Κουρσεβέλ, που έχει τη «ρετσινιά» του τουριστικού προορισμού για ανάλγητους και επιδειξιμανείς κροίσους, ιδίως από τη Ρωσία. Αλλά που …μυαλό…

ΦΩΤΟ: Για τον αντιμνημονιακό Τομπούλογλου θα μας πείτε τίποτα γατάκια ή μούγγα;


Η Φώτο είναι απόεκδήλωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω, που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια μόλις πρόσφατα, στις 2 Νοεμβρίου 2013. Ο Τομπούλογλου παραβρέθηκε και μάλιστα χαιρέτησε και την εκδήλωση παίρνοντας το λόγο!

Τώρα το τι είπε δεν θέλει και πολύ φαντασία...

Ψήφισμα ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α για τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχαήλ Μιχ. Μαργαρίτη


Στη Νάξο και στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., σήμερα στις 27 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ. ύστερα από την 7763/27.12.2013 πρόσκληση του Προέδρου, που δόθηκε σε κάθε ένα μέλος σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 του Ν. 3852/2010 και 240 του Ν .3463/06 (Δ.Κ.Κ.) συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν. Π.
Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απαρτία, άρχισε η συνεδρίαση με.....

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο λαός της


Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο λαός της

Πέρα από τις τεχνικές του κουρέματος που οδηγούν στη σταθεροποίηση της δραματικής μας κατάστασης, η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια συνολικά χρεοκοπημένη χώρα. 

Θα ζήσουμε πάνω από δέκα χρόνια εκτός αγορών, σε διαρκή οικονομική ύφεση, με μη ανταγωνιστική οικονομία, με κράτος αναποτελεσματικό και άκρως διεφθαρμένο και πολιτικό σύστημα που ενδιαφέρεται μόνο για την εκλογική πελατεία και τα ποσοστά του. 
Στο τέλος της δεκαετίας θα έχουμε ακόμα, ένα τερατώδες χρέος, στα 120% του ΑΕΠ. Τι άλλο θέλουμε;
Η Ευρώπη δεν μας εγκαταλείπει, το αντίθετο...