slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ι. Βαλέρης στη Food Expo: «Όταν δοκιμάσει ο καταναλωτής τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., δεν την αλλάζει!».

Τη δική του παρέμβαση σε πάνελ συζήτησης το οποίο είχε ως θέμα του «Χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των αγροτικών προϊόντων» και διοργανώθηκε στη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών Food Expo έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Ιάκωβος Βαλέρης.

Στο πλαίσιο του πάνελ, στο οποίο συμμετείχε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προώθησης Γεωργικών Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Νικόλαος Ταβουλάρης, ο κ. Βαλέρης τόνισε τη σημασία της συμμετοχής σε προγράμματα προώθησης στο εξωτερικό τοπικών ποιοτικών προϊόντων, όπως η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου, ενώ κατέθεσε και την εμπειρία της Ε.Α.Σ. από συμμετοχή της σε ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Mega και Action 24 στο περίπτερο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στη Food Expo!

Με το περίπτερο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στη Food Expo συνδέθηκαν σήμερα ζωντανά δύο διαφορετικές εκπομπές!

Πρώτοι, χρονικά, πέρασαν μια... βόλτα από το περίπτερο το «Mega Σαββατοκύριακο» και η δημοσιογράφος, Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, που μίλησαν με τον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρη Καπούνη αλλά και τον Θανάση Παναγούλια, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Forum AE, διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης.

Ο ΣΚΑΪ στο περίπτερο της Ε.Α.Σ. Νάξου στην έκθεση Food Expo!

Σήμερα, πρώτη μέρα της φετινής Food Expo, ο ΣΚΑΪ, οι «Δεκατιανοί» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσελίκας πέρασαν μια… βόλτα από το περίπτερο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στη μεγαλύτερη έκθεση μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη!
Εκεί τους περίμενε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, που δήλωσε: «Συμμετέχουμε για δέκατη χρονιά στην έκθεση. Φέραμε το κορυφαίο προϊόν μας, τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., να το γευθεί όλος ο κόσμος που θα περάσει από το περίπτερό μας και τους προσκαλούμε όλους να έρθουν στη Νάξο, να τη δουν και να απολαύσουν το προϊόν στο σύγχρονο τυροκομείο που δημιουργούμε!».

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου : Μια Τσικνοπέμπτη αλλιώτικη και… 100% ναξιώτικη !

Μια Τσικνοπέμπτη αλλιώτικη και… 100% ναξιώτικη απόλαυσαν οι καλεσμένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»!

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος, το οποίο αφορά σε ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης για τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου στις χώρες-στόχους της Ελλάδας και της Γερμανίας.