slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση του Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη για την απώλεια του Τάσου Νεραντζή



«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Τάσο Νεραντζή. Έφυγε από τη ζωή ένας πραγματικός φίλος, ένας πολύ καλός συνάδελφος, ένας αγωνιστής της Παράταξης. Θα λείψει στον Πειραιά που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή.
Στην οικογένεια του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια.»

Άρθρο του Μηνά Λυριστή Τα σταφύλια της μυκονιάτικης οργής


 

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου - Σωματείο ΣΕΔΕΜ και του Σ Ε Ε Χω Μ οφείλω να ενώσω και εγώ την φωνή μου μαζί με τα δύο σωματεία καθώς πράγματι η κατάσταση στη Μύκονο, αποτελεί ένα άνευ προηγουμένου μείγμα κρατικής αδιαφορίας και πολιτειακής διαφθοράς.

 

Δυστυχώς, η έλλειψη κρατικού σχεδιασμού ή έστω πολιτικών επιλογών ουσίας, ουσιαστικά αποδεικνύουν την μηδαμινή επαφή με την πραγματικότητα της

Επίσκεψη της Κατερίνας Μονογυιού στην Πάρο

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στα νησιά των Κυκλάδων, επισκέφτηκε την Πάρο. Πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου κ. Γεώργιο Μποζίκη, με τον οποίο συζήτησε για την έλλειψη προσωπικού και για την επιτακτική ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η βουλευτής κ. Μονογυιού δήλωσε: «Οι γυναίκες και οι άνδρες της αστυνομίας επιτελούν καθημερινά ένα πολύ σημαντικό έργο τόσο για την πάταξη της εγκληματικότητας και την ασφάλεια των πολιτών όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας. Είναι χρέος μας να είμαστε δίπλα τους.»


Στη συνέχεια, η βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πάρου κ. Λεοντή Μιτέ. Ιδιαίτερο βάρος στη συζήτηση τους δόθηκε στην πορεία της φετινής