slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαλάκ@@: Παρενόχλησε 15χρονη σε ασανσέρ


[Φυσικά αυτή η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με τον 15χρονο που ερωτεύτηκε τη δασκάλα του σεξ, μιας και πρόκειται για καθαρό καφριλίκι κάποιου πορνόγερου...]
 Η ανήλικη μαθήτρια πήγε μόνη σε αστυνομικό τμήμα και αποκάλυψε τα όσα έζησε...Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Κυριακής (08-01-2012). Η 15χρονη μπήκε σε ασανσέρ οικοδομής με έναν άγνωστο άνδρα και άρχισαν να κατεβαίνουν.

Και νέος άθλος ΠΑΣΟΚ: ΜΟΝΟ 18,2% η ανεργία... στα χαρτιά γιατί στον πραγματικό κόσμο...

Στο 18,2% αυξήθηκε το ποσοστό ανεργίας τον Οκτώβριο του 2011, από 13,5% που ήταν τον Οκτώβριο του 2010 και 17,5% το Σεπτέμβριο του 2011.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 219.478 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2010 (αύξηση 32,1%) και κατά 45.869 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2011 (αύξηση 5,3%) και διαμορφώθηκαν σε 903.525 άτομα.

Μιχελάκης: Ο Παπακωνσταντίνου μας κατέστρεψε και είναι αμετανόητος

 

Μιχελάκης: Ο Παπακωνσταντίνου μας κατέστεψε και είναι αμετανόητος   
Επίθεση στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή σημερινές δηλώσεις τους.

Για τον μεν κ. Παπακωνσταντίνου λέει ότι "εμφανίζεται αμετανόητος για όσα διέπραξαν οικυβερνήσεις Παπανδρέου" και υποστηρίζει: "Ενώ όλες οι εκτιμήσεις τους διαψεύστηκαν, ενώ οι ίδιοι ομολογούν πως ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν, ενώ επιβεβαιώνεται πως ήταν λάθος η συνταγή που ακολούθησαν, ο ίδιος επιμένει στο λάθος. Και περιορίζεται σε υπονοούμενα για την αναποτελεσματικότητα συναδέλφων του". >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Σαμαρά ρίξε την κυβέρνηση του τραπεζίτη!


Σαμαρά ρίξε την κυβέρνηση του τραπεζίτη πριν παραχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας.
Τότε ο δρόμος δεν έχει επιστροφή και το ξέρεις πολύ καλά. Ανέλαβε τα ηνία της χώρας και του Έθνους σε αυτό το κρίσιμο σημείο για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό διώχνοντας το 4ο ράιχ της Αγγέλας , την τρόικα, στέλνοντας σε Ειδικό δικαστήριο τους υπευθύνους αυτής της Εθνικής προδοσίας. Ο λαός και η ιστορία θα κρίνει την αδράνεια ως πιο προδοτική από την δράση της κυβέρνησης της υποτέλεια και του τιτανικού. Μην χάνεις ούτε λεπτό. Δεν χρειάζεται κάποια ακόμα αφορμή. Η εξαθλίωση του Έλληνα, η οικονομική και κοινωνική του απαξίωση, η υπερχρέωση, οι ξενόφερτες πολιτικές από τους καταστροφείς των λαών που έχουν στόχο το επερχόμενο πλιάτσικο στον ορυκτό πλούτο της χώρας, μπορούν να ανατραπούν αν βρεθεί ο ηγέτης που χρειάζεται ο Ελληνισμός αυτήν την κρίσιμη στιγμή. >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Γιατί το PSI δεν θα εφαρμοστεί ακόμα κι αν υπάρξει συμφωνία

Τις τελευταίες ώρες έχουμε κατακλυστεί από καταιγιστικές ειδήσεις γύρω από την αναστημένη συμφωνία του Οκτωβρίου και γύρω από τη μορφή που θα πάρει η δήθεν συμφωνία για την ανταλλαγή των ομολόγων.
Καθώς εμείς υπήρξαμε όχι μόνο πολέμιοι της παπανδρεϊκής ‘’επιτυχίας’’, αλλά αναλύσαμε ουκ ολίγες φορές την αδυναμία υλοποίησής της, τώρα που οι Κασσάνδρες βουίζουν, οφείλουμε να βάλουμε μια τάξη.
Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει καμία μα καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την ουσία των διαπραγματεύσεων.  Μόνο μια εκτίμηση ότι αυτές ‘’βαίνουν καλώς’’. Και διάφορα ευφάνταστα δημοσιεύματα που αναλύουν με καταιγιστικό ρυθμό σημαντικές λεπτομέρειες μιας συμφωνίας, που ακόμα δεν έχει επιτευχθεί.
Τι συμβαίνει;
Μια απλή ματιά στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες που αναπαράγουν τους ευσεβείς πόθους της τοκογλυφικής διεθνούς αρκεί για να πάρουμε μια γεύση.  Οι περισσότεροι λειτουργούν ως λαγοί, φτιάχνουν το κλίμα και προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για τα χειρότερα.  Στις αναπαραγόμενες ‘’πληροφορίες’’ φυσικά δεν αναγράφεται η πηγή, αλλά αόριστα κάποιοι τύποιπου υποτίθεται ότι μετέχουν στις διαπραγματεύσεις,  Προσωπικά, αν μετείχα στις διαπραγματεύσεις αυτές, θα οργάνωνα ωραία πάρτι και θα περνούσαμε όμορφα την ώρα μας με τους διακεκριμένους συναδέλφους, πίνοντας ακριβά μαλτ με τα λεφτά των φορολογουμένων,συζητώντας για ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα.  Γιατί αν πιστεύει κανείς ότι διαπραγματευόμενος την ανταλλαγή των ομολόγων θα λύσει την κρίση χρέους, μάλλον πρέπει να ξανακαθίσει στα θρανία.>>>>>>>>>>>>>>>

Κανονικά πλέον οι συνταγές σε Αθήνα, Πειραιά, Αχαϊα-Παρέμβαση Σαμαρά


Εκτονώνεται η κρίση στην υγεία, με την αναστολή των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών της Αθήνας, του Πειραιά και της Αχαϊας, μετά την προώθηση νομοσχεδίου με το οποίο ρυθμίζονται τα χρέη του κλάδου.
Οι φαρμακοποιοί ικανοποιήθηκαν από τις έγγραφες δεσμεύσεις της κυβέρνησης στα περισσότερα από τα αιτήματά τους, δηλώνουν ωστόσο ότι παραμένουν σε ετοιμότητα μέχρι την υλοποίηση των δεσμεύσεων. 

Υπέρ του Εφραίμ η Διαρκής Ιερά Σύνοδος-Αποφάσισαν να τον επισκεφθεί ο Ιερώνυμος στη φυλακή

Συνήλθε σήμερα Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012, στην τρίτη Συνεδρία Της για το μήνα Ιανουάριο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Κατά την σημερινή Συνεδρία η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της προηγουμένης Συνεδρίας.
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ασχολήθηκε με το θέμα της προφυλακίσεως του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, μάλιστα ως προς τον χρόνο ανακοινώσεως και εκτελέσεώς της εν ημέραις μεγάλων εορτών της χριστιανοσύνης και ως προς την παραβίαση των ιερών θεσμίων και μη τήρηση των εκ του αυτοδιοικήτου του Αγίου Όρους απορρεόντων καταστατικών όρων.

Κ. Τζαβάρας: Υπάρχουν άρθρα που χρειάζονται διευκρινίσεις... μετά θα τα ψηφίσουμε με τα δύο χέρια


[Όπως αυτό πχ. του ξεπουλήματος των Airbus... έτσι κ. Τζαβάρα... ] 
Ναι επί της αρχής στο Πολυνομοσχέδιο είπε στον Real fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, ωστόσο, ζήτησε διευκρινίσεις για αρκετά άρθρα. 
«Αν πρόκειται για μέτρα που έρχονται με το σημερινό νομοσχέδιο που καταθέτει στη Βουλή ο κ. Βενιζέλος, για αυτά δε, τα μέτρα εμείς, έχουμε βεβαίως επί της αρχής μία θετική άποψη, αλλά υπάρχουν άρθρα που χωρίς διευκρινίσεις και....

Ρε το Μικέ αφού πρώτα εξάρθρωσε την τρομοκρατία τώρα θα εξαρθρώσει και τη γραφειοκρατία

Πουστ@@ ΠΑΣΟΚ-Θ. Σκορδάς (Διευθυντής ΝΔ): "Λανθασμένα τα στοιχεία που έδωσε το ΥΠΕΣ για τη χρηματοδότηση του κόμματος

         Τη διόρθωση των στοιχείων που δόθηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών σχετικά με τη χρηματοδότηση του κόμματος ζητεί η ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι είναι λανθασμένα.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Σκορδάς, τα στοιχεία που έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών...

Ο Σταματίου στον Πανναξιακό, παίρνουν και μικρό…

stamatiou-proedros
Την πρώτη μεταγραφή για το Γενάρη ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πανναξιακός. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό Ιάκωβο Σταματίου, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Α.Ε Κω προ ημερών.
Υπόγραψε και πιάνει δουλειά

Υποψηφιότητά για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Στ. Τζουμάκας

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Στ. Τζουμάκας 

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, στην  έκτακτη συνεδρίασή του την 12/1/2012, αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής  των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους, έως και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012, σύμφωνα με την  απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος που λήφθηκε ομόφωνα την 11/1/2012 στην Αθήνα, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή και επιγράφεται «σ/ν για τη δίκαιη δίκη και την αντιμετώπιση φαινομένων αρνησιδικίας»......

"Επιδρομή" οργανωτικού στην Σύρο !

 
Ψυχή των εκδηλώσεων ο περιφερειάρχης Ν.Κυκλάδων κ. Γ .Παντάκης
Επίσημη επίσκεψη στη Σύρο με αφορμή την κοπή της πίτας της Ν.Ο.Δ.Ε. Κυκλάδων για το νέο έτος, πραγματοποιούν, την Παρασκευή και το Σάββατο 13-14 Ιανουαρίου, οι αρμόδιοι περιφερειάρχες Νομού Κυκλάδων της ΝΔ. Επίσημος καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής είναι ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας.......


Άρση απαγορευτικού

Κόπασαν οι άνεμοι και βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με αποτέλεσμα να αρθεί πριν από λίγο το απαγορευτικό. Όλα τα δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, διεξάγονται κανονικά.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!

Πριν καν δει τον Παπαδήμο, ο Γιώργος Παπανδρέου θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου αύριο στις 13:00.
Η ατζέντα της συνάντησης δεν έχει προσδιοριστεί, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για το τι θα πει στον Κάρολο Παπούλια ο πρώην πρωθυπουργός.
Τις τελευταίες μέρες παίζεται ένα σκληρό πόκερ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, ενώ αυτή η συνάντηση δεν πρέπει να θεωρείται άσχετη με την επερχόμενη σύγκληση πολιτικών αρχηγών από τον Λουκά Παπαδήμο.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ:Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΡΟΔΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ KAI ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η παραίτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κου Μιχάλη Κόκκινου επιβεβαιώνει την ανάλγητη κυβερνητική πολιτική , την ανακολουθία και τη δημαγωγία στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.
Οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις των νησιωτών μας για ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα δώσουν λύση στα...

Επιτέλους και ένας Πασοκος με φιλότιμο

Δεν  άντεξε άλλο τον εμπαιγμό και τις παλινωδίες του Υπουργείου υγείας, της 2ης ΥΠΕ και του ίδιου του Υπουργού και υποψήφιου προέδρου του Πασοκ Ανδρέα Λεβέρδου , ο  διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Μιχάλης Κόκκινος  και ως έσχατο σημείο αντίδρασης στην κατάρρευση του νοσοκομείου που διοικούσε υποβάλλοντας την παραίτηση του. Σε  αντίθεση   με τον διοικητή του Νοσοκομείου- Κέντρου υγείας  Νάξου  τον γνωστό θεοχάρη που παραμένει κολλημένος στην καρεκλά του και  παριστάνει το Διοικητή αν και του έχουν δείξει επανειλημμένος τη πόρτα.

Η Ν.Ο.Δ.Ε. Κυκλάδων κόβει της πίτας της

Επίσημη επίσκεψη στη Σύρο με αφορμή την κοπή της πίτας της Ν.Ο.Δ.Ε. Κυκλάδων για το νέο έτος, πραγματοποιούν, την Παρασκευή και το Σάββατο 13-14 Ιανουαρίου, οι αρμόδιοι περιφερειάρχες Νομού Κυκλάδων της ΝΔ. Επίσημος καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής είναι ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος.
Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα:

Προς τον κ. Αντώνη Σαμαρά

κ. Σαμαρά,

Πολιτικός δεν είμαι και ούτε σας γνωρίζω προσωπικά. Είμαι όμως απόλυτα ενήμερος για την πολιτική σας σταδιοδρομία. Τολμώ να πω ότι “προσωπικά” σας γνωρίζω μόνο με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή, μέσα από τη μελέτη των πολιτικών σας πεποιθήσεων. Για τη ρήξη σας με την οικογένεια Μητσοτάκη, για το “άνοιγμα” των ελληνοαλβανικών συνόρων και τους στόχους σας τότε με την ΠΟΛ.ΑΝ. Θυμάστε; Γιατί εγώ θυμάμαι καλά! Μετά την “αποχή” σας από τα πολιτικά δρώμενα, τα πράγματα, όπως ίσως έχετε καταλάβει, έχουν αλλάξει δραματικά. Ζούμε σε εποχές ....

Τι θα γίνει ρε συ ΣΑΜΑΡΑ, θα μιλήσεις καθόλου; Τι μούγγα στη στρούγγα είναι αυτή;

Σε νέα οξύτατη επίθεση προς την οικογένεια Παπανδρέου προχώρησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος.

Αυτή τη φορά, ο κ. Καμμένος προχώρησε στην ανάρτηση εγγράφων και φωτογραφιών που αποδεικνύουν την εργασιακή σχέση του Ανδρίκου Παπανδρέου με την εταιρεία Unigestion.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει στον λογαριασμό του σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που ανέβασε:.....

Την ετήσια γιορτή της διοργανώνει η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου


Την ετήσια γιορτή της διοργανώνει η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, ώρα 11.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου στο Φιλώτι.
Η εκδήλωση, η οποία απευθύνεται στα παιδιά του δημοτικού περιλαμβάνει την αυτοσχέδια διδαχή-παράσταση, από τα ίδια τα παιδιά, του παραμυθιού “Tα μαγικά μαξιλάρια’’, του Ευγένιου Τριβιζά, μετά από προετοιμασία των δασκάλων κ.κ. Μαρίας Σκάρκου και Ελένης Γιαννούλη του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου υπό.....

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

TO BHMA ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΦΥΛΛΟ 145

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 11/1/12 ΣΤΗ ΝΑΞΟ