slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποδοκίμασαν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην Κάρπαθο: «Απατεώνες, λαμόγια» [βίντεο]


Με έντονες αποδοκιμασίες «υποδέχθηκαν» κάτοικοι της Καρπάθου την κατάθεση στεφάνου από κυβερνητικούς βουλευτές, στο μνημείο του Κώστα Ηλιάκη.

Την ώρα που βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, όπως ο Δημήτρης Καμμένος κατέθεταν στεφάνι στο μνημείο, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες και εκφράσεις όπως «ψέυτες, απατεώνες, κλέφτες, λαμόγια».

Αναρχοαπλυτοι ακύρωσαν εκδήλωση του Σκουρλέτη - «Ανεπιθύμητοι οι ΣΥΡΙΖαίοι σε κάθε γειτονιά»


Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν κινηματογράφο στο Βύρωνα, αναγκάζοντας τον Πάνο Σκουρλέτη να ακυρώσει την προγραμματισμένη του για σήμερα ομιλία.
Οι αντιεξουσιαστές που ανήρτησαν και σχετικό κείμενο στον ιστότοπο Indymedia, κατέλαβαν τον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην «Λoυίζα») στο Βύρωνα. Εκεί, στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας θα μιλούσε ο υπουργός Ενέργειας.
Στην ανακοίνωσή τους, οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του και δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά.
Η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών στο Indymedia

Δ.Λ.ΤΝάξουqΑπαγόρευση εισόδου οποιουδήποτε οχήματος στον πεζόδρομο της Παραλίας Νάξου

Σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων και μοτοποδηλατων εντός του πεζόδρομου που βρίσκεται στη χερσαία ζώνη λιμένα Νάξου, η τροφοδοσία των καταστημάτων θα γίνεται από τον κεντρικό δρόμο διέλευσης οχημάτων κατά τις ώρες τροφοδοσίας, όπως αυτές ισχύουν.
Παρακαλούνται όλοι οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην χερσαία ζώνη Λιμένα Νάξου να μην τοποθετούν τραπεζοκαθίσματα ,πινακίδες, σταντ και άλλα αντικείμενα  επί του πεζόδρομου, έτσι ώστε αυτός να παραμένει ελεύθερος στους

Fwd: Παρουσίαση βιβλιου



Καημένε Βουλγαράκη! Εσύ την έκανες (με τις offshore) νωρίς!

 ο Βουλγαράκης είχε δύο ατυχίες.
 Η πρώτη ήταν ότι ανήκε
 στην επάρατη Δεξιά.
  Η δεύτερη ότι είχε για αρχηγό
τον Κώστα Καραμανλή. 
Είναι κακό ένας υπουργός να έχει offshore εταιρεία, εφόσον το ξέρουμε όλοι κι υπάρχει διαφάνεια; Αν είναι της Ν.Δ είναι για Ειδικό Δικαστήριο. Αν είναι από τους «άλλους» αρκεί μία νομοθετική ρύθμιση με αναδρομική ισχύ (επί της ουσίας). Πιστεύουν ότι θα είναι κυβέρνηση για πάντα κι ότι δεν θα δώσουν λογαριασμό. Αυτές οι αλαζονικές συμπεριφορές είναι σύμπτωμα της Λουδοβίκειας νόσου!
Το έχουμε δει αυτό το έργο άπειρες φορές. Όταν κάποιος καβαλά το καλάμι είναι περισσότερο επιρρεπής στο λάθος. Κι ο τρόπος που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πολλά πράγματα δείχνει ότι το έχουν καβαλήσει το καλάμι για τα καλά. Ας σκεφτούμε το εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί την δική του νομενκλατούρα


Του Γιάννη Σιδέρη
Τον… αμάζευτο έχουν!
Πρώτα οι δηλώσεις του κ. Καμμένου για το αντισυνταγματικό και εγκληματικό ΦΠΑ στα νησιά, στη συνέχεια του συνεπικουρούμενου προέδρου της Βουλής, κ. Βούτση, στην συνέχεια του

Τα "αστέρια" του EURO 2004 στη Νάξο

 
Με αστέρια του ποδοσφαίρου που έκαναν περήφανους τους Έλληνες στο EURO 2004 θα γεμίσει το Δημοτικό Στάδιο Νάξου τη Δευτέρα!

Όπως είχε αποκαλύψει το naxostimes.gr οι παλαίμαχοι Π.ΣΑ.Π. (πρώην επαγγελματίες) ταξιδεύουν στη Νάξο προκειμένου να δώσουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με τους παλαίμαχους του Πανναξιακού, αφιερωμένο στη μνήμη του του Δημήτρη Κεραμιώτη.

Οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού Α.Ο. θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη, του τόσο πρόωρα χαμένου

Σηματοδότηση μονοπατιού Κυνιδάρου - Εγγαρών (2016)

Για τη σηματοδότηση της Διαδρομής 11, μονοπάτι Κυνιδάρου -
Εγγαρών, η εταιρεία μας πρότεινε να προσφέρει τα μάρμαρα προκειμένου να γίνουν μαρμάρινες αντί για ξύλινες πινακίδες. Η πρόταση έγινε δεκτή και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και με την τέχνη του «Νικόλα Βερύκοκκου» το έργο ολοκληρώθηκε το Μάη του 2016.

Η ΝΔ ζητά απαντήσεις για τις offshore: Ποιούς δικούς τους θέλουν να αθωώσουν αναδρομικά;

  

Μετά την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, η ΝΔ με νέα ανακοίνωσή της ζητά απαντήσεις για τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που επιτρέπει σε βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης να διαθέτουν offshore εταιρείες.