slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Νάξο την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και Γιάννης ΒρούτσηςΣυνοδευόμενος από τον αναπληρωτή τομεάρχη οικονομικών και βουλευτή  Κυκλάδων Γιάννη  Βρούτση ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 επισκέπτεται τη Νάξο. Ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος  θα  επισκεφτεί το δημαρχείο και το  Μητροπολίτη  Παροναξίας και  θα έχει  συναντήσεις με διαφόρους  παράγοντες του νησιού θα παραχώρηση συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ (T.V. radio εφημερίδες, τοπικά – ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΗΣΗ - blogs) και θα ολοκληρώσει την επίσκεψη του με ομιλία στο ξενοδοχείο “Naxos Resort” ( θα είναι κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης) στις 8 το βραδύ. Ενώ την Πέμπτη 22/12/11 λίγο πριν αναχώρηση από την Νάξο στις 9.30  θα παραχωρήσει ραδιοφωνική συνέντευξη   στο  "Μεσόγειος" 105,4fm και την Ρούλα Μπράουν
Ακόλουθη το   πρόγραμμα επίσκεψης:

Μας τελειώνει ο Βενιζέλος από ΥΠΟΙΚ για να αρχίσει κι αυτός αντιπολίτευση;


Σύμφωνα με όσα γράφει ο Γ. Πιτταράς στο twitter η σημερινή συνάντηση Παπαδήμου με τους Ταμβακάκη και Ράπανο θα βγάλει τον επόμενο τσάρο της Οικονομίας:

Συμβαίνουν στην Ελλάδα του ... 2011!


e-mail: prevejohn@yahoo.gr 

Όπως είναι γνωστό ο κύκλος της ζωής του ανθρώπου αποτελείται από τρεις βασικές περιόδους, την παιδική, την ενηλικίωση και τα γηρατειά.
Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2011 και οι τρεις αυτές ηλικιακές κατηγορίες βάλλονται από τις πολιτικές επιλογές των εθνοπροδοτών που μας κυβερνούν!

Δεν έχουμε …δυστυχώς λάβει καμία ανακοίνωση

"Η προεκλογική τακτική της ατεκμηρίωτης σκανδαλολογίας, τελείωσε"Κάποιοι ...φίλοι  μας κατηγορούν για λογοκρισία και για μεροληπτικές αναρτήσεις, διότι λεει, ενώ αναρτήσαμε στο blog μας  την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Αργύρης Ανευλαβής για το χρέος του Δήμου Νάξου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων που μιλούσε για  κακοδιαχείριση  και αδιαφάνεια των δημοτικών μας πραγμάτων, αφήνοντας υπονοούμενα για τους ΤΕΩΣ Δημάρχους, δεν κάναμε το ίδιο και με την ανακοίνωση του τέως δήμαρχου Νικόλα Βασιλάκη είτε από εμπάθεια προς τον ίδιο είτε διότι δεν μας αρέσει η …δριμεία επίθεση που εξαπολύει στη Δημοτική αρχή της Νάξου με αφορμή την ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Αργύρη Ανευλαβή. Για χάρη της  αλήθειας και μόνο  ενημερώνουμε τους καλούς μας φίλους ότι ΔΕΝ λάβαμε  καμία ανακοίνωση στο e-mail μας  από τον τέως Δήμαρχο συνεπώς είναι αδύνατο να αναρτήσουμε κάτι που δεν έχουμε λάβει. θέλουμε επίσης για άλλη μια φορά να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ότι από  την πρώτη μέρα λειτουργίας αυτού του blog οποιαδήποτε  ανακοίνωση έρχεται στο e-mail μας  naxios.blogspot.com@gmail.com, από οποιονδήποτε και  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ Η ΟΧΙ τη δημοσιεύουμε.          
                                                       Η διαχειριστική ομάδα του naxios.blogspot.com
Υ.Γ. Αν θέλει ο ίδιος η κάποιος φίλος  από  άλλο  blog που  έχει την ανακοίνωση  να  μας την στείλει εδω ειμαστε . 

‘’ Απόκτηση διπλώματος εκδοροσφαγέα’’


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάγκης κατάρτισης των συμπολιτών μας που απασχολούνται στον πρωτογενή τομέα, σε συνεργασία με την Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών, καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αποκτήσουν δίπλωμα εκδοροσφαγέα να καταθέσουν αιτήσεις στις κατά τόπους Περιφερειακές Υπηρεσίες Κτηνιατρικής και όπου δεν υπάρχουν Υπηρεσίες Κτηνιατρικής στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Αγροτικής Οικονομίας έως και...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝ​ΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

LINK ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ


Ακολουθούν άλλα πέντε βίντεο

Δήλωση του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης,


«Τα σενάρια περί μείωσης των συντελεστών ΦΠΑ, που διαρρέει το Υπουργείο Οικονομικών, θυμίζουν τις εμμονές της κυβέρνησης Παπανδρέου σε λάθος συνταγές και επιβεβαιώνουν το δίκαιο των θέσεων της Ν.Δ.
Επί 2,5 ολόκληρα χρόνια, η Ν.Δ. προτείνει τη μείωση των εξοντωτικών φορολογικών συντελεστών – άμεσων και έμμεσων φόρων. Μάλιστα, από το «Ζάππειο Ι», ο Πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Αντώνης Σαμαράς επέμενε ο συντελεστής 23% του ΦΠΑ να μειωθεί στο 19% και ο συντελεστής 13% στο 9%, με ταυτόχρονη αλλαγή του τρόπου είσπραξής του. Αυτό αποτυπώνεται αναλυτικά και στο Φορολογικό μας Πρόγραμμα.

Πως θα κυβερνήσει ο Σαμαράς

Oι πρώτες 100 ημέρες στο Μαξίμου

Από την επίσκεψη του Α. Σαμαρά στον Πανάγιο Τάφο την περασμένη εβδομάδα
Η επόμενη κυβέρνηση, επειδή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα μεταπολιτευτικά προβλήματα, δεν θα έχει ούτε μια μέρα για χάσιμο. Επιπλέον, δεν θα έχει ούτε μια μέρα περίοδο χάριτος. Για αυτό και ο Α. Σαμαράς ετοιμάζει σχέδιο δράσης ώστε να είναι, ανά πάσα στιγμή, έτοιμος για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Ο ίδιος εκτιμά ό,τι απτά αποτελέσματα μπορεί να προκύψουν αμέσως, κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας,  αλλά για να αλλάξει η χώρα θα απαιτηθεί προσπάθεια που υπερβαίνει το βίο μιας κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει δώσει αυστηρές οδηγίες να μην καλλιεργούνται ελπίδες για άμεση λύση των προβλημάτων, επειδή τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Πράγμα το οποίο τηρεί και ο ίδιος στις ομιλίες του. Άλλωστε η «ρεαλιστική αντιπολίτευση» και η «υπεύθυνη στάση» κυριάρχησαν στην αντιπολιτευτική τακτική που ακολούθησε η ΝΔ αυτά τα δύο χρόνια.
Οι πρώτες πρωτοβουλίες 
Η πρώτη κίνηση του νέου πρωθυπουργού θα είναι φυσικά μια μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση, όπως άλλωστε προανήγγειλε και ο ίδιος στην ομιλία του στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο. Ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα λίγων υπουργών που θα είναι  έτοιμοι για όλα!
Θα ακολουθήσει (με τις προγραμματικές δηλώσεις) δέσμη άμεσων πρωτοβουλιών που θα αφορούν την ενίσχυση της αξιοπιστίας του πολιτικού μας συστήματος, την ενίσχυση των εθνικών θέσεων και των Ενόπλων Δυνάμεων, την ενίσχυση των κατώτατων συντάξεων, την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.
Έτσι με ταχύτατους ρυθμούς θα προωθηθούν για έγκριση από τη νέα Βουλή σειρά νομοθετημάτων για τα εξής θέματα:
- Το “πόθεν έσχες” όλων των πολιτικών από το 1974 και μετά.
- Την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας και την κατάργηση του νόμου για την Ιθαγένεια
- Την αύξηση των κατώτατων συντάξεων και την  μείωση των φορολογικών συντελεστών. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. αποδίδει τεράστια σημασία σ’ ένα νέο, απλό,  δίκαιο και αξιόπιστο φορολογικό σύστημα, τις βασικές αρχές του οποίου εδώ και καιρό προετοιμάζει ειδική ομάδα.
- Την ανακήρυξη της ΑΟΖ.Η Ελλάδα, κατά τα πρότυπα της Κύπρου παραχωρεί ταχύτατα άδειες για την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου.
Με τον εντοπισμό κοιτασμάτων μπορεί αμέσως να  τιτλοποιηθεί μέρος των εσόδων..........

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κ.Α.Π.Η. Νάξου

Σας Σας καλούμε  στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παντανάσσης, Χώρας Νάξου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
Χαιρετισμό του  Προέδρου Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Στέλιου Μαυρογιαννόπουλου
Ομιλία με θέμα: «Η γέννηση του Θεανθρώπου» από την Πρεσβυτέρα Αγγελική Σκουλάτου.

Δύει το άστρο του Παπαδήμου


Γράφει ο Γιώργος Κουβαράς

Ένα μήνα μετά την τοποθέτησή του στη θέση του πρωθυπουργού, ο Λουκάς Παπαδήμος, αφού έτυχε… αποθεωτικής υποδοχής, προσγειώνεται στην πολιτική, επικοινωνιακή πραγματικότητα. Η ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη που απολαμβάνει και η θετική μιντιακή προβολή του, δεν στάθηκαν ικανές να διατηρήσουν ψηλά το γόητρο του -ούτε της κυβέρνησής του. Μέσα σε ένα μήνα οι αρνητικές κρίσεις υπερτερούν συντριπτικά των θετικών στις δημοσκοπήσεις και το άστρο του Παπαδήμου δείχνει να δύει πριν προλάβει καλά – καλά να ανατείλει. Φταίει το πρόσωπο; Προφανώς όχι.

Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ένας άνθρωπος με κύρος και βαθιά γνώση της Οικονομίας. Εάν, όμως, αρκούσαν αυτά για να κυβερνήσει κανείς μια χώρα που βρίσκεται σε κρίση, τότε το πρόβλημα θα το είχαμε λύσει προ πολλού… Ο Παπαδήμος είναι άλλο ένα πολιτικό θύμα των καιρών. Δίχως λαϊκή νομιμοποίηση, επικεφαλής μιας κυβέρνησης τριών κομμάτων και 49 υπουργών, (εκ των οποίων οι 38 προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ που οι πολίτες περιμένουν τις εκλογές για να το τιμωρήσουν σκληρά), είναι φυσικό να μην μπορεί να κάνει… το θαύμα του.

Το θέμα είναι ότι παρά την προφανή αδυναμία του να κάνει τη διαφορά, κάποιοι δίνουν μάχη να τον κρατήσουν πάση θυσία για καιρό στην πρωθυπουργία, σα να μην αντιλαμβάνονται ότι η παράταση της θητείας του δεν πρόκειται να αλλάξει τη δυναμική των πραγμάτων που λειτουργεί σε βάρος του ίδιου και της κυβέρνησής του.

Όταν μια χώρα βαδίζει σε οικονομικό αδιέξοδο, βυθίζεται στην ύφεση και στην οικονομική κρίση, η λύση δεν μπορεί να είναι μια πολυκομματική συνεργασία, προϊόν εκβιασμού των δανειστών. Η μόνη διέξοδος σε ένα τέτοιο σκηνικό -έστω και προσωρινή- είναι οι εκλογές. Οι πολίτες νιώθουν την ανάγκη να εκφραστούν. Η λειτουργία της Δημοκρατίας σε τέτοιες περιόδους δίνει μια αναγκαία εκτόνωση την οποία είναι φανερό ότι χρειάζεται σήμερα ο τόπος.

Ακόμα και το ΔΝΤ, στην τελευταία έκθεσή του, θεωρεί δεδομένο ότι οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν το πρώτο τρίμηνο του 2012. Το ίδιο πιστεύουν και οι εκπρόσωποι της τρόικας, οι οποίοι συζητούν πάνω σε αυτή τη βάση για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Αφού έχουν πειστεί μέχρι και οι δανειστές ότι θα τις κάνουμε, τελικά, σύντομα τις εκλογές (κάπου κοντά στις 19 Φεβρουαρίου), μήπως πρέπει να πειστούν επιτέλους και οι τελευταίοι δύσπιστοι του ευρύτερου συστήματος εξουσίας που δίνουν ακόμη μάχη οπισθοφυλακής για την παράταση της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου; Δεν βοηθούν ούτε τον ίδιο ούτε τη δική τους προοπτική…


aixmi.gr

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...
Φήμες ότι ο Πάγκαλος υπέβαλε μήνυση στην ΠΑΣΚΕ δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιωθεί.
Έχει όμως φωτογένεια ο άνθρωπος ή κάτι σαν άνθρωπος.

Ο Γιάννης Βρούτσης στη Σαντορίνη


 Το Σάββατο 17/11/2011 επισκέφτηκε τη Σαντορίνη ο βουλευτής Κυκλάδων και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Ν.Δ ο κ. Γιάννης Βρούτσης.
Στο γραφείο της Δημοτικής Οργάνωσης συναντήθηκε με το Δ/Σ και τα Στελέχη της Ν.Δ Θήρας όπου έγινε ενημέρωση και αναπτύχτηκε διάλογος για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σε πολλά

Ενιαίο σύστημα διοίκηση για αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων

Την κατάρτιση και αποστολή κοινού σχεδίου δράσης για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων σε όλα τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων αποφάσισαν οι φορείς που συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γιώργου Πουσσαίου.
Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συγκάλεσε σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Λιμενικό Σώμα, Ναυτική Βάση Σύρου, Αστυνομική Διεύθυνση, Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, 90 ΜΕ, Εθελοντικές Οργανώσεις, Νοσοκομείο Σύρου, ΔΕΥΑ, Διεύθυνση Δασών κ.ά.) προκειμένου να ληφθούν μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων στα νησιά.

e-Επιλογές της 18/12/2011•Ο Πανικός λύνει γλώσσες...

•Ύμνοι Μπόμπολα για Παπαδήμο ...

•100 άτομα απασχολούσε ο ΓΑΠ για τα Social Media!!!

•Κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία ο στυγερός δολοφόνος!

•Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν ΥΠΕΘΑ Ἀβραμόπουλο Δημήτριο

•Που μας κατάντησαν..."Έλληνες μεταναστεύουν στην Κων/πολη"

•Η κοροϊδία της απόφασης της 27ης Οκτωβρίου.

•Τα blogs υποχωρούν, τα ΜΜΕ νικούν κατά κράτος.

•Τουλάχιστον ο Χατζηνικολάου είναι ειλικρινής και παραδέχεται ότι είναι φιλοχρήματος...κι από 'δώ πάνε οι άλλοι

•Οι ίδιοι οι Άγγλοι επικρίνουν τον Κάμερον και οι Έλληνες μπούφοι ζητάνε να συμμαχήσουμε με τους εβραίους του City!!

•Ιδού τα δισεκατομμύρια που εισέπραξαν οι ΜΚΟ

•Ο μεταβατικός που θέλει να γίνει…μόνιμος!

•Έβαλαν τα μεγάλα Μέσα…Αγωνιούν για την ανωμαλία!

•Καταρρέουν και βλέπουν ρόδινα όνειρα…

•Οι αγιογραφίες δεν αρέσουν στους αναγνώστες

•Κοροιδεύουν χοντρά οι βουλευτές τους Έλληνες πολίτες για τα αναδρομικά που απαιτούν!

•Ο εθνικός ρόλος του Αντώνη Σαμαρά

•Ανάγκη Αλλαγής της Μεταναστευτικής μας Πολιτικής

•Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε εκλογές αύριο; ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΣ-NEWS

•Η ανασκόπηση του 2011 από τη Google (Βίντεο)

•Παρέμβαση Μαγκριώτη σε ημερίδα για την εσωτερική περιφερειακή

H ΝΔ να σταματήσει τις αυξήσεις που ζητάει η ΔΕΗ

“Η ΔΕΗ ζητά αύξηση της τάξης του 15%, ωστόσο η ΡΑΕ ενέκρινε ποσοστό αύξησης έως 12%».

Και γιατί η ΔΕΗ ζητάει αυξήσεις;

«Η ΔΕΗ, θύμα και αυτή της συνεχιζόμενης ύφεσης, ανακοίνωσε ζημίες για το τρίτο τρίμηνο του έτους για πρώτη φορά τα τελευταία δυο χρόνια, εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης για ηλεκτρική ενέργεια και της αύξησης του κόστους παραγωγής. Το τέταρτο τρίμηνο θα είναι κακό, όπως ήταν και το τρίτο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός!

Και βρήκε τη λύση!

Να ζητήσει αυξήσεις σχεδόν τετραπλάσιες του πληθωρισμού!

Όλα αυτά εν μέσω κρίσης και ενώ η μέση ελληνική οικογένεια πλήττεται βάναυσα από την παρατεταμένη ύφεση και τις φορολογικές επιδρομές του κ. Βενιζέλου.

Επανεξελέγη πρόεδρος ο κ. Νίκος Μαϊτός

Συγκροτήθηκε  σήμερα  Κυριακή  18  Δεκεμβρίου  20111   σε  σώμα  το  νέο  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ο.ΝΑ.Σ.  που  προήλθε  από  τις  εκλογές  στις  11  Δεκεμβρίου  ως  εξής :
Α. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. :

ΜΑΪΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Γλινάδο)
Β. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ :
1. Α΄Αντιπρόεδρος : ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ( Σαγκρί )

2. Β΄ Αντιπρόεδρος : ΑΡΣΕΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ( Εγγαρές )

3. Γεν. Γραμματέας : ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ( Απείρανθος )

4. Ταμίας : ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ( Κουρνοχώρι - Μύλοι )

5. Ειδ. Γραμματέας : ΜΑΡΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ( Εγγαρές )

6. Έφορος : ΣΑΧΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ( Σκαδό - Μέση )

Γ. ΜΕΛΗ

Έτσι δούλευε το ΠΑΣΟΚ στο διαδίκτυο..για αυτό είχε ο ΓΑΠ εκατοντάδες συμβούλους….

Όπως θα δείτε πιο κάτω, το ΠΑΣΟΚ στο διαδίκτυο είναι ΠΑΝΤΟΥ…
Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση
Information, Internet Services PASOK (is.pasok.gr): an overview

The scope of the PASOK information Services department is two fold:
- proposing new services on behalf of the organisation PASOK for all is members and friends 
- intergrating intra-party procedures with the use of information and internet

Φιλαναθρωπικός Αγώνας μπάσκετ.


Χθες Σαββάτο 17 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ που διοργάνωσε ο όμιλος Ροταράκτ Ερμουπόλεως, μεταξύ των ομάδων : ‘’Νέοι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου’’ – ‘’Παλαίμαχοι Α.Ο. Ερμούπολης’’

Παρουσία αρκετών φιλάθλων και σε έναν δυνατό κατά τα άλλα αγώνα, οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν έχοντας κοινό σκοπό να συνεισφέρουν στην ενίσχυση της Φιλοζωικής Ομάδας Σύρου (Φ.Ο.Σ.), μιας ομάδας συμπολιτών μας που εδώ και χρόνια προσφέρει θαλπωρή και προστασία σε αδέσποτα του νησιού μας.