slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Εργασίας Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης με Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου 11:16 μ.μ. | Αναρτήθηκε από parospress Paros | |


Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο είχε ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός στην οποία συμμετείχε και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γ. Λεονταρίτης.
Συζητήθηκαν θέματα αναπτυξιακού σχεδιασμού της Σύρου, οι δυνατότητες συνεργασίας και η προετοιμασία εν όψη της νέας προγραμματικής περιόδου (ΕΣΠΑ 2014 - 2020) καθώς και θέματα τουριστικής προβολής της Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Δήμαρχος, εξέφρασαν την επιθυμία της βελτιστοποίησης της

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΝΟΥ

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, στηριζόμενοι στο Καταστατικό του Συλλόγου μας και συγκεκριμένα στο άρθρο 2 ‘’Σκοπός του Συλλόγου’’, το οποίο μας δίνει το δικαίωμα και μας ορίζει την υποχρέωση να ενεργούμε για ‘’την προστασία και τη διαφύλαξη της πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς του νησιού και την προώθηση αυτών’’ (παράγραφος 5), δημιουργούμε ένα εργαστήρι ελληνικών παραδοσιακών χορών με.....

Το πολυεργαλείο των ΚΕΠ: Αυξάνουν τις υπηρεσίες τους


Στην αύξηση του αριθμού των υπηρεσιών που παρέχουν τα ΚΕΠ, προκειμένου σύντομα να αποτελούν το μοναδικό σημείο εξυπηρέτησης των πολιτών στην επαφή τους με το Δημόσιο, προβαίνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ήδη η ηλεκτρονική διασύνδεση των ΚΕΠ με βάσεις δεδομένων της Δημόσιας Διοίκησης φαίνεται ότι έχει «λύσει» τα χέρια των πολιτών, επιτρέποντάς τους να .....

Τι πρότεινε ο Καραμανλής στο Σαμαρά. Όλο το παρασκήνιο

Ο Μανώλης Κοττάκης αποκαλύπτει τι συζήτησαν ο Κώστας Καραμανλής κι ο Αντώνης Σαμαράς στις συναντήσεις τους μέσα στο καλοκαίρι και την πρόταση του πρώην πρωθυπουργού για το χειρισμό του θέματος της Προεδρικής εκλογής.
Διαβάστε όλο το παρασκήνιο στο.....

OI ΝΑΞΙΟΙ:ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ.

Αιμοδοσία στο  Πολιτιστικό κέντρο
 Συλλόγου Φιλωτιτων Νάξου 
Ο Γιατρός  Γιάννης Βλασερός
 με την πρώτη Ναξιώτισσα
 αιμοδότρια και ευεργέτιδα  
Ανδρονίκη Βαμβακοπούλου 
Το να δίνεις το αίμα σου για τον συνάθρωπο σου είναι μία έκφραση υπέρτατης προσφοράς.Κι όμως αυτό κυριολεκτικά το έκαναν μαζικά οι Ναξιώτες με προεξάρχουσα την Νεολαία δίνοντας 529 φιάλες ασκούς αίματος στις εξορμήσεις αιμοληψίας που πραγματοποιήθηκαν σε πολλά χωριά του νησιού μας την διάρκεια του καλοκαιριού.
Η μεγάλη αυτή συλλογή αίματος ήταν ΄΄δώρο εξ ουρανού΄΄για τις αιμοδοσίες των νοσοκομείων που στερεύουν από αίμα την περίοδο του καλοκαιριού αναδεικύοντας την Νάξο σε κορυφαίο τόπο αιμοδοτικής προσφοράς.
"Το κίνημα της αιμοδοσίας" έχει βαθειά ριζώσει στην ....

Για πολιτική απάτη κατηγορεί η Ψαρρά Ευδοκία και η Λαϊκή Συσπείρωση τη Δημοτική Αρχή

Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΒΛΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ 

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 

Με αφορμή τους απεσταλμένους λογαριασμούς ύδρευσης στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας με την παλιά τιμολόγηση και κατά παράβαση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 4-11-2013 η Λαϊκή Συσπείρωση ερεύνησε το θέμα και διαπίστωσε τα εξής:

ΑΠΑΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΚΟΥ Σε αργία καθηγητής του ΑΠΘ για πλαστογραφία, απάτη και υπεξαίρεση


Σε αργία τέθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στον οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για πλαστογραφία μετά χρήσης, απάτη και υπεξαίρεση στην υπηρεσία.

Με βάση τη σχετική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο καθηγητής θα τεθεί σε αργία από κάθε διδακτική και ερευνητική δραστηριότητα και θα απέχει από τη συμμετοχή του στα διάφορα πανεπιστημιακά όργανα και εκλεκτορικά σώματα, μέχρι να εκδοθεί αθωωτική