slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Καμμένος βρίζει τους τραπεζίτες αλλά οι ΑΕροψεκασμένοι πήραν δάνειο από την Τράπεζα Ατικκής!!

[Έτσι εξηγείται το γέλιο του Πάνου στη χθεσινή συνεδρίαση που "οδηγεί στην εξαθλίωση του λαού"... ότι θα πάρουμε τη δόση για τους τραπεζίτες και θα πάρουν και οι ΑΕροψεκασμένοι το κάτι τις τους...]
Του.....

Το πραξικόπημα των υπαλλήλων που αυτοχρίσθηκαν προστάτες της Βουλής Με συντονιστές το ανεπάγγελτο πλουσιόπαιδο και τον κομπάρσο του Λαζόπουλου

Μόλις ο Γιάννης Στουρνάρας ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι η κυβέρνηση κόβει τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής ένας εξ αυτών, κραδαίνοντας ένα χαρτί, ορμάει στο εντευκτήριο των βουλευτών και φωνάζει έξαλλος: «Πάμε σε απεργία, καταργεί το αυτοδιοίκητο Βουλής»!
Ακολουθεί πανδαιμόνιο που λίγο έλειψε να οδηγήσει την ψηφοφορία σε αδιέξοδο, διέκοψε την κρίσιμη συνεδρίαση και αποκάλυψε αυτό που όλοι γνωρίζουμε: ότι υπάρχουν υπερ-προνομιούχοι υπάλληλοι, με παχυλούς μισθούς, επιδόματα και πολυτελείς συντάξεις, αμετάθετοι οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι κράτος εν κράτει της Βουλής και δικαιούνται όσα οι άλλοι εργαζόμενοι χάνουν.

Ο Πεπόνης ζητάει να ελεγχθεί ο Παπαντωνίου επειδή η σύζυγός του είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Τον πρώην υπουργό Οικονομικών και Άμυνας των κυβερνήσεων Σημίτη Γιάννο Παπαντωνίου θα ελέγξει η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής, όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή μετά από επιστολή του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη και την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου είναι στη λίστα Λαγκάρντ με τους καταθέτες σε τράπεζες της Ελβετίας. Ο κ. Πεπόνης επισυνάπτει μάλιστα και στοιχεία λογαριασμού. Η ανακοίνωση της επιτροπής της Βουλής έχει ως εξής:

Γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία

Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων ζωής της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιούνται σήμερα εκδηλώσεις από τη 116 Πτέρυγα Μάχης του Αράξου και 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας.

Οι πύλες των στρατοπέδων είναι ανοικτές για το κοινό.Στον εκθεσιακό χώρο των αεροσκαφών υπάρχουν τα βασικά μαχητικά αεροσκάφη της, καθώς και έκθεση φωτογραφικού οπτικοακουστικού υλικού, και οπλικών συστημάτων.

Σήμερα 8 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. στο αεροδρόμιο της 117 Π.Μ. θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις με δοξολογία και ακολούθως επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους.

Το βράδυ θα δοθεί η καθιερωμένη δεξίωση στην Λέσχη των Αξιωματικών τη Διασποράς της Μονάδος.

Αποχωρεί από το Πασοκ η Αριστερή του τσόντα


Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ ο Μίμης Ανδρουλάκης, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο ίδιος σε ραδιοφωνική εκπομπή. Υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα δουλέψει για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς.
Ο κ. Ανδρουλάκης που εκλέγεται στη Β' Αθηνών μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm επισήμανε ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στις διεργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι μια φορά πήγε σε συενδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και αποφάσισε να μην ξαναπάει, γιατί είδε να .......

Ξεφτιλίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον θηλυκό Γιαννόπουλο

Αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πυρ και μανία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα έλεγαν διάφορα "κοσμητικά" στους διαδρόμους της Βουλής, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό.

Δυσαρέσκεια προκάλεσε σε πολλούς το γεγονός ότι η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε...
ονομαστική ψηφοφορία. Εξού και το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας μεν με το αίτημα περί αντισυνταγματικότητας, αλλά διαφώνησε με την ονομαστική ψηφοφορία.

Μερικοί θεωρούν ότι η βουλευτής τυγχάνει υπερπροβολής και κυρίως απολαμβάνει την εύνοια του Αλέξη Τσίπρα.

Τα Νέα

Τι έχουν να πούνε τα παπαγαλάκια: Απαλλακτικό βούλευμα για τον Ισ.Κούβελο σχετικά με την υπόθεση για το «πόθεν έσχες»

Απαλλακτικό για τον επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι το βούλευμα το Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» που είχε υποβάλει το....

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ AYPIO ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ττακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα
 στις 09 Νοεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα: 19.00 μ.μ
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Απόλυτη ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιη των μέτρων (βίντεο)

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χθεσινή ψηφιση των μέτρων. Τις προηγούμενες μέρες το άγχος, μήπως και γίνει καμιά στραβή και πάμε σε εκλογές και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε χτυπήσει κόκκινο γιατί τότε θα έπρεπε να μας δείξουν τα λεφτά που υπάρχουν. Δείτε το βίντεο της ανακούφισης:

Αντώνη χάσαμε από 1500 βολεμένους... Αν δεν τους απολύσεις τι θα πεις στο 1,5 εκ των ανέργων;


Χθες γίναμε μάρτυρες της δράσης της πιο σκληρής συντεχνίας που υπάρχει στη χώρα και που μέχρι τώρα αγνοούσαμε μέχρι που μπορεί να φτάσει. Τώρα ξέρουμε... μπορεί να φτάσει έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του κοινοβουλίου και αν χρειαστεί να μπει μέσα και να σβήσει τα φώτα. Το κλίμα τρομοκρατίας, όχι μόνο εναντίον των βουλευτών της κυβέρνησης αλλά και οι επιθέσεις που δέχθηκαν οι δημοσιογράφοι από τους εν λόγω νταβατζήδες της Βουλής δεν μπορεί να περιγραφτεί!

15μελές: Η συμμαθήτριά μας δεν αποβλήθηκε για την υψωμένη γροθιά όπως ψευδώς λέει αλλά για άλλο λόγο


Σε νέα βάση φαίνεται ότι μπαίνει η υπόθεση της 17χρονης μαθήτριας λυκείου του Πύργου, η οποία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είχε υψώσει τη γροθιά της. Η κίνηση αυτή αλλά και η μονοήμερη αποβολή που της επιβλήθηκε, είχε προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, το 15μελές συμβούλιο του σχολείου της κοπέλας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία θέτει νέα δεδομένα. Τονίζει ότι η μαθήτρια δεν τιμωρήθηκε για την κίνηση της στην παρέλαση, όπως είχε ενημερώσει τους πάντες αλλά για την απρεπή συμπεριφορά της προς καθηγήτριες της.
Κατά συνέπεια, το 15μελές, το οποίο είχε προχωρήσει μέχρι και σε κατάληψη, αποφάσισε να άρει την στήριξη του προς το πρόσωπο της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

e-Επιλογές της 07/11/2012



ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΕΓΚΛΗΜΑ;


Άρθρο του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας για την επικρατούσα πολιτική κατάσταση στη χώρα
Μετά τις εκλογές του Ιουνίου, πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι πίστευαν ότι το πολιτικό μας σύστημα εξευρωπαΐστηκε και μπορούμε να σχηματίζουμε κυβερνήσεις συνεργασίας. Εξάλλου, λίγο πολύ αυτό ήταν και το μήνυμα των εκλογών: «Συνεργαστείτε για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή και ......

Επίσκεψη στην 6η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης Μυκόνου

Η πολιτευτής της Ν.Δ στο Νομό Κυκλάδων και Δημοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Μυκόνου, κα Αικατερίνη Μονογυιού, στις 2 Νοεμβρίου επισκέφθηκε την 6η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης Μυκόνου, όπου ξεναγήθηκε απο τον Διοικητή κ. Νικόλαο Κιπένη ο οποίος της πρόσεφερε αναμνηστική πλακέτα, τιμής ένεκεν για την επίσκεψη της.

Τήνος-Τολμάμε μαζί



Μήνυμα Δημάρχου Τήνου με την συμπλήρωση 2 ετών από τις Δημοτικές εκλογές.
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης, σήμερα, 2 ετών από το εκλογικό αποτέλεσμα της 7-11-2010, νοιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω με τους συμπατριώτες μου.

Έναρξη 2ης Σειράς Κυκλάδων Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

 

Ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου  και  Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία»  ανακοινώνει ότι:
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.), διοργανώνει  τη 2η Σειρά Κυκλάδων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, τα οποία επιθυμούν να...........

Παρατείνεται η προθεσμία για υποβολή δικαιολογητικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ενημερώνουμε  τους ενδιαφερόμενους ότι  η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου παρατείνεται για δύο εβδομάδες, μέχρι τις 23/11/2012.

Ο πρόεδρος της
Επιτροπής Λειτουργίας  του Κοινωνικού Παντοπωλείου
ΤΟΤΟΜΗΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

Το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση αναστολής κατά της απόφασης απαλλοτρίωσης για τη δημιουργία ΧΥΤΑ

Το  Διοικητικό Εφετείο Πειραιά εξέδωσε  απόφαση στις 2 Νοεμβρίου (αρ. απόφ. 180/2-11-2012), με την οποία απορρίπτεται  η από 1-6-2012 Αίτηση Αναστολής  του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού  Συλλόγου «Παναγία  Αταλιώτισσα» και άλλων 14 αιτούντων κατά της απόφασης απαλλοτρίωσης για τη δημιουργία ΧΥΤΑ. Η συζήτηση της υπόθεσης έγινε στις 25 Οκτωβρίου και με την παρούσα απόφαση δικαιώνεται ο Δήμος Νάξου και  Μικρών Κυκλάδων. Ο  δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, δήλωσε:

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Εδώ και τέσσερις μήνες, από την ώρα που ανέλαβε η τρι-κομματική κυβέρνησή μας, αλλάζουμε τα πάντα: τρέχουμε να υλοποιήσουμε δεσμεύσεις, να σπάσουμε την απομόνωση στο εξωτερικό, να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση στο εσωτερικό, να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας μας, να διαπραγματευθούμε μια διέξοδο με Ανάκαμψη. Να βρούμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις. Να σωθούν θέσεις εργασίας…

Τα μέτρα ψηφίστηκαν από 153 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟK

Τα μέτρα ψηφίστηκαν από 153 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Η μαραθώνια και ίσως πιο επεισοδιακή συνεδρίαση Ολομέλειας Βουλής της Μεταπολίτευσης ολοκληρώθηκε με την υπερψήφιση του «Μνημονίου 3» από  153 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.Συγκεκριμένα ψήφισαν 299 βουλευτές, από τους οποίους 153 είπαν «ναι» (126 από τη ΝΔ και 27 από το ΠΑΣΟΚ), 128 «όχι» και 18 «παρών». Από τη διαδιακασία απείχε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης.Το ΠΑΣΟΚ μετρά έξι διαρροές. Συγκεκριμένα, «όχι» ψήφισαν οι Θεόδωρος Παραστατίδης και Μιχάλης Κασσής, «παρών» η Αντζελα Γκερέκου, ο ....

Αφίσα της ΟΝΝΕΔ αφιερωμένη σε ΑΕροψεκασμένους και Χρυσαυγίτες που στηρίζουν τους 16 μισθούς στη Βουλή

Για τους υπόλοιπους το ξεραμε ότι στηρίζουν ότι σάπιο, τώρα είναι επιβεβαιωμένο και για τους ΑΕ και τη ΧΑ:


Αντράκι η Πιπιλή τα έχωσε στον ανεπάγγελτο Καμένο: Είσαι ανεπάγγελτος πολιτικός και συνταξιούχος βουλευτής από τα 25 σου


Εντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στην αίθουσα της Ολομέλειας ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Η κυρία Πιπιλή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του κ. Καμμένου όταν ο τελευταίος χαρακτηρισε από το βήμα της Βουλής τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, υπάλληλο της Goldman Sacks και του ζήτησε να παραιτηθεί.

Συγκεκριμένα η βουλευτής της ΝΔ πετάχτηκε από τη θέση της και φωνάζοντας τον χαρακτήρισε ανεπάγγελτο πολιτικό, επαγγελματία βουλευτή από το 94 και συνταξιούχο βουλευτή από τα 25 του.

«Ανεπάγγελτε δείξε μου τα ένσημα που έχεις κολλήσει» του είπε σε έντονο ύφος και πρόσθεσε: «Δεν έχεις κολλήσει ούτε ένα ένσημο, είσαι βουλευτής από τα 25».