slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ε.Α.Σ. Νάξου | 14η Γιορτή Πατάτας και 5ο Food Experience Graviera Naxos!


Το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου διοργανώνει τη 14η Γιορτή Πατάτας Νάξου και το 5ο Food Experience Graviera Naxos!

Η μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή του Αιγαίου, πιστή στο ραντεβού της, έρχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές χαράς, διασκέδασης, ξεφαντώματος και την μοναδική εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας και του γνήσιου νησιώτικου πανηγυριού!

Βρείτε συνημμένα δελτίο Τύπου, πληροφορίες για την Γραβιέρα και την Πατάτα Νάξου, καθώς και την αφίσα της εκδήλωσης.

Στη διάθεσή σας!

Με εκτίμηση,
Για την Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε.

Νικηφόρος Παπανικόλας: Ανακοίνωση 10 υποψηφιοτήτων





Ανακοίνωση 10 υποψηφιοτήτων στη Νέα Εποχή

Ρόδος, 28.8.2023


Στην ανακοίνωση δέκα ακόμη Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων προχώρησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Νικηφόρος Παπανικόλας.





Μήνας Λυριστής 

Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου


Υποψήφιος Διδάκτωρ Διεθνούς Πολιτικής στη Μέση Ανατολή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών) και κάτοχος Master of Science (MSc) στη Γεωπολιτική Ανάλυση, Γεωστρατηγική Σύνθεση και Σπουδές Άμυνας και Διεθνούς Ασφάλειας από το Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά τόσο σε τουριστικές επιχειρήσεις στον τόπο καταγωγής του τη Μύκονο, όσο και σε δράσεις ακαδημαϊκού περιεχομένου. 


Χρήστος Κασιώτης 

Δημοτικός Υπάλληλος 

Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου 


Μιχαήλ Ροδίτης

Ιδιωτικός Υπάλληλος / Πρόεδρος Σωματείου Οδηγών Χειριστών Ρόδου

Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου 


Βασιλική - Ελευθερία Κονδράρου

Φοιτήτρια Ψυχολογίας 

Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου


Δέσποινα - Ιωάννα Γκίκα 

Νοσηλεύτρια

Περιφερειακή Ενότητα Θήρας 


Σπεράντζα Παππά 

Επιχειρηματίας

Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου


Διατηρεί επιχείρηση εμπορίου καλλυντικών στην Πάτμο από το 2000 μέχρι και σήμερα. Ενεργό μέλος στον Σύλλογο επιτηδευματιών Πάτμου, ενώ υπήρξε μέλος στο Σωματείο Γυναικών Πάτμου.


Άννα Κοκκώνη

Νοσηλεύτρια 

Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου


Γιώργος Γρηγοράκης 

Διευθυντής - Διοικητικός Υπεύθυνος στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Η Μεγαλόχαρη Τήνου"

Περιφερειακή Ενότητα Τήνου


Αντώνης Κρητικός 

Ξυλουργός 

Περιφερειακή Ενότητα Πάρου


Αντώνης Μπουζαλάκος 

Επιχειρηματίας 

Περιφερειακή Ενότητα Θήρας 


Viber

ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: «Η ΔΕΥΑ Θήρας Ξοδεύει Εκατοντάδες Χιλιάδες ευρώ για Δημόσιες Σχέσεις και Καμπάνιες Χωρίς Περιεχόμενο»

Κάτι λιγότερο από 300.000,00 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. ξοδεύτηκαν από τη ΔΕΥΑ Θήρας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπό την προεδρία του Μανόλη Ορφανού, σε συμβούλους, προβολή και διαφήμιση, οργάνωση εκδηλώσεων, έντυπα κ.α.

Η εταιρεία μονοπώλιο, που ανήκει στο Δήμο Θήρας, είναι προφανώς μια «σπάταλη» εταιρεία.  Αντί να αξιοποιεί τα χρήματα σε παραγωγικό έργο, τα σπατάλησε για ιδιοτελή σκοπό. 

Δόθηκαν 140.460 ευρώ – ποσό χωρίς ΦΠΑ - για παροχή συμβουλών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, οργάνωσης εκδηλώσεων και προβολής. Οι απευθείας αναθέσεις έγιναν σε έναν δημοσιογράφο Αθηναϊκού καναλιού, που σήμερα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε μεγάλο Δήμο της Αθήνας, έναν άλλο δημοσιογράφο, που όσο και αν αναζητήσαμε βιογραφικά του στοιχεία,  δεν βρήκαμε και μια κυρία από τη Σαντορίνη, που από τα στοιχεία που συλλέξαμε είναι πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του κ. Ορφανού.  Είναι απορίας άξιο, γιατί μια μονοπωλιακή επιχείρηση όπως η ΔΕΥΑ Θήρας, έχει ανάγκη προβολής, δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων. Αναμένουμε τον λεπτομερή απολογισμό των πεπραγμένων, όλων αυτών των δαπανών. Ποια τα παραδοτέα αυτών των δαπανών;

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Αρβανίτης Κωνσταντίνος




Αρβανίτης Κωνσταντίνος του Στυλιανού

Εργαζόμενος στον Τουρισμό

 

Καλωσορίζουμε τον Αρβανίτη Κωνσταντίνο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Κωνσταντίνος κατάγεται από το Μεγαλοχώρι και είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής με ειδικότητα στην προπονητική τένις και την γυμναστική.  Εργάζεται σε τουριστικό γραφείο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Αξιώτης Κωνσταντίνος


Αξιώτης Κωσταντίνος (Κόουτς)

Προπονητής Μπάσκετ

Καλωσορίζουμε τον Αξιώτη Κωνσταντίνο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Κώστας, είναι μέλος και προπονητής εδώ και 17 συναπτά έτη στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης στο άθλημα του μπάσκετ. Επίσης είναι ενεργό μέλος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας.  Επιχειρηματικά δραστηριοποιείται και στον χώρο της εστίασης και του λιανικού εμπορίου.  Είναι απόφοιτος του ΙΕΚ ΥΓΕΙΑ με ειδικότητα στην κινησιοθεραπεία και εργάστηκε ως βοηθός φυσιοθεραπείας για δύο έτη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, υποδέχθηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές μας, Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη

 
Τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές μας, Μίλτο Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, καθώς και όλη την ελληνική αποστολή που επέστρεψε από τη Βουδαπέστη, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Ο Υπουργός τόνισε ότι: "Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής μας έδωσαν τεράστια χαρά, αυτές τις δύσκολες ημέρες για τη χώρα. Σηκώσανε την Ελλάδα ψηλά