slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ


Αυτή η απίστευτη δήλωση έγινε από αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η δήλωση αυτή διαφοροποιείται από τον καταιγισμό δηλώσεων που προκάλεσε η ανεύθυνη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφοροποίηση έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά μπαίνει στο τραπέζι η έννοια της «διεκδίκησης» της παραμονής μας στη Νομισματική Ένωση. Μέχρι τώρα, η παραμονή της Ελλάδος στο Ευρώ ήταν δεδομένη υπό την...... 

Ρέκβιεμ για ένα όνειρο


Share
Η επάνοδος της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, ύστερα μάλιστα από πρωτοβουλία του προέδρου της, ακυρώνει την πορεία προς τον λαό και μακριά από παλαιοκομματικά και διαπλεκόμενα τζάκια, φέουδα και βαρονίες που αποφάσισε η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης της στις 29/11/2009, εκλέγοντας στην ηγεσία του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά.
Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη φαίνεται επίσης να ολοκληρώνει την στροφή προς τις νεοφιλελεύθερες, “μνημονιακές” και “μεσαιοχωρίτικες” θέσεις που εγκαινίασε τους τελευταίους μήνες η ηγεσία της, αναβαθμίζοντας τον ρόλο όλων εκείνων που μέχρι πρότινος κατηγορούσε ως “εξαπτέρυγα” της συναινετικής διαπλοκής.
Κάτω από το βάρος των αλλεπάλληλων λανθασμένων χειρισμών και κυρίως της εκλογικής ήττας της 6ης Μαΐου η  ΝΔ απαντά με μια απελπισμένη επιστροφή στο παρελθόν στο νέο που έρχεται καλπάζοντας. Η ΝΔ από δύναμη του καινούργιου ξαναγίνεται  έτσι θεματοφύλακας του παλιού.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι όλα αποτελούν μόνο επικίνδυνους τακτικούς ελιγμούς του αρχηγού της, υπαγορευμένους από το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου.
Επειδή καμιά αναβίωση πολιτικών φαντασμάτων του παρελθόντος δεν μπορεί να αναχαιτίσει τη δυναμική που απέκτησαν τα ιδανικά της πατριωτικής και κοινωνικής δεξιάς μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2009.
Όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει τραγικό λάθος.
Αυτή η πατριωτική και κοινωνική δεξιά, αυτή η αποκαλούμενη “λαϊκή δεξιά”, πρωταγωνίστησε στην δημιουργία του αντιμνημονιακού κινήματος, αυτή στήριξε την πατριωτική και αντιμνημονιακή πορεία της ΝΔ μέχρι τον Νοέμβριο του 2011 που κατατρόμαξε την διαπλοκή, αυτήν τρέμουν ακόμα και θέλουν να την οδηγήσουν στην απογοήτευση και τον καναπέ.
Δεν θα τους περάσει. Χάσαμε μια μάχη, αλλά είχαμε δίκιο. Και οι μεγαλύτερες μάχες, είναι αυτές που έρχονται…
Το Antinews δεν παίρνει πίσω λέξη από όσα έχει γράψει κατά καιρούς για την Ζήμενς και την διαπλοκή στη ΝΔ που επιχειρεί τώρα να ανασυνταχθεί. Οι αναρτήσεις είναι εδώ, δεν θα κατέβουν ποτέ και καλούμε όποιον αντέχει σε δημόσιο διάλογο.
Το Antinews παραμένει επίσης σταθερό στη θέση του ότι η Κεντροδεξιά πρέπει αυτές τις ώρες να αποκτήσει ξεκάθαρο αντιμνημονιακό και κοινωνικό – πατριωτικό λόγο για να ηγηθεί της μάχης για την ανόρθωση της πατρίδας, αντί να περιορίζεται σε μάχες  διαχειριστικών πολιτικών του Μνημονίου.
Η ΝΔ δεν πρέπει επίσης να διολισθήσει σε έναν απαρχαιωμένο αντικομμουνισμό. Από τις τράπεζες κινδυνεύουν τα  σπίτια μας και όχι από τους … κομμουνιστές.
Παρόλα αυτά, όταν καίγεται ο τόπος, όταν η χώρα βρίσκεται μισό βήμα πριν τη χρεοκοπία, όταν η Ελλάδα κινδυνεύει να βγει από το ευρώ όταν ο κόσμος δε θα έχει μισθούς και συντάξεις, δε χωράνε διχασμοί και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Στον πόλεμο οι μεραρχίες δεν πάνε διασπασμένες, πάνε όλες μαζί για να κερδίσουν.
Παραμένουμε λοιπόν στις επάλξεις , ανυποχώρητα πιστοί στα ιδανικά που ενέπνευσαν το Κίνημα της 29ης Νοεμβρίου 2009.
Γι αυτό εμείς θα κοιμούμαστε ήσυχοι και ήρεμα τα βράδια.
Άλλοι μπορούν να κάνουν παρέα με τους εφιάλτες τους.

Τελεσίγραφο Τζήμερου σε Μάνο: «Αν δεν διώξεις τον Βαλλιανάτο, φεύγω εγώ»

Καζάνι που βράζει φαίνεται να είναι ο φιλελεύθερος μεταρρυθμιστικός χώρος λίγο μετά την ανακοίνωση του «γάμου» μεταξύ του Στέφανου Μάνου και του Θάνου Τζήμερου, καθώς ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά!» δεν επιθυμεί την παρουσία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο νέο πολιτικό σχηματισμό.


Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές ώρες από την ανακοίνωση της συμπόρευσης των δύο κομμάτων και φαίνεται πως οι διεργασίες στο εσωτερικό της «Δράσης» και της «Δημιουργίας, Ξανά!» είναι πυρετώδεις. Ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε μέσω του facebook ότι δεν επιθυμεί την συμπόρευση του προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτου, απειλώντας ότι αν το θέμα δεν επιλυθεί άμεσα η συνολική συνεργασία θα ακυρωθεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζήμερος έγραψε τα εξής:

«ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ Διαφωνούμε με τη συμμετοχή του καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και με όποια άλλη κατεύθυνση θέλετε. Εκτιμούμε το χιούμορ του, την ευρυμάθειά του, τον θεωρούμε πετυχημένο ως ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων – αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζουμε το θέμα να διευθετηθεί μέχρι αύριο. Θα ενημερωθείτε. Αν δεν διευθετηθεί, η συνολική συνεργασία ακυρώνεται».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος απάντησε μέσω facebook, λέγοντας πως «δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ τις αξίες μου στη ζωή! ...και δεν θα το κάνω τώρα!».

iefimerida.gr 

Η πρόταση των επαγγελματικών φορέων Νάξου για το κλείσιμο της Χώρας


ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΑΞΟΥ 
ΣΥΛ/ΓΟΣ ΕΝΟΙΚ. ΔΩΜΑΤΙΩΝ 
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛ/ΓΟΣ ΝΑΞΟΥ 
ΣΥΛ/ΓΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 
ΠΡΟΣ:
1. ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ Κ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
2. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΙΑΝΟ
3. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ
Θέμα: Άμεσο Κλείσιμο Κυκλοφορίας Οχημάτων στην Πόλη της Νάξου επί 24ωρου βάσεως 
Εμείς οι παραπάνω φορείς θα θέλαμε σχετικά με το παραπάνω θέμα να σας καταθέσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας: o Είμαστε σύμφωνοι με την προς έγκριση Κυκλοφοριακή Μελέτη αφού αφ’ ενός αποτελεί προϊόν Επιστημονικής γνώσης και Τεκμηρίωσης και αφ’ ετέρου και εμείς έχουμε πολλαπλώς επισημάνει την αναγκαιότητα της ύπαρξης της, ώστε να αποτελέσει τη βάση για διορθώσεις στο μέλλον, που θα τείνουν να φτάσουν την ιδανική συνισταμένη, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πόλης μας καθώς και.......... 

Ο Άδωνις δεν έχει τρόπους!!! Ξεβράκωσε τον ΚΟΜΠΑΡΣΟ ΤΟΥ Λαζόπουλου κάποιον Χαικάλη... ο οποίος κατέφυγε στα γνωστά επιχειρήματα: "Ο κολοτούμπας, ο κομανέτσι..."

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις αντάλλαξαν στο Πρωινό ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη οι βουλευτές της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαικάλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε ανάγκη να αξιοποιηθεί η ευκαιρία που μας προσφέρει η Ευρώπη. Ο Παύλος Χαϊκάλης, ακούγοντας όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του είπε χαρακτηριστικά: «Συγνώμη τώρα, αλλά ποιες ευκαιρίες να δώσουμε στην Ευρώπη;»
«Κύριε Χαϊκάλη δε σας διέκοψα, παρόλο που είπατε τόσες ανοησίες» σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, με τον κ. Χαϊκάλη να αντιδρά -φυσικά- έντονα:«Ποιες ανοησίες; Πού θέλετε να καταλήξετε κύριε; Πείτε μου που θέλετε να καταλήξετε!»

«Κατηγορήσατε τον κ. Σαμαρά για ανακολουθία την ώρα που το "ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με τον κ. Σαμαρά" έγινε από την πλευρά σας 'δώστε μου το υπουργείο Άμυνας'. Όταν έχει γίνει αυτό, δεν έχετε τα μούτρα να μιλάτε»σχολίασε σε έντονους τόνους ο Άδωνις με τον ηθοποιό να απαντά με αιχμές: «Εμάς δε μας λένε κωλοτούμπα. Ο κ. Κομανέτσι, το όνομα Κομανέτσι, για κάποιον άλλον πάει...»

Ακούγοντας το «κατηγορώ» του νεοεκλεγέντα βουλευτή, ο Άδωνις χαρακτήρισε άσχημη τη συμπεριφορά του, τονίζοντας ότι είναι ντροπή να υβρίζει τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο υπήρξε φίλος πολλά χρόνια.

Η αντίδραση του υποψηφίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων; «Υπάρχει εγκεφαλική σύγχυση. Δεν γίνεται πολιτικός διάλογος έτσι», κατέληξε. 

Με παρέμβαση του ΣΒΕΝΝΑΜιΚ δωρεάν οι παρακλινικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Νάξου


 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
            Την Τετάρτη, 16/05/2012, η Γενική συνέλευση για το υπό σύσταση Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.Μι.Κ απευθύνθηκε εγγράφως προς τον κοινό Διοικητή των διασυνδεομένων νοσοκομείων Σύρου και Νάξου, αποστέλλοντας την παρακάτω επιστολή:

Καμμένος: Να καταγγείλουμε άμέσως το μνημόνιο... επειδή τα ποσοστά μου πέφτουν...

καταγγελία του Μνημονίου πρέπει να γίνει άμεσα, και η κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπει να συνεχιζουμε σε αυτήν τη ρότα" δήλωσε ο Καμμένος μετά τη συνάντηση με τον Πικραμμένο (κάνει και ωραία ρίμα)... έλα ρε Πάνο δε το πιστεύουμε! ότι είσαι εκτός των εντολών που δέχθηκες από τους "Είμαστε πολλοι-Είμαστε ΑΕροψεκασμένοι κλπ"! 

Να καταγγείλουμε το μνημόνιο πριν κρατικοποιήσεις την Τράπεζα της Ελλάδος; 


Να καταγγείλουμε το μνημόνιο πριν τεθεί το ζήτημα των Γερμανικών Αποζημιώσεων στα αρμόδια Διεθνή Δικαστήρια και τη Διεθνή Κοινότητα;

Να καταγγείλουμε το μνημόνιο χωρίς να έχει προηγηθεί η Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ;

Να καταγγείλουμε το μνημόνιο πριν γίνει εξασφάλιση βραχυπρόθεσμης ρευστότητας;

Να καταγγείλουμε το μνημόνιο πριν βρεθούν τα τζάμπα δανεικά από τη Ρωσία που μας υπόσχεσαι αλλά οι Ρώσοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν;

Και τέλος να καταγγείλουμε το μνημόνιο πριν καν αρχίσει ο λογιστικός έλεγχος του Δημοσίου Χρέους, με τον προσδιορισμό του επαχθούς και επονείδιστου μέρους αυτού;

Και αν το κάνουμε και γίνουν αυτά που μας λες στο πρόγραμμά σου: κινδυνεύσει η ρευστότητα του ελληνικού δημοσίου, οι εισαγωγές και η καταβολή μισθών και συντάξεων;

Πάνο δεν το πιστεύω ότι θεωρείς κουρελόχαρτο το πρόγραμμά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που βγήκε μέσα από διαβούλευση του Facebook!!!

Πάνο σύνελθε είσαι εκτός κομματικής γραμμής και οι Ζώης Μαρκόπουλος θα σε διαγράψουν...

Για ξαναδες λίγο το πρόγραμμά σου γιατί το ξέχασες, εκτός αν δεν το ξέρεις καλά επειδή σου το έγραψε ο Γεωργαλάς όπως λέει:


 Ανάρτηση από το Δεξί X-Trem(i)  

Χάζεψε τελείως!! Καρατζαφέρης: Ο Σαμαράς εξαγοράζει τους βουλευτές μου

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τόσο κατά του κ. Αντώνη Σαμαρά όσο και των πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ που προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία εγκαινίασε ουσιαστικά την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει έλλειμμα ηθικής επισήμανε μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια επέρριψε την ίδια κατηγορία και σε όσους από τους πρώην βουλευτές του κόμματός του αποχώρησαν για να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία.

«Τα παιδιά είχαν συνεννοηθεί. Αλλωστε, οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης είναι στην ίδια πολιτική σάρκα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Καρατζαφέρης.
«Εμείς», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, «θα κατέβουμε με σύνθημα στις εκλογές «με πατριώτες ή με προδότες»».
«Εδώ και καιρό είχα καταλάβει πως παίζουν παιχνίδι», είπε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας για την τρόικα που δρούσε εντός του κόμματος και τόνισε πως κάποιοι αποχώρησαν γιατί υπήρξαν «αντιπαροχές», κάποια ανταλλάγματα δηλαδή.

Ανταλλάγματα τα οποία όπως τόνισε ο ίδιος δεν τα δέχθηκε, απορρίπτοντας την πρόταση Σαμαρά για ένταξη στα ψηφοδέλτια του ίδιου και 2-3 ακόμη στελεχών.

Ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε πως υπήρξαν δυο επαφές του με τον Αντώνη Σαμαρά στις οποίες όπως είπε επέμεινε στην αυτοτελή συνεργασία των κομμάτων και όχι στη συγχώνευση.

«Πήρα το μάθημά μου» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνοντας πως θα αλλάξει η προεκλογική στρατηγική του κόμματος και πως ο ΛΑΟΣ θα καταφέρει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να μπει στη Βουλή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Το γραφείο του Συλλόγου μας, το οποίο βρίσκεται στο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ Νάξου, θα είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα 10:00 – 12:00 και κάθε Τετάρτη 18:00 – 20:00.
   Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα μέλους  τριτέκνων θα μπορούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
- Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
- Φωτοτυπία τις ταυτότητες και των δυο γονέων
- 1 μικρή φωτογραφία (διαστάσεις 4 εκ. x 4 εκ.) έγχρωμη, γονέων και δικαιούχων παιδιών
  Για τα νέα του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από το διαδίκτυο στη σελίδα:

Άνθιμος: «Δώρο Θεού ο νέος Υπουργός Εθνικής Αμυνας»

"Η ανάθεση του υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στον κ. Φρ. Φραγκούλη, που ήταν αρχηγός του επιτελείου, ήταν κάτι από Θεού. Πολλούς έχουμε ικανούς και ικανότατους", είπε. Και πρόσθεσε πως "με το να είναι υπουργός (σ.σ. ο κ. Φραγκούλης), έχουμε τη σιγουριά ότι παρά τα όσα συμβαίνουν η οχύρωση και η άμυνα της πατρίδας είναι ικανή να αποσείσει κάθε κίνυδυνο".
Αντίθετα, μόνον ευχαριστημένος δεν ήταν από τον τρόπο που.....

Alexis από το εξωτερικό: Θέλουμε τα δανεικά για να έχουμε ανάπτυξη και να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας!!!

Έπεσαν οι μάσκες και είμαστε περίεργοι πως θα δικαιολογήσουν οι Παπαδημούληδες και οι Λαφαζάνηδες τη δήλωση του Τσίπρα στο Reuters, μιας και απ' ότι φαίνεται ο Αλέξης έχει επιστρέψει ολοκληρωτικά στη δεκαετία του 80 όταν ο Αντρέας άλλα έλεγε έξω και άλλα μέσα!!! Σε συνέντευξή του στο Reuters τάχθηκε υπερ του να συνεχιστεί η δανειοδότηση της Ελλάδας από την ΕΕ και ζήτησε...

Αντιδράσεις για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου από την Θέκλα Κίζη.

Την αντιθεσή της με τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικου Συμβουλίου εκφράζει η επικεφαλής της παράταξης πολίτες για τα νησιά μας Θέκλα Κίζη.
       πως είναι δυνατόν να συζητηθούν  πάνω από  42 θέματα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου;
       Γιατί υποβαθμίζεται ο ρόλος του δημοτικού συμβούλουκαι μετατρέπεται σε απλό διεκπεραιωτή μιας διαδικασίας, σε συνεργό τυπικών πλειοψηφιών , ενώ οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν γνωρίζουν κάν την ουσία των θεμάτων;
 Ας μην απορούμελοιπόν, γιατί οι πολίτες απομακρύνονται από την........

Άρχισαν να του φεύγουν και του Μάνου: Τη ΝΔ στηρίζει ο Σταυρίδης

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικράτειας της Δράσης, Στέλιος Σταυρίδης, ανακοίνωσε την στήριξη του στην Νέα Δημοκρατία. Ο Σ. Σταυρίδης είναι αυτός που έκανε πύραυλο τον Τατσόπουλο με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να βγάλει την ψυχολογία του φασίστα που κρύβει, όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο:

ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΝΟΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου μπαίνουν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αυτές οι μέρες είναι η κορύφωση μιας δωδεκαετούς πορείας στα μαθητικά θρανία, με στόχο να πάρουν το εισιτήριο για τη μετέπειτα εξειδικευμένη εκπαίδευσή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Κοντά στα παιδιά βρίσκονται οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι συμπαραστάτες και υποστηρικτές του αγώνα τους. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές μας, τούτες τις μέρες των εξετάσεων, να έχουν καθαρό μυαλό, χωρίς άγχος και η έκβαση των Πανελλαδικών να τους φέρει......

Την πού@@ισαν οι δανειολήπτες σε επιστροφή στη δραχμή

Μια πιθανή επιστροφή στη δραχμή μπορεί να σημάνει μεγάλες απώλειες για όσους έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια, με τα επιτόκια να ξεπερνούν το 15% από 5-6% που βρίσκονται σήμερα στην χειρότερη περίπτωση.
Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν από τραπεζικούς κύκλους, και δημοσιεύονται σήμερα στα «ΝΕΑ», ζημιωμένοι θα είναι οι δανειολήπτες είτε τα δάνεια τους μετατραπούν σε δραχμές είτε παραμείνουν σε ευρώ είτε ακόμα κι αν έχουν λάβει δάνειο σε κάποιο σκληρό ξένο νόμισμα όπως το....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο πανηγύρι «Τση Πληθερής» στην Παναγία Παρθένα, στη Μικρή Βίγλα.

Κάποτε, σε μία εποχή, όχι και τόσο μακρινή, ήταν η γιορτή για να πληθύνουν τα «ζουλοπρόβατα». Ήταν μία ελπίδα, μία προσευχή για καλοτυχία. Οι βοσκοί μοίραζαν το ξινόγαλο σαν συμβολική προσφορά με την προσδοκία της καλής σοδειάς αλλά και σαν πράξη συμφιλίωσης και αλληλεγγύης.
 Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, την ημέρα της Αναλήψεως, σας προσκαλούμε στο πανηγύρι μας στην Μικρή Βίγλα, να πάμε με το καΐκι στο νησάκι μας, την Παρθένα, να γιορτάσουμε όλοι μαζί για να πληθύνουν η υγεία, η χαρά και οι δουλειές όλων μας. Θα πραγματοποιηθεί εσπερινός την Τετάρτη, 23 Μαίου 2012 στις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΝΟΛΗ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ &  ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 
 Νάξος, 18/5/2012
Στο πλαίσιο οργάνωσης της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο Δήμος θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση, στις 27 Μαΐου 2012 και ώρα 20:00, στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών, με θέμα «Οργάνωση της καθαριότητας της περιοχής του Κάστρου – Προτάσεις και λύσεις». Περιμένουμε όλους τους κατοίκους της περιοχής του Κάστρου, για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση στο σοβαρό αυτό θέμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945297515

Η Ελλάδα της δραχμής θα ζήσει σκηνές Αποκάλυψης

Η Ελλάδα της δραχμής θα ζήσει σκηνές Αποκάλυψης Mια πραγματική κόλαση θα ζήσει η Eλλάδα το πρώτο διάστημα, αν φύγει από τη ζώνη του ευρώ και επιστρέψει στη δραχμή. H εκτίμηση αυτή δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ούτε μεταφέρεται από κάποιους που θέλουν να τρομάξουν τους ψηφοφόρους, αλλά είναι μία πραγματικότητα, που απαιτείται να ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλους τους Eλληνες, πολιτικούς και πολίτες, και να καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε να ....

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ:Νέος προϊστάμενος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

Ο Μανόλης Ζουγανέλης ανέλαβε καθήκοντα προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Περιβάλλοντος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αντικαθιστώντας ο Δημήτρη Γρυλλάκη. Σύμφωνα με την απόφαση Δημάρχου που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο Δημήτρης Γρυλλάκης  ορίστηκε προϊστάμενος του Τμήματος λειτουργίας και συντήρησης ύδρευσης,
αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών.

ΝΔ: Είναι αδύνατον να παρακολουθήσουμε τις μεταλλάξεις των συνιστωσών και το αλλαλούμ του Τσίπρα

«Ο λαϊκισμός και οι πολλές αντικρουόμενες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν σε κίνδυνο την Ελλάδα. Και κρύβουν την αλήθεια στο λαό. Αλλού ο κ. Τσίπρας λέει πως θα καταργήσει μονομερώς το Μνημόνιο και αλλού θα το επαναδιαπραγματευτεί.
Αλλού μιλάει για πρόγραμμα και αλλού ομολογεί πως δεν το έχουν φτιάξει ακόμα.

Αλλού δεσμεύεται για κεφαλικό φόρο σε όσους παίρνουν πάνω από 20.000 ευρώ το χρόνο, αλλού απειλεί τις καταθέσεις και αλλού κατηγορεί τους άλλους για τις συνέπειες της δικής του επιπολαιότητας.

Είναι αδύνατον, πια, να παρακολουθήσει κανείς τις μεταλλάξεις και το αλαλούμ του κ. Τσίπρα».

Μ. Βουτσίνος: κ. “Ρήγα” αγωνιζόμαστε μόνο για τις Κυκλάδες και όχι για την “καρέκλα” μας

    Απάντηση στον Παναγιώτη Ρήγα
Με φανερή πρόθεση να παραπλανήσει τους Κυκλαδίτες και να αποκομίσει προσωπικά οφέλη, ο Παναγιώτης Ρήγας έκανε παρέμβαση για τον τουρισμό, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Ο κ. Ρήγας, όντας βουλευτής και υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης, οφείλει να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες που αναλογούν και στον ίδιο προσωπικά για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και για την οπισθοδρόμηση των νησιών.
Φαίνεται πως ο κ. Ρήγας δεν έλαβε το......

Το χαβά του ο ΓΑΠ: Πρώτα οι εκλογές και μετά το δημοψήφισμα

Τα δημοψηφίσματα είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης των μεγάλων ερωτημάτων, αλλά στην συγκεκριμένη φάση στην Ελλάδα θα πρέπει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών και μετά είναι θέμα της κυβέρνησης που θα προκύψει υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε ραδιόφωνο της Ιρλανδίας.

Όταν ο αξιότιμος κος Τσίπρας συνάντησε προεκλογικά τον Τούρκο πρόξενο !

Πριν από τις εκλογές είχε ιδιαίτερη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας με τον νέο Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής - Η μειονότητα που είχε ταχθεί συντεταγμένα στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ, δίνει τώρα στήριγμα στον ΣΥΡΙΖΑ
Σαφή και συντεταγμένη μετακίνηση της μειονοτικής ψήφου στη Θράκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Συμμαχία αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου, προκαλώντας προβληματισμό, καθώς οι επιλογές αυτές συνδέονται συνήθως με την κεντρικότερη στρατηγική που διαμορφώνει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΝΑΞΟΥ 20-2-2012

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΝΑΞΟΥ 20 MAIOY 2012

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ




ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ 


Το ημερολόγιο του Ακη τρομάζει και βάζει σε επιφυλακή το ΠΑΣΟΚ

Το ημερολόγιο του Ακη τρομάζει το ΠΑΣΟΚ

 Φόβοι ότι στο ημερολόγιο του Ακη εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα ή πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν στην Ιπποκράτους. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, γνωρίζει ήδη το περιεχόμενο του ημερολογίου και φοβάται ότι είναι πιθανόν να «ανοιχτεί» πριν τις εκλογές του Ιουνίου.

ΝΔ : ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Ρεπορτάζ : Μάριος Ροζάκος
(από τον Τύπο της Κυριακής)
Σημαντικά βήματα για την ουσιαστική επαναδιαπραγμάτευση κρίσιμων όρων και παραμέτρων του δευτέρου Μνημονίου, καθώς και για την επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής κατά 1-3 χρόνια, ώστε να...
ανακουφιστεί σταδιακά και να ξαναμπεί σε αναπτυξιακή τροχιά η χειμαζόμενη ελληνική οικονομία, σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες και θα συζητηθούν διεξοδικά την προσεχή Τετάρτη 23 Μαΐου στις Βρυξέλλες με πρωτοβουλία της Ν.Δ.
Ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του.....